سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس جمهور در مراسم الحاق زیر دریایی فاتح به نیروی دریایی ارتش:

جمهوری اسلامی ایران امروز در زمین، هوا و دریا کاملاً به خود متکی است / کشور ما تهدیدی برای جهان نیست

رئیس جمهور گفت: جنگ تحمیلی و تحریم ها محرک بیشتری بود برای اینکه ما بتوانیم در صنعت دفاعی و دریایی به خود متکی شویم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ، رئیس جمهور در مراسم الحاق زیر دریایی فاتح به نیروی دریایی ارتش در بندرعباس گفت: اکنون نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آب های سراسر دنیا از منافع کشور با اقتدار دفاع می کند و جایگاه ویژه ای دارد.

روحانی افزود: الحاق زیردریایی فاتح  را به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران تبریک می گویم .

وی گفت: در طول این ۴۰ سال رشادت ها و فداکاری های نیروی دریایی و به ویژه حرکت در زمینه خودکفایی جای قدردانی و افتخار دارد، جنگ تحمیلی و تحریم ها محرک بیشتری بود برای اینکه ما بتوانیم در صنعت دفاعی و دریایی به خود متکی شویم. 

رئیس جمهورتصریح کرد: قدرت ما برای دفاع از منافع خودمان است و تهدیدی برای دیگران نیست، اما روشن است که قدرت و توانمندی ما در برابر کسانی که چشم طمع به این سرزمین داشته باشند، بازدارنده است.

روحانی افزود: نیروی دریایی نه تنها در سواحل خلیج فارس بلکه در آب‌های بین المللی مشغول تامین امنیت کشتیرانی ملت ایران و دفاع از کشتیرانی آزاد برای رسیدن انرژی به سراسر جهان است. بویژه اینکه قرار گرفتن سپاه و بسیج در کنار ارتش نیز این توانمندی‌ها را چند برابر کرده است.

بیشتر بخوانید: زیردریایی «فاتح» به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ملحق شد

با حضور رئیس جمهور زیردریایی پیشرفته «فاتح» به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ملحق شد.

زیردریایی فاتح از سامانه‌های سوناری، رانش الکتریکی، مدیریت نبرد ترکیبی، سامانه هدایت موشک زیر سطح به سطح، هدایت اژدر، جنگ‌های الکترونیکی و مخابراتی، سامانه مخابراتی امن و یکپارچه و ده‌ها سامانه مدرن دیگر برخوردار است که به نوبه خود موجبات افزایش قدرت دفاعی و آفندی نیروی دریای راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران را فراهم می‌کند.

فاتح نخستین زیردریایی کلاس نیمه سنگین ایرانی دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که کاملا بومی بوده و از فناوری‌های روز دنیا برخوردار است.

انتهای پیام/

برچسب ها: حسن روحانی ، ارتش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۰۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
بخدا قسم اگ دولت و مجلس بگن الان شبه ساعت 22:7 من میگم روز و ساعت 10 صبح
حناتون پیش ملت رنگی نداره
ناشناس
۲۲:۰۶ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
ه همه مشکلات ما از مسئولین بی فکره ک فقط ب فکر منافع خودشونه و اطرافیانشون
ناشناس
۲۱:۳۶ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
فکر گرانی باشید
ناشناس
۲۱:۲۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
شما هم که متخصص ؟؟!!!! ههههههه
ناشناس
۲۱:۲۴ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
نگو علی برکت الله . بگو علی حرکت الله . حرفت بیشتر شبیه دومیه تا اولی .
ناشناس
۲۱:۲۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
الان یه بیمه ندارم و کلا 7 نفریم 6 نفرمون از کار افتاده ایم . و بیکار .
ناشناس
۲۱:۰۹ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
چرا یه جاسوس باید بره از کارهای نظامی ما بازدید کنه
ناشناس
۲۰:۴۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
پراید برا هیچ کشوری تهدید نیست جز ایران.
ناشناس
۲۰:۳۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
درود بر حافظان امنيت جمهوري اسلامي ايران
ناشناس
۲۰:۰۷ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
کمی هم پشت سرتون رو ببینید
مردم واقعا دارن از بدبختی زار میزنن
ناشناس
۱۹:۵۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
کشور ما در مقابل ظالمان و در کنار مظلومان عالم هست و خواهد بود ان شاء الله