سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی؛

تاکید بر تقویت تولید و پخش برنامه‌های فرهنگی ملی و بومی در صداوسیما

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: تولید و پخش برنامه‌های فرهنگی ملی و بومی در صداوسیما تقویت شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم نماینده، ولی فقیه در آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح بیش از ۱۴۰ پروژه فنی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با اشاره به مطالبه به حق ورزشکاران و ورزش دوستان استان در انعکاس مطلوب رویداد‌های ورزشی منطقه گفت: هر چند علت برخی نقص‌ها در نحوه پوشش و انعکاس رویداد‌های ورزشی استان، به روز نبودن تجهیزات، کمبود‌ها و امکانات فنی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی اعلام شده است، اما انتظار می‌رود این کمبود‌ها با توجه و یاری و همراهی ویژه مسئولان استان و سازمان صدا و سیما رفع شود.

وی ضمن تشکر ویژه از نیرو‌های فنی صدا و سیما که همواره در پشت صحنه انجام وظیفه می‌کنند افزود: همه عوامل صدا و سیما، دست به دست هم داده و با پخش برنامه‌های مختلف، در داخل و برای خارج از کشور از جمله برنامه‌های برون مرزی برای جمهوری آذربایجان و قفقاز، نقش مهمی در منطقه ایفا می‌کنند، از این رو باید از این گونه برنامه‌ها حمایت شود تا کیفیت آنها، روز به روز ارتقا یابد.

امام جمعه تبریز افزود: در برابر توطئه‌های فرهنگی دشمنان که با صد‌ها شبکه و هزاران سایت‌های اینترنتی علیه ایران تبلیغ می‌کنند، باید برنامه‌های فرهنگی ملی و بومی تقویت شود و با اغنای مخاطبان، به رجوع آن‌ها برای تماشای برنامه‌های شبکه‌های خارجی، نیاز نباشد.

پوشش ۹۶ درصدی سامانه پخش دیجیتال برنامه‌های تلویزیونی در آذربایجان شرقی

علیدادی معاون توسعه و فناوری رسانه ملی نیز در این مراسم در خصوص روند جهشی توسعه در صنعت رسانه گفت: هم اکنون ۶۶ شبکه در سازمان صدا و سیما فعال است که ۱۳ شبکه برون مرزی، ۲۰ شبکه ملی و بقیه استانی است.

وی افزود: بخش اعظم تجهیزات فنی صدا و سیما از شرکت‌های داخلی و فناوری‌های بومی متناسب با شرایط تامین می‌شود و این مهم به نوبه خود صرفه جویی‌های ارزی و ریالی هنگفتی در برداشته است.

وی با بیان این که هم اکنون ۴۴۳ ایستگاه تلویزیونی در استان وجود دارد گفت:: اگر الان تقاضای امکانات جدید وجود دارد نشانگر این است که مردم پوشش دیجیتال و شبکه‌های بیشتر را خواهان هستند.

معاون توسعه و فناوری سازمان صدا و سیما در ادامه به پوشش ۹۶ درصدی سامانه پخش دیجیتال برنامه‌های تلویزیونی در آذربایجان شرقی اشاره کرد و افزود: این میزان پوشش، یک درصد از میانگین کشوری (که ۹۵ درصد است)، بیشتر است.

به گفته علیدادی، با این وجود به ۱۳۰ ایستگاه دیگر نیاز است تا میزان پوشش برنامه‌های تلویزیونی دیجیتال در استان به ۱۰۰ درصد برسد.

وی مشکل کنونی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی را در حوزه فنی، قدیمی بودن واحد سیار اعلام کرد و گفت: با همکاری استانداری آذربایجان شرقی، تلاش می‌شود این مشکل با تامین یک دستگاه واحد سیار جدید مرتفع شود.

اهمیت پوشش رسانه‌ای صداوسیما در استان‌های مرزی به دلیل تهاجم و تقابل فرهنگی

پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی نیز با اشاره به برگزاری باشکوه مراسم ۲۲ بهمن گفت: این شکوه حضور ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن حاصل تلاش‌های صدا و سیماست.

وی افزود: حضرت امام خمینی (ره) فرموده اند که صدا و سیما، رسانه ملی است و به حق همین رسانه ملی، بزرگ‌ترین نقش را در دفاع از کیان و آرمان‌های کشور داشته و دارد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت پوشش رسانه‌ای در استان‌های مرزی گفت: امروزه تهاجم و تلاقی فرهنگی، مبحث بسیار مهمی است که باید جدی گرفته شود چرا که دیگر خبری از جنگ فیزیکی نیست، بلکه دشمنان و معاندان نظام جمهوری اسلامی می‌خواهند با استفاده از توان و ظرفیت رسانه‌ها، انسجام اجتماعی، نهاد خانواده و اخلاقیات جامعه را تحت تاثیر قرار داده و در صدد براندازی نظام هستند، پس در چنین شرایطی باید با قوای کامل با این هجمه، مقابله به مثل کرد.

امکانات صداوسیمای آذربایجان شرقی جوابگوی نیاز‌های امروز نیست

صفری مدیرکل صداو سیمای مرکز آذربایجان شرقی نیز با بیان این که امروزه با پدیده استعمار فرانو و تحمیل اهداف کشور‌های استعماری نیابتی بر کشور‌های هدف مواجه هستیم گفت: تهدیدات اینترنتی و رسانه ای، پایه و اساس این نوع استعمار است و بر کسی پوشیده نیست که بستر این تهدیدات رسانه‌ها هستند.

وی افزود: مهم‌ترین تهدید در این زمینه، سامان دادن به بروز و ظهور رسانه‌های بیگانه و تضعیف رسانه‌های داخلی است و امروز همه رسانه‌ها تلاش می‌کنند با دو عنصر محتوا و کیفیت در برنامه‌های تولیدی، ارتباط خود با مخاطب را حفظ و تقویت کنند.

وی پروژه‌های قابل افتتاح فنی در صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی را گامی در راستای ارتقای کیفیت برنامه‌های تولیدی این مرکز اعلام کرد و افزود: در محتوای برنامه‌های تولیدی مرکز هم کار‌های خوبی انجام شده است که در مدت زمان کوتاه قابل مشاهده خواهد بود.

مدیر کل صداو سیمای مرکز آذربایجان شرقی در ادامه به قابلیت‌ها و توانمندی‌های فنی مرکز و گستره پوشش دیجیتال فرستنده‌های رادیویی و تلویزیونی آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: با وجود این، مهمترین مشکل فنی مرکز، کیفیت واحد سیار است.

وی تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۴ تیم فوتبال و والیبال در لیگ برتر دارد و با توجه به موقعیت سیاسی - اجتماعی استان، سالانه ده‌ها همایش، سمینار، اجلاس و مسابقات مختلف فرهنگی، ورزشی و... در استان برگزار می‌شود و امکانات فنی این مرکز برای پوشش آن‌ها محدود است و جوابگوی پوشش رادیویی و تلویزیونی آن‌ها نیست.

وی انتقاد جوانان به نحوه پوشش رویداد‌های ورزشی استان را به جا دانست و گفت: واحد سیار صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی مربوط به سال ۱۳۷۵ است و مطالبه جوانان در خصوص پوشش و انعکاس مطلوب این رویدادها، با کمک همه دستگاه‌های اجرایی محقق خواهد شد.

در حاشیه این مراسم تفاهم نامه تامین واحد سیار تلویزیونی جدید صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌شرقی هم امضا شد و این تفاهم نامه به امضای معاون توسعه و فناوری رسانه ملی و استاندار آذربایجان‌شرقی رسید.

بیش از ۱۴۰ پروژه مختلف فنی صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌شرقی اعم از گسترش پوشش دیجیتال، بهینه سازی و بروز رسانی تجهیزات فنی پخش و تولید، گسترش سیگنال رسانی و افزایش سیستم‌های ارتباطی (فیبر نوری و SNG)، تجهیزات ارتباطی نوین با استفاده از بستر‌های مخابراتی و موبایلی، همچنین گسترش زیرساخت‌های شبکه‌ای و نرم افزاری در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی افتتاح شد.

این طرح‌ها شامل ۱۱۸ فرستنده تلویزیونی و اف ام، ۲۶ طرح تاسیسات و ساختمان، ۲۳ طرح ارتباطات زمینی و ماهواره‌ای، ۴ طرح پشتیبانی فنی و ۳ طرح فناوری اطلاعات است.

برای اجرای این طرح‌ها در مجموع حدود ۲۵۰ میلیارد ریال هزینه شده که ۲۳۰ میلیارد ریال آن از محل اعتبارات رسانه ملی و ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی تامین شده است.

 

انتهای پیام/ش

 

برچسب ها: دهه فجر97 ، اشتغال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.