وی افزود: استفاده از ظرفیت ۲ طرف در راستای ارتقای بهداشت و سلامت جامعه همواره دغدغه مدیران و مسئولان موسسه رازی و سازمان دامپزشکی بوده و تلاش مان بر گسترش و رشد همکاریها در قالب گروههای تخصصی و برگزاری کارگروهها خواهد بود.
معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی با بیان اینکه تعدادی از آزمایشگاههای مرجع این موسسه منحصر به فرد هستند، یادآور شد: آزمایشگاههای تشخیصی موسسه رازی در بیماریهایی مانند لپتوسپیروز، آنفلوانزا و شاربن برای سازمان دامپزشکی شناخته شده اند و این سازمان ما را به عنوان آزمایشگاه همکار میشناسد.
وی اضافه کرد: با توجه به سطح همکاری بسیار بالای این آزمایشگاهها با سازمان دامپزشکی، میتوان آنها را به عنوان آزمایشگاه ملی و همکار سازمان دامپزشکی معرفی کرد.
محرمی تسهیل شرایط تبادل نمونههای تشخیصی و انجام پروژههای مشترک را از دیگر زمینههای همکاریهای مشترک برشمرد و ادامه داد: در بحث کنترل واکسنها پتانسیل بسیار خوب و تکنولوژی پیشرفتهای در بخشهای ایمونولوژی و کنترل کیفی موسسه مستقر شده است که استفاده از آنها کارکرد موثری برای کشور به همراه خواهد داشت.
معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی تاکید کرد: در صورت پیگیری این موضوع موسسه رازی میتواند به عنوان مرجع ارزیابی واکسنهای وارداتی نقش فعالی ایفا کند.
انتهای پیام/