وی افزود: با توجه به آنکه میزان تولید آبزیان نسبت به مدت مشابه سال قبل تفاوت محسوسی ندارد، از این رو مشکلی در عرضه نخواهیم داشت.
قاسمی ادامه داد: در ماههای اخیر به سبب ایجاد برخی مشکلات در سیستم توزیع، قیمت گوشت به بالای ۱۰۰ هزار تومان رسید، که متأسفانه برخی افراد به اشتباه تصور میکنند که تولیدکنندگان قیمتها را افزایش دادند، در حالیکه این موضوع صحت ندارد و این امر در مورد بازار ماهی کاملا صادق است.
بیشتر بخوانید: فرصت طلبی دلالان دلیل اصلی نوسان قیمت ماهی/قیمت هر کیلو قزل آلا ۳۶ هزار تومان
این مقام مسئول قیمت هر کیلو قزل آلا سر مزرعه را ۱۷ تا ۱۸ هزارتومان اعلام کرد و گفت: هم اکنون فاصله قیمت ماهی از مزرعه تا مغازه بیش از ۲ برابر است، درحالیکه سود حاصل از این امر به جیب تولیدکننده نمیرود.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ادامه داد: اگرچه بخشی از افزایش قیمتها ناشی از تورم، نوسان قیمت نهادهها و هزینههای سربار نسبت به مدت مشابه سال قبل امری طبیعی است، اما رشد صد درصدی قیمت تنها ناشی از اشکالات سیستم توزیع بوده که این امر واکنشهای متعددی را در بر داشته است. از این رو از مسئولان امر تقاضا داریم که غرفه های میادین میوه و تره بار را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد تا با توزیع مستقیم ماهی و حذف واسطه گران و دلالان، بازار به ثبات برسد.
قاسمی در پایان درباره آینده تولید قزل آلا تصریح کرد: با توجه به سیاست غلط سازمان شیلات در ارتباط با واردات تخم چشم زده و نوسان بازار نهاده پیش بینی میشود که اگر این سیاست غلط اصلاح نشود، بی شک تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش روبرو خواهد شد.
انتهای پیام/