سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشریح جزئیات چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو /فاتحی:بخش مردمی، ویژگی منحصر به فرد این دوره است

نشست کمیته داوران چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست کمیته داوران چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا با حضور شهرام ملازاده رئیس کمیته داوری، حامد فاتحی رئیس کمیته اطلاع رسانی رسانه‌ها و تبلیغات، غلامرضا باعزت دبیر اجرایی ششمین اجلاس جهانی صدا، حمیدرضا نجفی مسئولان پژوهش ششمین اجلاس جهانی صدا، مهدی شاملو رئیس کمیته فضای مجازی، بهروز رضوی نژاد دبیر بخش مردمی بین المللی کمیته داوری، حمیدرضا افتخاری دبیر بخش مردمی کمیته داوری، محمد بغدادی دبیر بخش داخلی کمیته داوری امروز (سه شنبه) برگزار شد.

فاتحی رئیس کمیته اطلاع رسانی در این مراسم گفت: جشنواره بین المللی در چند حوزه فعالیت خود را آغاز کرده است؛در بخش داخلی، برنامه‌های مستند در حال پخش از شبکه‌های سراسری، به طور تصادفی از روی آنتن انتخاب می‌شود و امکان رقابت دقیقی را بین شرکت کنندگان فراهم می کند.

وی افزود:در بخش برنامه‌های ویژه در حوزه‌های مناسبتی و موضوعات خاص، همه برنامه‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و در بخش آزاد، امکان رقابت برنامه‌ها در قالب و موضوعات گوناگون فراهم شده است که تهیه کننده و صاحب اثر اجازه ارسال یک اثر را دارد.

فاتحی بیان کرد:ویژگی منحصر به فرد این دوره نسبت به گذشته بخش مردمی جشنواره است و فرصتی را برای علاقمندان رادیو ایجاد کرده است تا بتوانند در چند موضوع مهم مثل پیروزی انقلاب اسلامی، محیط زیست، شعار سال وصلح جهانی در قالب‌های مختلف شرکت کنند و آثار خود را ارائه بدهند. این تولیدات می‌تواند از طریق موبایل باشد. با توجه به سهم فضای مجازی در سبد شنیداری مخاطبان، سه بخش برای آن در نظر گرفته ایم.

فاتحی:رادیو نما در چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو حضور دارد

رئیس کمیته اطلاع رسانی گفت: در یکی دو سال گذشته رسانه مکملی تحت عنوان رادیو نما به جمع رسانه اضافه شده است و این بخش هم در جشنواره حضور دارد. البته حضور داوران خارجی از ویژگی دیگر این جشنواره است.

ملازاده رئیس کمیته داوری جشنواره گفت: جشنواره چهاردهم با هدف ارتقای سطح کیفی برنامه سازان بعد از یک وقفه چهارساله با دستور معاونت صدا شروع شده است.

وی گفت:جشنواره امسال از چهاربخش اصلی مستند، داخلی، بین الملل، مردمی و فضای مجازی تشکیل شده است.

ملازاده ادامه داد:برنامه‌های فعلی کنداکتور شبکه را در بخش مستند مورد ارزیابی قرار داده ایم که حدود ۸۰۸ ساعت ارزیابی شده است و این ارزیابی توسط چهل داور برجسته بررسی می شود.

 رئیس کمیته داوری جشنواره گفت: سعی کردیم برنامه‌ها به گونه‌ای عادلانه داوری شوند و فرصت تعامل بین نسل‌ها و تجربیات برنامه سازان قدیمی ایجاد شود.

شرکت ۱۳ شبکه در بخش مستند

ملازاده بیان کرد:در بخش مستند ۱۳ شبکه شرکت کرده اند و هر شبکه حدود ۱۲ اثر سهمیه داشتند که آثار خود را ارسال کرده اند.

وی با بیان اینکه در بخش مردمی، آثار بسیاری ارسال شده و فرصت ارسال آن تا ۱۶ اسفند است، گفت: مردم می توانند آثار خود را ارسال کنند. حتی در بخش بین الملل تاکنون از کشورهای اروپایی و آسیایی آثاری را دریافت کرده ایم.

با عزت دبیر اجرایی ششمین اجلاس جهانی صدا پیرامون برگزاری این اجلاس گفت: در دنیای پر رقابت رسانه های کنونی، حفظ جایگاه رادیو یکی از نکات مهمی است که در همین راستا، معاونت صدا پنج دوره اجلاس را در دوره های گذشته برگزار کرده و امسال ششمین دوره آن را برگزار خواهیم کرد؛ اختتامیه این اجلاس ۴ اردیبهشت در مرکز همایش ها برگزار می شود.

ششمین اجلاس جهانی صدا شش محور اصلی دارد

وی ادامه داد: این اجلاس شش محور اصلی دارد؛ رادیو در عصر شبکه، رادیو آینده پژوهی، رادیو و نوآوری در برنامه سازی، رادیو فرهنگ، رادیو اقتصاد، رادیو جامعه توسط شورای سیاست گذاری برگزاری اجلاس، نامگذاری شده است.

باعزت گفت:اولین فراخوان این اجلاس جهانی مورد استقبال قرار گرفت و به همین دلیل تا اسفند ماه تمدید شد. قرار است کمیته داوران ۲۰‌فروردین ۹۸ نتیجه پذیرفته شدگان را اعلام کنند.

وی افزود :کمیته بین الملل رایزنی های مختلفی داشته است و قرار است مهمانان خارجی در این اجلاس حضور داشته باشند. در کنار این اجلاس شش پنل تخصصی و شش کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.

افتخاری دبیر بخش مردمی با بیان اینکه بخش مردمی به پشتوانه جشنواره‌هایی که در رادیو ایران و جوان برگزار شده شکل گرفت، گفت: شورای سیاستگذاری جشنواره اعلام کرد که بخش مردمی شکل بگیرد.این بخش آماتوری است و مردم اگر علاقه دارند در رادیو اثری تولید کنند، می توانند آثار را از این طریق به ما بفرستند.

وی افزود:از هفته دوم بهمن دریافت آثار را شروع کردیم و مردم می‌توانند گزارش، موسیقی، پادکست و آثار خلاقانه خود را ارسال کنند.

رضوی نژاد دبیر بخش بین الملل با بیان اینکه در بخش بین الملل ما دقیقا هدف کیفی داشتیم، بیان کرد: وضعیت امروز رادیو فرق دارد چون ارتباط خود را با مجامع بین‌المللی حفظ کردیم و بخشی که اضافه کردیم تولید بر اساس محتوای کاربران است یعنی می‌تواند اثری تولید شود بدون اینکه به بیرون مراجعه کنند.

وی با تاکید بر اینکه ما مستند نمایشی را اضافه کردیم البته این قسمت در رادیو، جوان است اما برنامه‌سازان به تدریج با آن آشنا می‌شوند، گفت:ما آثار ارسالی از کشورهای آسیایی، اروپایی، آفریقای جنوبی داشتیم و فراخوان ما توسط اتحادیه «ای بی یو» فرستاده شده و تا ۱۶ اسفند فرصت دارند.

انتهای پیام/

برگزاری چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا مورخ ۳۰ بهمن

برچسب ها: رادیو ، صدا و سیما
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.