وی ادامه داد: هر فردی، گروهی و جریانی که خود را منتسب به جریان اصلاح طلب کنند یا ائتلافی تشکیل دهند، آثار منفی بر روی آنها میگذارد و به همین دلیل من آینده موفقیتآمیزی را برای چنین ائتلافهایی نمیبینم.
سروری با اشاره به انتقاد اصلاحطلبان نسبت به ضعفهای دولت خاطرنشان کرد: به نظر من اصلاح طلبان خود درگیری پیدا کردهاند و از یک طرف میخواهند در دولت باشند چرا که دولت قدرت دارد و امروز سهم زیادی از حوزههای دولتی در اختیار اصلاح طلبان است و از یک طرف به علت روحیه تمامیت خواهی که دارند، به این راضی نیستند و معتقدند کل دولت باید در اختیار آنها باشد.
وی ادامه داد: اصلاحطلبان در پارادوکسی گیر کردهاند که میخواهند قدرت و پستها را ازدست ندهند و از طرفی با رویکرد دولت احساس میکنند که ریزش رای زیادی دارند به همین دلیل بکی به نعل و یکی به میخ میزنند و روند نامتعادلی را پیش گرفتهاند که به نظر من بیشتر موجب ریزش رای آنها میشود.
عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تصریح کرد: اصلاحطلبان در ظاهر نه کاملا تمام قد پای دولت ایستاده اند و نه تمام قد از دولت خارج میشوند و اظهارات آنها، مردم را قانع نمیکند که آنها در ناکارآمدی دولت بی تقصیر باشند، در نتیجه به نظر من همه مشکلات تقصیر آنهاست، چون دولت روحانی از سبد اصلاح طلبان بیرون آمده و اگر آنها حمایت گسترده را انجام نداده بودند، قطعا امروز این رئیس جمهور و دولت سرکار نبود.
سروری در پایان با بیان اینکه پارادوکسی در جریان اصلاحطلبان به وجود آمده که هم میخواهند با دولت و هم علیه دولت باشند، گفت: از طرفی روحانی به علت سوابق امنیتی و سیاسی خود میداند آرای اصلاحطلبان را چگونه جمع کند و از ظرفیتهای دولت برای کنترل اصلاحطلبان استفاده کند، بنابراین روند اصلاحطلبان به عنوان شکلی از اپوزیسیون علیه دولت به جایی نمیرسد.
انتهای پیام/