محققان آمریکایی دریافته اند که بیش از ۷۰ درصد ظرفیت آنتی اکسیدانی آووکادو در داخل هسته آن یافت میشود. مصرف این هستهها علاوه بر این که منجر به مبارزه با رادیکالهای آزاد در بدن میشود، راهی است برای جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی بخصوص سرطانهای روده بزرگ، ریه، سینه و پروستات.
بیشتر بخوانید: خواص شگفت انگیز آووکادو
آنتی اکسیدانهای موجود در هسته آووکادو و فلاونوئیدهای آن دارای خواص ضد التهابی است. مصرف این هستهها منجر به کاهش درد و تورم، بهبود عملکرد مفاصل بخصوص در مبتلایان به آرتریت میشود. فلاونوئیدهای موجود در هسته آووکادو برای بهبود سلامت قلب و بهبود گردش خون مفید است.
هسته آووکادو سرشار از فیبر محلول است و حتی فیبر موجود در آن از بسیاری از میوهها و سبزیجات بیشتر است. فیبر موجود در این میوه بعلاوه خواص آنتی اکسیدانی آن، برای سلامت دستگاه گوارش و بهبود فرایند هضم مفید است.
فیبر موجود در هسته آووکادو یک خاصیت دیگر هم دارد و آن تنظیم قند خون، احساس سیری طولانی مدت و اجتناب از مصرف مواد غذایی غیر مفید است. هنگامی که سطح قند خون در طول روز در حد متعادل باشد، شما کمتر احتمال دارد به پرخوری روی بیاورید و دچار افزایش وزن ناخواسته شوید.
آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد، خود را به راحتی بر روی پوست نشان میدهند. این در حالی است که سطوح بالای آنتی اکسیدانهای موجود در هسته آووکادو منجر به ترمیم این آسیبها شده و از سلامت پوست حفاظت میکند. هسته آووکادو قادر به پیشگیری از بروز چین و چروک و دیگر علائم پیری در پوست میشود. فلاونولهای موجود در آن نیز باعث افزایش تولید کلاژن میشوند. کلاژن پوست را جوان و محکم نگه میدارد.
مواد مغذی موجود در هسته آووکادو همچنین برای افرادی که از بیماریهای مربوط به غده تیروئید مانند کم کاری تیروئید رنج میبرند مناسب هستند. افزودن این ماده به رژیم غذایی باعث افزایش تولید هورمونهای تیروئیدی شده و سوخت و ساز بدنتان را افزایش میدهد. در نتیجه راهی برای کنترل چاقی مفرط محسوب میشود.
ترکیبات فنولیک موجود در هسته آووکادو به عنوان دارو برای مقابله با عفونتهای ویروسی و آلرژیها کاربرد دارد. تاثیر آنها روی بدن باعث افزایش تولید آنتی بادیها شده و دستگاه ایمنی بدن تقویت میشود. در نتیجه برخی از بیماریها امکان نفوذ به بدن را پیدا نمیکنند.
ترکیبات ضدالتهابی موجود در هسته آووکادو باعث کاهش دردها و فشارهای ناشی از بیماریهایی مانند آرتریت، ورم معده و کولیت میشود. فیبرهای موجود در هسته آووکادو باعث تحریک عملکرد رودهها شده و اجازه نمیدهد هضم غذا به کندی صورت بگیرد. در نتیجه به دفع ضایعات بدن کمک میکند. این هسته مفید به دلیل دارا بودن خواص ضدالتهابی برای مقابله با اسهال و مشکلاتی که از عفونتهای باکتریایی و ویروسی ناشی میشوند مفید است. ترکیبات فنولیک آن نیز از معده محافظت کرده و مانع از بروز زخم معده میشود.
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/