سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

کارتخوان روی میز پزشکان جا خوش کرد/ اما و اگر‌های گزارش فرار مالیاتی ۶۷۰۰ میلیاردی پزشکان

دیروز نمایندگان خانه ملت در صحن علنی مجلس نصب کارتخوان در مطب پزشکان و دندانپزشکان و گروه های پزشکی را اجباری کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ماجرای نصب کارتخوان در مطب‌ها و پرداخت ویزیت نقدی و فرار مالیاتی  پزشکان در چند ماه اخیر به یکی از موضوعات داغ رسانه‌ها و فضای مجازی تبدیل شده  است تا جایی که نمایندگان مجلس در کمیسیون تلفیق مصوب کردند که گروه‌های پزشکی مانند پزشکان و دندانپزشکان و داروسازان باید از کارتخوان استفاده کنند تا قائله «در مطب کارتخوان نداریم » و « ویزیت را نقدی پرداخت کنید» به پایان برسد و موضوع درآمد پزشکان شفاف شود.
 
 
این مصوبه کمیسون تلفیق دیروز برای قانونی شدن به صحن علنی رفت و نمایندگان ملت رای آری به آن دادند و از این پس پزشکان مکلف هستند تا در مطب‌ها از کارتخوان استفاده کنند هر چند که این مصوبه نیاز به نظارت نیز دارد چرا که پیش از این برخی مطب‌ها کارتخوان داشتند اما در شمار معدودی از مطب‌ها منشی به بهانه خرابی کارتخوان، ویزیت را نقدی دریافت می‌کردند البته در این بین پزشکان بسیاری هستند که نه تنها فرار مالیاتی و ویزیت بالاتر از نرخ مشمول آنها نمی‌شود بلکه تابلویی در مطب آنها به چشم می‌خورد که عبارت « در این مطب دادن ویزیت اختیاری است» نشان از بزرگ منشی و اخلاق نیکوی این گروه از پزشکان است.
 
به دنبال طرح‌ موضوع فرار مالیاتی و نصب کارتخوان در مطب پزشکان مسئولان و روسای انجمن‌های پزشکی  و حتی وزیربهداشت واکنش نشان دادند البته هنوز مسئولان امور مالیاتی کشور در این زمینه به درستی و شفاف اظهار نظر نکرده و گزارشی نداده اند.

دلیلی ندارد که جامعه پزشکی را به دلیل قانون‌گریزی شماری بدنام کنیم

سعید نمکی وزیر بهداشت در مورد موضوع فرار مالیاتی پزشکانگفت: مالیات پزشکان در بخش دولتی به روز کسر می‌شود و احتمال اینکه پزشکان در بخش دولتی فرار مالیاتی داشته باشند نزدیک به صفر است.

سرپرست وزارت بهداشت اظهار کرد: در زمینه فرار مالیاتی پزشکان در بخش خصوصی اعتقاد ما این است که عده معدودی از پزشکان مانند همه اصناف ممکن است فرار مالیاتی داشته باشند و این موضوع مشمول همه نمی‌شود و تنها ممکن است شمار معدودی از پزشکان فرار مالیاتی داشته باشند، ایران پزشکان شریفی دارد که حتی ویزیت خود را دریافت نمی‌کنند و دلیلی ندارد که همکاران شریف و خالص ما در جامعه پزشکی را به دلیل قانون‌گریزی شماری بدنام کنیم.

 وزیر بهداشت اظهار کرد: با همکاری  سازمان نظام پزشکی، انجمن‌های علمی و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به دنبال راهکارهایی هستیم تا از فرار مالیاتی در روزهای سخت آینده جلوگیری کنیم زیرا مالیات به عنوان یک منبع درآمد دولت محسوب می‌شود و به همین دلیل تلاش می‌کنیم فرار مالیاتی را به حداقل برسانیم، از طرفی به گونه ای تصمیم گیری کنیم که حرمت جامعه پزشکی شکسته نشود.

دولت مصوبه نصب کارتخوان در اصناف را اجرایی نمی‌کند

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: نصب کارت خوان در تمام صنوف، قانون برنامه ششم توسعه بوده و مجلس مصوب کرده است اصناف باید ظرف دوسال به سامانه‌ها الکترونیکی متصل شوند.
 
وی ادامه داد: مجلس الزام نصب کارت خوان در اصناف را تصویب کرده است اما متاسقانه دولت آن را مانند برخی دیگر از مصوبات مجلس اجرا نمی‌کند و نظارتی بر اجرای برخی از قوانین مصوب مجلس وجود  ندارد.

دولت  قانون دولت الکترونیکی را برای همه مشاغل اجرا کند

علی قربانی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: من از مجلس که آنقدر شان و منزلت خود را پایین آورده است گله‌مند هستم، زیرا مجلس شان خود را برای تصمیم  درباره نصب کارتخوان در یک شغل پایین آورده است و علی رغم اینکه خودم مخالف این کار بودم، اما مجلس این مصوبه  به تصویب رسید.

وی ادامه داد: به طور کلی دولت مکلف است قانون دولت الکترونیکی را برای همه مشاغل اجرا کند و نصب کارتخوان و طرح دولت الکترونیک نباید برای برخی از اصناف مانند جامعه پزشکی اجرا و پیاده سازی شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: من موافق این کار هستم که مالیات باید از همه مشاغل از جمله جامعه پزشکی در چارچوب قانون و به طور کامل گرفته شود اما کارتخوان نمی‌تواند مصداق و مستندی برای دریافت مالیات باشد.

فضای عمومی را بر علیه جامعه پزشکی آلوده کرده‌اند

قربانی بیان کرد: اینکه نصب کارتخوان در تمام مکان‌ها جهت رفاه مردم و حرکت به سمت دولت الکترونیک بوده حرف درستی است و کسی مخالف این موضوع نیست اما به طور کلی من تعجب می‌کنم که چرا فضای عمومی را آنقدر بر علیه جامعه پزشکی آلوده کرده‌اند، فرار مالیاتی ممکن است در تمام مشاغل از جمله جامعه پزشکی نیز وجود داشته باشد.

وی افزود: ما به دنبال فرار مالیاتی پزشکان هستیم، در صورتی که فردی از راه صادرات و واردات  مبالغ زیادی بدهی مالیاتی دارد و کسی دنبال آن نمی‌رود.

قربانی بیان کرد: من مخالف اخذ مالیات از جامعه پزشکی به هیچ عنوان نیستم بلکه معتقدم اگر قرار است کارتخوان در مطب پزشکان نصب شود، اما چرا در دفتر وکلا الزام به استفاده از کارتخوان وجود ندارد؟.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس قانون باید مشاغل دارای صندوق، دخل و کارتخوان باشند تا سیستم مالیاتی بتواند درآمد‌ها را محاسبه و مالیات را تعیین کند و من معتقدم نباید وقت مجلس را بابت مسائلی که اظهرالشمس است  به مدت طولانی بگیریم.

فرار مالیاتی ۶۷۰۰ میلیارد تومانی پزشکان صحت دارد؟

شهریاری در خصوص گزارش مرکز پژوهش های مجلس مبنی بر فرار مالیاتی ۶۷۰۰ میلیارد تومانی پزشکان گفت: حرف مفت و نادرست زدن خرجی ندارد و من معتقدم بعد از پابان بررسی بودجه سال ۹۸ مسئولان مستندات خود را به ما گزارش کنند تا با بررسی به صحت موضوعات مطرح شده پی ببریم و گرنه با ادعا نمی توان مسائلی مانند فرار مالیاتی پزشکان را پذیرفت.

قربانی نیز درباره گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در زمینه فرار مالیاتی ۶۷۰۰ میلیارد تومانی پزشکان گفت: این مسائل فقط هیاهوی رسانه‌ای و شب‌نامه پخش کردنی بیش نبوده است  و طرح همچنین مسائلی دردی را دوا نمی‌کند.

تکذیب فرار مالیاتی ۶۷۰۰ میلیارد تومانی پزشکان از سوی  رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس

وی افزود: زمانی که این مسئله را در صحن مجلس مطرح کردیم آقای کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس نیز این مسئله را تکذیب کرد و ذکر این‌گونه مسائل فقط هیاهوی رسانه‌ای وسیاه‌نمایی است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: خود سازمان امور مالیاتی کشور میزان مالیات کل مشاغل را در حدود ۵ هزار میلیارد تومان گزارش داده است و چطور ممکن است که جامعه پزشکی تنها  ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی داشته باشد.

انتهای پیام/

گزارش از هانیه جلیل نژاد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
رضا
۱۹:۳۲ ۲۵ شهريور ۱۳۹۸
باسلام بنده از پرسنل نیروی زمینی ارتش هستم ماهیانه کلی پول بابت بیمه از حقوق ما کسر میشود ولی متاسفانه 80 درصد دارو ازاد است مراکز خدمات از قبیل سونوگرافی و غیره با ارتش قرار دادندارند و چون شهر محل سکونت ما از از مرکز استان 80 کیلومتر فاصله دارد مراجعه جهت استفاده از خدمات با هزینه رفت وامد یکی است چرا کسی رسیدگی نمیکند بخدا این ظلم در حق ما میکنیدقرار داد دکتر نیز هم اکثرا ازاد است میدونم این صحبتها فایده ندارد ولی متاسفم در کشورهای دیگر نیروهای مسلح از بهترین امکانات استفاده میکنند ولی ......
نصیری
۱۸:۰۳ ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
پزشکان دستگاه کارت خوان نگذاشته و نمی گذارند.سایتی برای گزارش تخلف معرفی کنید
داود
۲۱:۳۲ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
سلام گرفتن دستگاه پوز یا کارتخوان که کار سختی نیست میشود با نام کس دیگری این کار را انجام داد باید نام و مشخصات مطب یا دکتر روی رسید مشخص شود اینجانب مدت ۳۰سال مالیات حقوق دادم چرا برای بعضی افراد مالیات دادن سخت است
ناشناس
۲۰:۱۷ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
فرار مالیاتی پزشکان بر 6700 میلیار است . دوستان سری به مطب ها وبیمارستان ها بزنند تا بفهمند که این رقم جزئی از مالیات انها است . البته نه همه انها و لی سرشناس های انها وضعی بالاتر از این حرف ها دارند . البته بهتر است از خود مریض های مراجعه کننده استعلام گرفته شود تا تعداد مریض ها واوقات پذیرائی که معمولا از 8 صبح تا 5 عصر طول خواهد کشید وتعداد حدود 50 تا 60 نفر مریض با حق الویزیت هفتاد هزار تومانی هستند را اطلاع دهند
علیرضا
۱۸:۳۷ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
اکثریت قریب به اتفاق جامعه پزشکی مالیات میدند و وجود تعداد معدودی پزشک متخلف نباید باعث ایجاد جو و فضای مسموم بر علیه پزشکان بشه
ناشناس
۱۸:۰۳ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
پزشکان محترم هرگزبه وضع اقتصادی اعتراض نکردندحتی اشاره ای نداشتند که نشان ازنارضایتی باشدمتشکریم.
Tahmasi
۱۷:۳۴ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
نصب كارتخوان يك راه ساده اخذ مالياته اما جلو فرار مالياتى را نميتوان با نصب كارتخوان گرفت
يك راه بهتر اخذ ماليات تجميع كارتهاى گوناگون بانكهاست كه هر فرد حقيقى با كد ملى فقط يك كارت بتواند مالك باشد تا در امد هر فرد وبستگانش قابل رصد ودرامد ها قابل محاسبه جهت اخذ ماليات باشه
وگرنه راه فرار مالياتى با وجود كارتخوان بازه
مثل فروشندگان موبايل وبنگاهها كه باوجود كارتخوان در محل كسب مشترى را واداربه واريز پول با عابر بانك ميكنند تا ماليات نپردازنز
ناشناس
۱۶:۳۴ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
بیمه ها تمام هزینه های درمان را تقبل کنند دیگرنیازی به داشتن دستگاه کارتخوان نیست وفرارمالیاتی وجودنخواهدداشت ومردم هم نگرانی تامین هزینه ی درمان رانخواهندداشت الان بیمه ها تعهدات بسیارکمی را قبول دارند یعنی خیلی کارآیی ندارند
ناشناس
۱۶:۳۱ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
یه سری دکتر واقعا پولکی ان اما یه سری واقعا فرشته ان پول نمیگیرن هیچ شیرینی و کیک بیمارهای رو هم تامین میکنن چون مطب شلوغه منتظر میمونن و شهرستانی ان بیشتری ها ضعف نکنن خدا خیرشون بده
ناشناس
۱۵:۵۸ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
دولت با و وعده و توسر مردم زدن داره هر سازی که خاسته زده و
هر زوزم سفره مردم وروزی مردم رو کوچک وکوچک تر کرده
ناشناس
۱۳:۵۵ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
لطفا از وکلا، فوتبالیستها، هنرپیشگان، آریشگران خانم و ... مالیات بگیرید
مرتضی
۱۳:۴۴ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
چه حرفیه اخه ، مگه کم پول در میارن ک مالیات ندن، واسه چی باید حرمتشون شکسته شه ، تافته جدا بافته که نیستن
ناشناس
۱۱:۲۱ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
پدر من برا چشمش رفته دکتر بهش یه شماره کارت دادن گفتن برو بیرون با عابربانک بزن به این حساب رسیدش هم بیار تا چشمت رو عمل کنیم. پدر گفته بود شما که کارتخوان دارید بزار بکشم گفته بودن نه باید بری بیرون. خودم دیروز زدم به حسابشون. متاسفم واقعاً.
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
مجلس آن زمانیکه قاضی زاده هاشمی به بهانه حذف وطرح تحول وکارانه وامثالهم حقوق آنهارا افزایش چند برابری داد باید به فکر می بود حالا می خواهند 10درصدش را پس بگیرند(ضمن احترام به انسانهای شریف در این حرفه
ناشناس
۱۰:۲۷ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
من خودم شاهد بودم پزشک هایی که کارتخوان هم گذاشتن الکی میگن خرابه و نقدا دریافت می کنند
ناشناس
۱۰:۰۸ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
پزشکان تنها افرادی هستندکه بعضی ازآنان بخصوص متخصصان، ثانیه ایی درحال چاپ اسکناس هستند؟؟! ودرآمدماهیانه آنان سربه فلک؟؟!!! واکنون باکارت خوان شدن مطب آنان، درحال دورزدن کارت خوان هستند وشنید ه ایم که مجوزکارت خوان رابه نام یک نفر دیگه می گیرند؟!! تااینگونه ازمالیات فرارکنند؟؟!!!!
هرکه بامش بیش برفش بیش تر؟؟!!!طماع ترین وگاها بی انصاف ترین قشر درایران امروز، جامعه ی پزشکی است؟؟!!
ناشناس
۱۰:۴۱ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
تا چشت درآد برو جون بکن درس بخون تخصص بگیر بعد تو هم ثانیه ای اسکناس چاپ کن بخیل
مجتبی
۰۰:۱۲ ۰۳ اسفند ۱۳۹۷
سلام دوست من
آقا من مهندسی مکانیک خوندم. فوق لیسانس دارم از یه دانشگاه سطح 1 تهران. بعد ده سال سابقه کار درآمد من به زور ماهی 5 میلیونه. یادمه زمان ما هرکی ریاضیش ضعیف بود و نمی تونست مثل ما نمره بگیره میرفت تجربی. دکترا اغلب یه کار تکراری انجام می دهند و اغلبشون همون کار رو هم در سطح جهانی نمی تونن انجام بدن و ضعیف هستند. از پاسخی که به نظر شما داده شده معلومه که طرف پزشکی خونده.!!
ناشناس
۰۹:۵۹ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
من همیشه مریضم و مجبورم همش برم دکتر.هربار از نداری پول ویزیت و دارو مریضیم بدتر میشه.
ناشناس
۱۵:۵۴ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
نداری و فقرو همه مشکلات مردم ،وعده های الکی دولت،برجام،تحریم،گرانی وتورم،گرانی خودرو‌ و گوشت و مسکن اجاره خونه . تا کی