مانیفر افزود: آموزش ۱۲۰۰ نفر ارزیاب و شروع فعالیت آنها برای ارزیابی کارگاههای ساختمانی در دستور کار قرار گرفت و در یک سال گذشته حدود ۱۵۰ کارگاه ساختمانی مورد ارزیابی قرار گرفتند و از ۵ شرکت برگزیده که دارای بیشترین امتیاز باشند با اعطای نشان HSE تقدیر خواهد شد.
مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی در خصوص اینکه آموزش HSE امروز به یکی از ضروریات در کارگاههای ساختمانی تبدیل شده است، تصریح کرد: برای آموزش مهندسان ۵۰ نفر از مدرسان حوزه HSE سراسر کشور در سازمان نظاممهندسی آموزشهای لازم دیدند و صلاحیت آنها برای تدریس اصول و مبانی HSE مورد تأیید قرار گرفته است.
وی از رونمایی سامانه نظارت عالیه در این جشنواره خبر داد و گفت: سامانه نظارت عالیه که با مشارکت وسیع و گسترده استانهای کشور تهیه شده است باارزشترین امکانی است که در سالهای ۹۶ و ۹۷ بر روی آن سرمایهگذاریهای لازم صورت گرفت و امروز آماده بهرهبرداری است تا امکان بررسی و ارزیابی نقاط ضعف و قوت ساختمانسازی بر مبنای مقررات ملی در استانهای مختلف فراهم شود.
همچنین در دومین جشنواره نشان تعالی HSE، کارگاههای آموزشی ایمنی جرثقیل برجی، ایمنی عملیات کار در ارتفاع، امدادگری کمکهای اولیه، ارزیابی ریسک، ایمنسازی کارگاههای ساختمانی و مسئولیتهای حقوقی در برابر حوادث برای مهندسان و علاقهمندان برگزار میشود.
انتهای پیام/