سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون سیاسی وزارت کشور:

افزایش ۲۰ درصدی حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن/ مردم ایران بین اصل نظام و عملکرد کارگزاران تفاوت قائل هستند

معاون سیاسی وزارت کشور گفت: مردم ایران بین اصل نظام جمهوری اسلامی و عملکرد کارگزاران تفاوت بسیاری قائل هستند. البته مردم از کارگزاران گله دارند اما این موضوع را به ساختار نظام تعمیم نمی‌دهند.


به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، همایش معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری های سراسر کشور با حضور«جمال عرف» معاون سیاسی وزارت کشور در سالن پیامبر اعظم«ص» این وزارتخانه برگزار شد.

جمال عرف، معاون جدید سیاسی وزارت کشور در این همایش گفت: علی‌رغم برآوردهای اجمالی که از عوامل عینی وجود داشت، انتظار می‌رفت که با این مشکلات اقتصادی و سایر عوامل دیگر مشارکت مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن کم باشد.

معاون سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه مردم ایران برخلاف تمام مشکلات،  طبق آمار ۲۰ درصد بیشتر در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند، گفت: مردم ایران بین اصل نظام جمهوری اسلامی و عملکرد کارگزاران تفاوت بسیاری قائل هستند. البته مردم از کارگزاران گله دارند و این موضوع را به ساختار نظام تعمیم نمی‌دهند.

وی ادامه داد: مردم برای انقلاب اسلامی شهدای زیادی را تقدیم کردند و در همین حادثه اخیر تروریستی زاهدان پدر یکی از شهدا اعلام کرد اگر فرزندی دیگری داشته باشد برای اسلام تقدیم می‌کنم.

عرف با اشاره به اینکه مردم به نظام دل‌بسته‌اند، ولی از مدیران گله‌مندند، تاکید کرد: با توجه به آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی باید ضریب خطا مدیران و مسئولان به حداقل برسد و دیگر دوران آزمون و خطا تمام شده است.

عرف با اشاره به اختیارات بالای وزارت کشور بیان کرد: وظیفه اصلی این وزارتخانه تحرک در بقیه دستگاه‌های اجرایی است و قرار نیست مسئولان فعلی، دیوار مدیران قبلی را خراب کنند بلکه باید روی دوش آن‌ها برای کار بعدی گام موثری را بردارند.

وی افزود: مجریان انتخابات نباید سوژه سیاسی شوند و در مجلس هم امیدواریم لایح جامع انتخابات با سرعت انجام و به انتخابات آینده کشور برسد.

عرف با اشاره به چهل سال تجربه جمهوری اسلامی گفت: زمانی که ما به گذشته نگاه می‌کنیم؛ احساس می‌شود که از  همه فشار‌ها و مشکلات عبور کرده ایم.  در سطح بین‌المللی هم علی‌رغم فشار سنگینی که بر جمهوری اسلامی وجود دارد کشور ما حرکت رو به جلو داشته است.

وی با بیان اینکه یکی از ملزومات معاونت سیاسی ثبات در کشور است، گفت: جنگ نظامی علیه ایران تبدیل به جنگ اقتصادی، رسانه‌ای و اطلاعاتی شده و کشور باید در این شرایط آرایش جنگ اقتصادی و رسانه‌ای به‌ خود بگیرد.

معاون سیاسی وزارت کشور با اشاره به اینکه جنگ روانی دشمن ادامه دارد و محور اصلی آن‌ها مایوس کردن مردم از نظام اسلامی است، بیان کرد: دشمن علیه ایران جنگ رسانه‌ای را شروع کرده، ولی مردم ما از این موضوع سرافراز خارج خواهند شد. مردم به دولت، دستگاه اجرایی و به مسئولان اعتماد کرده و مناصب را به آن‌ها داده ‌اند؛ بنابراین باید مدیران سیاسی و امنیتی استاندارد‌ها در سراسر کشور از اختیارات خود استفاده کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی امروز از سطح ملی خارج و به یک قدرت در منطقه  تبدیل شده است، گفت: در سطح بین‌المللی فشار‌های زیادی از اوایل سال  ۹۷ علیه ایران آغاز شد؛  دشمنان در ابتدا در  ۱۳ مرداد قصد داشتند اتفاقاتی در کشور رخ بدهد؛ با ناکامی اولیه، سعی داشتند اقدامات  خود را به ۱۳ آبان و  ۲۲ بهمن ارجاع دهند؛  ضمن اینکه آمریکا و دشمنان کشور برای اردیبهشت سال ۹۸ هم برنامه‌هایی علیه جمهوری اسلامی دارند.

وی به نشست امنیتی سوچی و ورشو نیز اشاره کرد و افزود: در نشست ورشو ابتدا سوژه امنیتی علیه ایران بود و تلاش‌های بسیاری انجام شد تا کشور‌ها را برای این  قانع کنند، ولی در نهایت ۳۰ کشور در حد وزیر خارجه حضور داشتند در مقابل کشورهای زیادی مانند عراق، سوریه، ترکیه، لبنان، روسیه  و چین در نشت ورشو شرکت نکرده‌اند.

معاون سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه برخی کشور‌های دیگر اروپایی مانند آلمان در این نشست ضد آلمانی شرکت نکردند، بیان کرد: عربستان سعودی‌ هم در حد مشاور وزیر در این نشست شرکت کرد؛  این در حالی است که دلیل اصلی دشمنی آن‌ها با ایران نفوذ منطقه‌ای ما است.

وی با تاکید بر اینکه ایران قدرت نو ظهور جهانی و قدرت اول منطقه است، گفت: امروزه عقیده و ایده جمهوری اسلامی بر خلاف پول و دلار‌های آن عمل می‌کند.

معاونت سیاسی وزارت کشور بیان کرد: قانون مداری،  مسئولیت پذیری، شفافیت، کارآمدی، عدالت و اثر گذاری از شاخص‌های حکمرانی خوب است. ما باید بنا را بر این بگذاریم که مجری قانون باشیم و برای اجرای قانون بایستیم و دیگران را هم برای اجرای قانون تشویق کنیم.  البته این در حالی است که مهمترین گمشده‌ ما قانون است و همه باید بر اساس مسئولیت خود پاسخگو باشند.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب  گفت: رهبر معظم انقلاب چارچوب‌های اصلی لازم برای کشور  را در این بیانیه برشمردند.

معاون سیاسی وزارت کشور مهمترین سر فصل این وزارتخانه را استقلال و آزادی اعلام و تصریح کرد: در مدیریت سیاسی کشور نباید به اسم آزادی، امنیت را مختل و به اسم امنیت، آزادی را از بین برد و ما برای رسیدن به این مطلب در سال آینده،  همایش ملی سیاسی را با حضور تمام سلایق برگزار خواهیم کرد.

عرف با بیان اینکه در سایه راه‌پیمایی ۲۲ بهمن فضای  آرام و وحدت‌بخشی در کشور ایجاد شده است، اظهار کرد: باید این فضا را حفظ و تقویت کنیم، زیرا کشور بدون وحدت و انسجام به‌ پیش نمی‌رود، قاعدتاً یکی از عناصر ایجاد این فضا معاونت سیاسی وزارت کشور است.

وی با اشاره به دیدار مسئولان وزارت کشور با امام جمعه موقت تهران گفت:  اولین نشست خود را به همراه مدیر کل وزارت کشور با حجت‌الاسلام حاجی علی‌اکبری داشتیم؛  از نظر ایشان ورود تریبون نماز جمعه به مجادلات جناح‌های سیاسی حرام است، خوش‌بختانه  در این دیدار بالای ۹۰ درصد   مباحث مطرح شده  اشتراک نظر وجود داشت.

عرف با  تاکید بر اینکه باید معاونین سیاسی هر هفته دیداری با ائمه جمعه را در برنامه خود داشته باشند، افزود: اگر ما به دیدار ائمه جمعه نرویم دیگران به ملاقات آن‌ها می‌روند و سوءتفاهم‌ها را ایجاد می‌کنند.

معاون سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه سال آینده انتخابات در کشور برگزار می‌شود، تاکید کرد: ما به عنوان مجری انتخابات نباید از یک  جریان خاص دفاع کنیم، زیرا اگر این‌گونه باشد، بر صحت اجرای انتخابات توسط ما اعتمادی نمی‌شود.

وی در ادامه تاکید کرد: تا پایان سال تمامی معاونان امنیتی، سیاسی و فرمانداران سراسر کشور تعیین و احکام خود را دریافت می‌کنند،از این رو دیگر نباید شاهد باشیم که فرمانداری وجود داشته باشد که هنوز سرپرست باشد که این موضوع از نظر ما غیر قانونی است.

معاون سیاسی وزارت کشور خاطر نشان کرد: وزارت کشور چتری است که همه جریانات، گروه‌ها، نهاد‌ها باید زیر این چتر احساس آرامش کنند و این چتر نباید آلوده به نگاه‌ها و رفتار‌های جناحی شود.

معاون سیاسی وزارت کشور در خصوص ساماندهی احزاب سیاسی فعال در کشور گفت:  تا کنون ۸۳ حزب با قوانین کشور  انطباق داده شده و ۳۰ حزب دیگر هم دیگر در دستور کار قرار گرفته است.  ۳۰ حزب دیگر هم برای این انطباق‌دهی درخواست داده‌اند.

عرف در پایان خاطر نشان کرد: در این راستا ما باید همایش ملی انسجام سیاسی را برگزار کنیم که آن مستلزم ایده‌های معاونین و مدیران سیاسی استانداری سراسر کشور است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.