وی یادآوری کرد: دلایل زیادی موجب میشود که مردان به سلامت خود اهمیت چندانی ندهند، وحشت از مراجعه به پزشکان، فقدان پزشک خانواده و بیمه، تاکید بر ویژگیها و صفات مردانه مانند رویین تنی، نداشتن زمان کافی، هراس از آزمایش و چکاپ و ابتلا به بیماری و عدم تمایل برخی از مردان به صرف هزینههای درمانی از مهمترین دلایل توجه ناکافی مردان به سلامت خودشان است.
رئیس مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری با اشاره به تفاوت نرخ امید زندگی در بین زنان و مردان، گفت: میزان سرطان ها، تصادفات، خودکشی، بیماریهای مقاربتی و بیماریهای مزمن مانند بیماریهای کبدی در بین مردان بیشتر از زنان است.
دبیر انجمنهای علمی وزارت بهداشت افزود: اولین قدم برای سیاستگذاری در برنامههای اجرایی جهت بهبود سلامت مردان، اختصاص برنامههایی صرفا برای سلامت مادران است، چون ایران در تامین سلامت کودکان، نوزادان و مادران باردار برنامه ریزیها و دستاوردهای ارزشمندی داشته بنابراین باید به سلامت مردان نیز ورود کنیم.
حسینی اظهار کرد: از سال ۸۴ در کشور اطلاع رسانی برای سلامت مردان را آغاز کردیم و در آن زمان ۵ کشور جهان در این زمینه برنامه داشتند، اما امروز همه کشورهای جهان به این مهم توجه زیادی دارند.
وی با اشاره به اطلاع رسانی مناسب در زمینه سرطان پروستات، گفت: خوشبختانه با اطلاع رسانی خوبی که در سالهای گذشته انجام شده امروز با روشهای تشخیصی و آزمایشهای ساده، کمتر با موارد پیشرفته و حاد سرطان پروستات روبرو هستیم.
انتهای پیام/