نوابیفر ادامه داد: اگرچه اخیراً در جامعه شاهد برگزاری جشنهایی برای طلاق هستیم و حتی در مواردی کارت طلاق هم چاپ میشود، اما هنوز قبح طلاق در جامعه ما شکسته نشده و بعید است با ریشههای اجتماعی و دینی که در جامعه ما وجود دارد، طلاق در آن به یک هنجار تبدیل شود.
این جامعه شناس با اشاره به اینکه طلاق ریشه در ناکامیها دارد، اضافه کرد: طلاق خروجی امری به نام ازدواج غلط است و جشن گرفتن برای ناکامیها منطقی به نظر نمیرسد.
وی با بیان اینکه طلاق نوعی تفرقه و نتیجه یک انتخاب بسیار بد است، تأکید کرد: برای عدم تفاهمها جشن گرفتن منطقی نیست.
نوابیفر ادامه داد: معمولاً طلاق زمانی اتفاق میافتد که زوجین در زندگی مشترک به بن بست رسیده باشند و هیچ راهی برای ادامه زندگی نداشته باشند که این اتفاق جشن گرفتن ندارد.
وی با بیان اینکه از طلاق در روایات به عنوان یک حلال تلخ یاد شده، افزود: طلاق یک اقدام نابهنجار میباشد که ممکن است به دلیل پارامترهای مختلفی رخ دهد که در هر صورت خوشایند نیست.
نوابیفر با بیان اینکه برگزاری مراسمهایی به عنوان جشن طلاق به دنبال تبدیل یک عمل نابهنجار به یک امر هنجار در سطح جامعه هستند، افزود: جشنی مثل جشن طلاق برگرفته از فرهنگ غرب است و در کشورهایی مثل آمریکا و گاهاً ژاپن دیده میشود.
این جامعهشناس با بیان اینکه طلاق در مجموع اثرات منفی به همراه خواهد داشت، افزود: اگرچه ممکن است طلاق در جوامع غربی آثار منفی کمتری به همراه داشته باشد، اما در جامعه ما که ریشههای فرهنگی و دینی در آن مشهود است، طلاق خواه ناخواه اثرات منفی و سوء بیشتری بر جای خواهد داشت.
انتهای پیام/ز