سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کارآفرین برتر یزدی صاحب اولین واحد چاپ دیجیتال سه بعدی پتوی خاورمیانه

کارآفرین نمونه استان یزد از بزازی شروع کرده و حالا صاحب بزرگترین کارخانه تولید پتوی کشور و اولین واحد چاپ دیجیتال ۳ بعدی پتوی خاورمیانه است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ،کارخانجات گروه صنعتی لیلیان بافت واقع در شهرستان اشکذر دارای جدیدترین ماشین آلات تولید پتو در خاورمیانه است که با دارا بودن آخرین و جدیدترین تکنولوژی روز دنیا در تولید پتو و با استفاده از نیرو‌های مجرب و متخصص داخلی و خارجی، قابلیت تولید روزانه سه هزار تخته پتو را دارد.

از بزازی تا راه اندازی واحد نساجی

گروه صنعتی بازرگانی لیلیان بافت یزد در سال ۱۳۸۳ با هدف افزایش رضایت مندی مشتری و ایجاد اشتغال مناسب، تاسیس گردید.

به سراغ این واحد نمونه نساجی رفتیم و با مجید باعرضه رئیس هیئت مدیره این واحد که بیش از نیم قرن تلاش و فعالیت مستمر و درخشان در بازار منسوجات به ویژه کالای خواب دارد به گپ و گفت نشستیم.

مجید باعرضه رئیس هیئت مدیره این واحد تولیدی گفت: در سال ۱۳۳۴ از همان دوران نوجوانی نزد پدرم مرحوم غلامحسین کتانچی کسب و کار را در پارچه فروشی واقع در خیابان خواجه نصیرالدین شهرستان مراغه (استان آذربایجان شرقی) با فروش پارچه و کتان آغاز کردم و با گسترش فعالیت خود در سال ۱۳۴۹ اقدام به تاسیس واحد بازرگانی تولید و توزیع در شیراز کردیم.

باعرضه افزود: علاقه شخصی ام من را به سمت نساجی پارچه، پتو، تشک، کالای خواب و ... سوق داد و علاوه بر فروش و عرضه آن، همواره اهتمام و نگاه ویژه‌ای به امر تولید و اشتغالزایی در این بخش را داشته ام چنانچه از همان ابتدا با وجود امکانات ناچیز با تهیه تعدادی چرخ‌ خیاطی قدیمی و ایجاد یک کارگاه دوخت و دوزندگی اقدام به تولید انواع ملحفه، تشک، بالش و  پشتی کردم.

وی ادامه داد: با تدبیر و پشتکار در مدت زمان کوتاهی با بیش از۴۰ نفر نیروی کار در سال‌های۵۹ تا۶۷ ، تولیدات کارگاه سهم عمده‌ای از بازار را به خود اختصاص داد.

راه اندازی اولین واحد چاپ دیجیتال سه بعدی پتوی خاورمیانه در یزد

علی باعرضه مدیر تولید این کارخانه گفت: نخستین واحد چاپ سه بعدی پتوی خاورمیانه ۲۷ تیرماه سال گذشته در این کارخانه و با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.

باعرضه افزود: این نوع پتو،که به پتو‌های دیجیتال سه بعدی معروف هستند، برای نخستین بار در خاورمیانه تولید می‌شوند و این واحد تولیدی ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار قطعه از این نوع پتو را دارد.

وی ادامه داد: با راه‌اندازی و افتتاح خط تولید چاپ پتوی سه بعدی دیجیتال در شهرستان اشکذر، برای بیش از ۲۰ نفر از همشهریان به صورت مستقیم اشتغالزایی شده است.

باعرضه اظهارداشت: برای راه‌اندازی و افتتاح این خط تولید، دو هزار و ۸۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری ریالی و یک هزار و ۵۰۰ هزار یورو سرمایه‌گذاری ارزی انجام شده است.

مدیر تولید این کارخانه در ادامه گفت: گروه صنعتی و بازرگانی لیلیان بافت یزد در زمینی به مساحت ۶۰ هزار و ۹۰۰ متر مربع و با زیربنای ۱۶ هزار و ۲۰۰ متر مربع راه اندازی شده است.

ثمره همت متخصصان و مهندسان بومی در بومی سازی بخشی از پروژه بزرگ چاپ دیجیتال

علی باعرضه گفت: مهندسان و متخصصان این تولیدی توانسته اند بخشی از پروژه چاپ دیجیتال را باتکنیک مهندسی معکوس بسازند که ثمره همت این متخصصان، صرفه جویی ارزی ۶۰۰ هزاردلاری را بدنبال داشت.

با عرضه اظهار داشت: از جمله مزیت‌های به کار گیری چاپ دیجیتال، تنوع رنگ در تولید پتو تا میلیون‌ها رنگ و افزایش توان تولید تا دو برابر است و درحال حاضر سالانه قادربه تولید ۳۰۰ هزارتخته پتوباچاپ دیجیتال سه بعدی می باشد.

لیلیان گامی فراتر از بازار‌های داخلی برداشت و پرقدرت درعرصه جهانی ظاهر شد

فروزان مدیر فروش لیلیان گفت: محصولات تولیدی این کارخانه به کشور‌های آسیایی، آفریقایی و در آینده‌ای نزدیک به کشور‌های اروپایی از جمله فرانسه و انگلیس صادر خواهد شد.

فروزان با بیان اینکه تنوع در رنگ بندی و کیفیت مطلوب پتوهای تولیدی، نقش مهمی در استقبال مشتریان داخلی و خارجی داشته است افزود: درحال حاضر سالانه ۵۰۰ هزارتخته پتو به کشور‌های عراق، افغانستان، آذربایجان، قطر صادر می شود.

وی گفت:این واحد ظرفیت تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تخته درسال را دارد و روزانه قادر به تولید شش هزارتخته پتو می‌باشد.

بهره برداری از فاز اول طرح توسعه تولیدی پتوی لیلیان در آینده‌ای نه چندان دور

مجید باعرضه رئیس هیئت مدیره این واحد تولیدی گفت: در تلاشیم تا با تولید تمام ملزومات خواب  به خودمتکی شویم و حتی تامین کننده ملزومات خواب درخارج از مرز‌ها باشیم.

با عرضه ادامه داد: کارخانجات گروه صنعتی لیلیان بافت یزد با بهره از بهترین ماشین آلات و مواد اولیه در تولید تشک و با استفاده از متخصصان در این حوزه، اقدام به تولید روزانه ۵۰۰ ورق تشک در هشت مدل و با استاندارد تعیین شده در آزمایشگاه این شرکت می‌نماید.

وی اظهار داشت: این واحد تولیدی جهت تکمیل سبد محصولات خود برای خرید هرچه آسانتر هموطنان، اقدام به تولید و دوزندگی ملزومات خواب از جمله لحاف، ملحفه، بالش، تشک مهمان و…  با بالاترین کیفیت دوخت و مواد اولیه کرده است.

شایان بذکر است که تشک لیلیان در همان مجموعه در زیر بنای چهار هزار متر مربع با پیشرفته‌ترین نکنولوژی و مواد اولیه روز دنیا در مدل‌ها و سایز‌های مختلف تولید می‌گردد.

گزارش از: مریم ادیب

انتهای پیام/ غ

برچسب ها: اقتصادمقاومتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
من زهره منفرد هستم
۱۸:۱۸ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
خیلی عالی هست کاش میشد من از نزدیک با اقای با عرضه اشنا شوم من میخوام روزی تاجر بزرگی شدم اما نمیدانم چه طور باید اینکار را انجام بدم l۳۵ سال دارم و بایک تاجر هم در شهر سراوان اشنا شده ام که پتو به پاکستان صادر کنم