به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، روش نادرست استفاده از تلفن همراه موجب شد تا چشمهای یک زن جوان تایوانی به شکلی جدی مورد آسیب شدید قرار بگیرد. این زن جوان که هویتش «چن» اعلام شده به مدت ۲ سال از تلفن همراه خود در حالی که نور صفحه آن را در بالاترین وضعیت قرار داده بود، استفاده میکرد. این روش نادرست موجب شد تا چشم این زن جوان آسیب ببیند.
این آسیب به قدری شدید بود که بنا بر گفته چشم پزشکان بیش از ۵۰۰ حفره در قرنیه چشم چن ایجاد شده بود. چشم پزشکان در تشریح شدت آسیب وارد شده به چشم این دختر، آن را به «پخته شدن در مایکروفر» تشبیه کردند. چن ۲۵ ساله در شهر «کائو سیئونگ» در تایوان جنوبی به عنوان منشی در یک شرکت مشغول به کار بود.
بنا بر گزارش رسانههای تایوان، چن به مدت دو سال در حالی که نور صفحه تلفن همراهش در بالاترین وضعیت قرار داشت، روزانه به تماشای فیلم یا جستجو در شبکههای اجتماعی میگذراند. بنا بر گفته چن، پس از گذشت ۲ سال او درد شدیدی را در چشمهایش که کاملاً قرمز شده بود، احساس کرد. پس از مراجعه چن به بیمارستان و انجام آزمایشات مشخص شد که به علت آسیب وارد شده به قرنیه چشم، بینایی این زن جوان برای همیشه دچار آسیب شده است.
در حالی که بینایی چن روز به روز کمتر میشد، آزمایشات بعدی نشان داد که در قرنیه چشم او بیش از ۵۰۰ حفره ایجاد شده است. یکی از پزشکان معالج گفت که از گوشی این بیمار نوری با ۶۲۵ لومن (Lumens) ساتع میشد، این در حالی است که حداکثر این نور باید ۳۰۰ لومن میبود. لومن واحد اندازهگیری شار نوری است، لومن مقدار نوری است که از یک چشمهٔ نقطهای به شدت یک کاندلا (شمع) داخل مخروطی به زاویهٔ رأس یک استرادیان پخش میشود. این پزشک گفت که قرار دادن چشم در معرض ۶۰۰ لومن تنها به مدت ۲ ساعت مانند این است که فرد چشم خود را در مایکروفر قرار دهد.
گفتنی است؛ پزشکان توصیه میکنند که کاربران تلفن همراه در صورت نیاز به استفاده از تلفن خود در هنگام شب اقدام به خاموش کردن برق اتاق نکنند.
انتهای پیام/