جغتایی گفت: زمانی که تحقیقات فناوری آغاز شد، سازمانها و انجمنهای علمی برای تحقیق درباره بحث مطالعات مغزی ایجاد شدند و به دنبال این موضوع یک مؤسسه علمی در آمریکا به وجود آمد و هفته آگاهی از مغز را تدوین کرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰ کشور به این کمپین و هفته پیوستهاند و طی سالهای گذشته قدمهای خوبی در حوزه مغزی برداشته شده است و به دنبال این موضوع ستاد علوم شناختی هم در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به وجود آمد.
دبیر علمی هفته آگاهی از مغز با اشاره به ایجاد ۴۰ آزمایشگاه و مرکز تحقیقات عصب شناسی در کشور، گفت: در کنار این مراکز تحقیقاتی آموزش و پرورش هم وارد عمل شده است و در حال حاضر ۵۰ هزار دانش آموز تحت آموزشهای علوم شناختی قرار گرفتهاند.
جغتایی درباره انجمنهای مغز و علوم شناختی بیان کرد: در حال حاضر ۵۰ انجمن مغز و علوم شناختی در کشور ترویج شده و کار آنها ترویج علوم مختلف است.
وی با اشاره به حضور وزارت آموزش و پرورش در حوزه علوم شناختی گفت: این وزارتخانه به عنوان یکی از مجریان پیشبرد برنامههای مغزی شناخته میشود و کار سیاستگذاری را انجام میدهد.
دبیر علمی هفته آگاهی از مغز با اشاره به افتتاح پردیس مغز گفت: هشت اسفند ماه و همزمان با آغاز هفته آگاهی از مغز پردیس مغز ایران در باغ کتاب تهران افتتاح میشود.
جغتایی با اشاره به اهداف هفته آگاهی از مغز اظهار کرد: این هفته با هدف توجه به مغز و پیشگیری از بیماریهای مغزی برگزار میشود.
انتهای پیام/