سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

داعشی‌هایی که پس از مرگ هم جان مردم را می‌گیرند!

شاید عجیب باشد اما تروریست های داعشی که روزگاری در موصل بودند پس از مرگ هم جان تعدادی از مردم این شهر را گرفتند.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد الزیدی یکی از شهروندان موصل طی یک گفتگو از حقیقتی دردناک سخن گفت که مدتها پس از نابودی تروریست‌های داعش هم همچنان گریبان مردم این شهر را گرفته است. بنا بر اعلام العربیه ماجرا از این قرار است جنازه های متعفن تروریست ها که در محله های قدیمی زیر آوار مانده اند، موجب پراکنده شدن انواع بیماری های مرگبار در میان شهروندان شده اند. از جمله این بیماری‌های واگیردار و کشنده می‌توان به وبا اشاره کرد. ناگفته نماند که موش ها و حشرات دیگر نیز که با این جنازه ها و آب در ارتباط هستند بر این وضعیت دامن می زنند.

الزیدی در ادامه صحبت‌هایش راجع به این موضوع گفت: همچنان پس از گذشت دو سال حکمرانی داعش بر شهر ما در بسیاری از مناطق موصل خانه‌ها بازسازی نشده اند و تا چشم کار می‌کند، آوار است؛ به عبارتی دیگر باید بگویم از ۱۳۰۰۰واحد مسکونی در بخش قدیمی موصل فقط ۶۰۰ خانواده بازگشتند.


بیشتر بخوانید:بازداشت زنی که برای داعشی‌ها سنگ تمام می‌گذاشت +عکس


از دیگر بیماری های خطرناکی از جنازه داعشی ها پراکنده شده می توان به "جرب" اشاره کرد. این شهروند وضعیت اسف‌بار فعلی را با طنزی تلخ این طور توصیف کرد که سازندگان فیلم‌های وحشتناک باید برای ساخت آثارشان  از اینجا فیلمبرداری کنند زیرا همه جا مملوء از لاشه ترویست ها و ویرانی است. از طرفی شیروان الدوبردانی نماینده پارلمان عراق نیز وجود ۴۱۰ بیمار مبتلا به جرب در نینوا را تایید کرد و گفت که ۴۴ تن از آنها  هم در قسمت های قدیمی موصل هستند. الدوبردانی از وزارت بهداشت عراق درخواست کرد تا هرچه سریع‌تر دارو‌های مخصوص را به این شهر برسانند بلکه بیماری های مرگبار حاصل از جسد داعشی ها ریشه کن شود. طبق گفته سرهنگ حسام خلیل مدیر دفاع غیرنظامی در موصل، تاکنون نزدیک به ۲۶۰۰ جسد از زیر آوار بیرون کشیده شده و به مناطق معین انتقال پیدا کردند. این شخصیت نظامی همچنین به خارج کردن بیش از ۱۹۰۰ جنازه از زیر آوارها در ماه مه ۲۰۱۷اشاره کرد. حسام خلیل در پایان به این موضوع اشاره کرد که در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ رایحه تهوع آور ناشی از اجساد در غرب موصل غیر قابل تحمل بود اما وضعیت بسیار بهتر است.

انتهای پیام/

برچسب ها: داعش ، تروریسم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
امیرمحمد
۰۰:۰۷ ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
انشالاه داعش دیگه نباشه
ستایش
۱۸:۳۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
ااااااه فکر کنم این داعشیا باید فقط بد بختی دنبال خود بیاورند
مصمم
۱۷:۴۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
خداوند بزرگ خودش شر این دشمنان خدا و اهلبت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین را از سر اسلام و مسلمین کم فرماید انشاالله
ناشناس
۱۸:۵۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
همین خرابی ها را با نارضایتی مردم تو ایران می خواهند راه بیندازند .
می خواهند ایران را مثل سوریه له کنند .
البته نادان های درجه 1 نمی دانند که در ایران ، کار سختی در پیش دارند .
فقط سیستم بازرسی را تقویت کنید ، مردم امیدوار به نظام خواهند شد .
ناشناس
۱۶:۰۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
مرگ بر داعشی که لاشهاشون خبیث جهنم کمشونه
ناشناس
۱۴:۱۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
امیدواریم وزارت بهداشت اینجادیگه کوتاهی نکنه و برای ورود وخروج مرزها خصوصا زوارعزیز تمهیدات لازم را انجام داده باشد تا زائرین عزیز هموطن درعراق،ازبیماریهای واگیردار انجادرامان بمانند زیرا هم درداوراست هم باعث انتشارآن به سایرین میشوند.مرگ برتروریستهای جنایتکار
ناشناس
۱۴:۰۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
مرگ بر داعش
حمید
۱۱:۴۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
لاشه داعش مثل لاشه موش طاعون میاره. مرگ بر تروریست
ناشناس
۱۱:۳۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
مرگ ابدی و عذاب جاودانی برای داعش و حامیانش
ناشناس
۱۱:۳۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
تک تک داعش انشالله نابود بشه