وی با بیان اینکه در برنامه دستخط، مرتضی الویری از اعضای شورای شهر درباره این بدهی فراوان شهرداری، در زمان محمدباقر قالیباف صحبت کرده است؛ افزود: افراد دیگری از اصلاحطلبان و نمایندگان شورای شهر تهران نیز در بیان این مسئله از تریبون صداوسیما استفاده کرده اند.
رنجبران با اشاره به حضور محسنهاشمی رفسنجانی در تلویزیون و بیان نکاتی درباره بدهیهای شهرداری تهران گفت: دعوت از آقایهاشمی پیش از ریاست او در شورای شهر تهران صورت گرفت و او در عین تمجید از عملکرد آقای قالیباف در شهرداری تهران، از بدهیهایی که در زمان این شهردار بهوجود آمده بود انتقاد کرد.
وی افزود: در این برنامهها همانگونه که نظرات محمدباقر قالیباف بدون ارائه سند و مدرک بیان شده، نظرات مخالفان او و نمایندگان شورای شهر نیز غیرمستند ارائه شده است.
رنجبران تاکید کرد: باید مروری بر برنامههای صداوسیما در این باره که نظرات اعضای شورای شهر و اصلاح طلبان را منعکس کرده است، داشت و یک سویه به این مسئله نگاه نکرد.
وی افزود: با توجه به استفاده دو طرف از تریبون رسانه ملی درباره موضوع شهرداری تهران بهتر است، از این پس مسئله بدهیهای شهرداری تهران به جای اینکه در صداوسیما بررسی شود در مراجع قانونی و ذیصلاح بررسی و جمع بندی شود تا نتیجهگیری درستی در پی داشته باشد.
رنجبران با استقبال از شفاف سازی در موضوعات مربوط به سوء استفادههای مالی در بخشهای مختلف تصریح کرد: رسانه ملی تلاش میکند در فضایی آرام و به دور از التهاب نقش روشنگرانه خود را در این خصوص ایفا کند و یقینا اگر در موضوع ضرورت برگزاری جلسات مناظره احساس شود با رعایت ضوابط قانونی و رسانهای و با نظر طرفین نسبت به برگزاری این جلسات در برنامههای مناظره محور صداوسیما اقدام خواهد کرد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا درباره این موضوع مناظرهای برگزار نشده است، گفت: طرفین تاکنون تمایل داشتند بیشتر به صورت یکجانبه در برنامهها حاضر شوند و رسانه ملی هم از این فرصت برای روشنگری استفاده کرده است.
مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی همچنین از دعوت چندین باره برنامه تهران ۲۰ در مدت انتصاب شهردار جدید تهران خبرداد و گفت: متاسفانه هنوز آقای حناچی به این دعوت به رغم پیگیریهای فراوان همکاران ما در شبکه پنج سیما پاسخ نداده است.
انتهای پیام/