به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، سهراب امدادی مدیرکل امور مالیاتی قم فرد روز سه شنبه در جلسه «ستاد صیانت از حقوق شهروندی، سلامت اداری و عفاف و حجاب» گفت: شفاف سازی و به کارگیری سامانههای الکترونیکی از جمله اقدامهای انجام شده برای ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی در این اداره میباشد که موجب شد پروندههای فرار مالیاتی متعددی در استان کشف شود.
وی ادامه داد: تهیه و تدوین حقوق مودیان، برگزاری دوره آموزشی حقوق شهروندی برای کارکنان، فرهنگ سازی، ایجاد امکانات مناسب رفاهی برای مراجعه کنندگان و تهیه تابلوی راهنمای طبقات از دیگر اقدامهای صورت گرفته در این اداره کل برای ارتقای حقوق شهروندی بوده است.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت استانداری قم نیز در این جلسه با بیان اینکه قم، سمنان و خوزستان به عنوان استانهای نمونه در اجرای طرح استعلام احراز هویت تعیین شده اند گفت: با اجرای این طرح، کپی اسناد هویتی در دستگاههای اجرایی حذف میشود.
اکرم روح پرور تاکید کرد: با اجرای طرح استعلام احراز هویت، هم اکنون ۱۰۰ دستگاه اجرایی استان از این سامانه استفاده میکنند و این به معنای حذف کپی اسناد هویتی در این دستگاه هاست.
وی آموزش و تحقق دولت الکترونیک را از جمله نیازهای تحقق صیانت از حقوق شهروندی دانست و گفت: کاهش مراجعات مردمی، افزایش رضایتمندی، شفافیت و تسهیل در امور از جمله مزایای دولت الکرونیک به عنوان پایه و اساس حقوق شهروندی است.
روح پرور با بیان اینکه میز خدمت به صورت حضوری و الکترونیکی باید در ادارههای استان اجرایی شود گفت: در روند اصلاح فرایندها، میز خدمت الکترونیکی از جمله اولویت هاست که در این زمینه استان قم توفیقهای کمتری داشته است.
وی استانداردسازی نشانیهای پستی (جی نف) را از دیگر طرحهای اجرایی کردن دولت الکترونیک برشمرد و افزود: هدف اصلی این طرح، استانداردسازی نشانیها به منظور تسریع در امدادرسانی در مواقع اضطراری است.
وی گفت: خدمات بر خط، زیرساختهای فناروی اطلاعات و منابع انسانی، سه شاخصه توسعه دولت الکترونیک است که این موجب شد تا در یک دهه گذشته رتبه ایران از ۱۰۵ به ۸۶ ارتقا یابد.
روح پرور تاکید کرد: قم در زمینه توسعه دولت الکترونیک استان اول کشور است که باید با توجه بیشتر به این موضوع در حفظ این رتبه تلاش مضاعف کرد.
انتهای پیام /الف