سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دادستان تهران در جلسه شورای معاونین دادسرای تهران مطرح کرد؛

کشف ۲۰۰ تن گوشت توسط دادستانی/ ممنوع الخروجی ۷۳۰ و دستگیری ۱۷۶ نفر در پرونده‌های مفاسد اقتصادی

جعفری دولت آبادی از ممنوع الخروجی ۷۳۰ و دستگیری ۱۷۶ نفر در پرونده مفاسد اقتصادی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران صبح روز چهارشنبه ۹۷/۱۱/۲۴ در جلسه شورای معاونین دادسرای تهران که با حضور سرپرستان دادسرا‌ها برگزار شد، ضمن قدردانی از مردم برای خلق حماسه پرشکوه ۲۲ بهمن، اظهار کرد: مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، دشمنان را مبهوت کردند و به آن‌ها فهماندند که این ملت حامی انقلاب و نظام اسلامی است.

جعفری دولت‌آبادی این تصور دشمن که می‌تواند بین مردم و نظام گسست ایجاد کند را مصداق آیه شریفه «لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُون» دانست و وعده الهی مبنی بر اینکه پیروزی در گروی یاری کردن دین خدا و مقاومت است را یاد آور شد.

وی با تأکید بر این‌که نور خدا هیچ‌گاه خاموش نخواهد شد، تصریح کرد: انقلاب اسلامی از آن نور‌هایی است که برخلاف میل دشمنان افروخته شده و روز به روز پاینده‌تر خواهد شد و این انقلاب که بر پایه نظام اسلامی بنا شده، بر دشمنان پیروز می‌شود.

مسئولان همانند مردم با روحیه خستگی‌ناپذیر خدمت‌رسانی کنند

دادستان تهران حضور مردم در راهپیمایی پیروزی انقلاب با وجود برخی مشکلات را ناشی از روحیه خستگی‌ناپذیر آن‌ها دانست و از مسئولان خواست که با همین روحیه به مردم خدمت‌رسانی کنند و افزود: با این حضور کار مسئولان سخت‌تر شده است و باید بدانند که بعد از این حماسه عظیم وظیفه بسیار بزرگی بر عهده داریم.

جعفری دولت‌آبادی به بخشنامه اخیر عفو محکومان به مناسبت چهل سالگی انقلاب اشاره کرد و از سرپرستان نواحی دادسرا خواست که حداکثر تا پایان هفته آینده در خصوص محکومان مشمول این عفو تعیین تکلیف کنند.

بخشنامه عفو ۲۲ بهمن زمینه‌ساز کاهش جمعیت کیفری است

وی اجرای این بخشنامه را زمینه‌ساز کاهش جمعیت کیفری و ساماندهی زندانیان دانست و از سرپرستان دوایر نظارت بر زندان‌ها خواست فهرست مشمولان بخشنامه عفو و تخفیف مجازات را برای سرپرستان نواحی دادسرا ارسال کنند، تا پس از بررسی دستور آزادی صادر شود.

دادستان تهران به یکی از معاونان دادسرا مأموریت داد که اجرای بخشنامه عفو در شهرستان‌ها را پیگیری کند.

جعفری دولت‌آبادی در ادامه این جلسه به بیان برخی توصیه‌ها در رابطه با نحوه اجرای دستورالعمل عفو و تخفیف مجازات محکومان پرداخت.

وی با اشاره به رسیدگی قاطع دادستانی تهران به پرونده‌های اخلال در نظام اقتصادی، گفت: تلاش‌های صورت گرفته در این هفت ماه نشان داد که هر زمان بر موضوعی تمرکز کردیم، موفق شده‌ایم.

دادستان تهران افزود: در این چند ماه اقدامات مهمی در پرونده‌های فساد اقتصادی به عمل آمده و با تعیین قضات و راه‌اندازی شعبات ویژه و برگزاری جلسات هفتگی، نتایج مناسبی به دست آمده است.

اجرای حکم ۹۵ نفر در پرونده‌های اقتصادی اخیر

جعفری دولت‌آبادی در تشریح آخرین وضعیت پرونده‌های اقتصادی اخیر در چند شعبه ویژه دادسرای تهران، از احضار ۱۸۰۰ نفر، بازداشت ۱۷۶ نفر، ممنوع الخروجی ۷۳۰ نفر، صدور ۱۳۷ فقره کیفرخواست و تحت تعقیب قرار گرفتن ۲۱۷ نفر در این کیفرخواست‌ها خبر داد و گفت: احکام محکومیت ۹۵ نفر در حال اجرا است.


بیشتر بخوانید: ورود دادستانی به ماجرای پولشویی در سینما/ از مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر شکایت شده است/ تشکیل پرونده قضایی برای گرانفروشان کلان


وی با اشاره به رضایت‌مندی مردم از عملکرد قوه قضاییه در رسیدگی به این پرونده‌ها، بیان داشت: با این محاکمات مردم شاهد اقدامات امیدبخش بودند و مردمی که از دستگاه قضایی گلایه می‌کردند، پس از اینکه اخلالگران مجازات شدند قدردانی کردند.

جعفری دولت‌آبادی از دادستان‌ها خواست که در رابطه با کاهش جرم سرقت اقدامات لازم را مبذول کنند.

وی همچنین از سرپرستان نواحی دادسرا خواست تا نسبت به کاهش وقوع جرم در آخرین چهارشنبه سال، تمهیدات لازم را اتخاذ و با اخلالگران در نظم و امنیت عمومی برخورد کنند.

دادستان تهران با تأکید بر اینکه در رفع برخی مشکلات باید به گونه‌ای عمل کنیم که اعتماد مردم به نظام و قوه قضاییه افزایش پیدا کند، افزود: دادستان‌ها اگر متمرکز شوند و برنامه‌ریزی کنند، موفق خواهند شد.

جعفری دولت‌آبادی با تقدیر از معاونان دادسرا که در طرح مقابله با گرانفروشی شرکت کردند، افزود: قوه قضاییه مسئول مبارزه با گرانفروشی نیست، اما اجازه نخواهد داد که عده‌ای کالا‌های اساسی را با ارز دولتی وارد و با قیمت آزاد بفروشند.

کشف ۲۰۰ تن گوشت در بازدید‌های اخیر

جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران در ارائه‌ نتیجه‌ بازرسی‌های معاونان دادستانی تهران در راستای توزیع عادلانه گوشت قرمز، از کشف ۱۹۰ تن گوشت قرمز و ۱۶ تن گوشت مرغ خبر داد و در توضیح افزود: کشف این مقادیر گوشت قرمز و گوشت مرغ مربوط به بازرسی‌های ۱۵ روزه اخیر توسط معاونان دادستان تهران است.

وی همچنین از کشف ۵ تن و ۶۶۰ کیلو مرغ منجمد تنظیم بازار در شادآباد، ۸.۵ تن گوشت در رباط کریم و مربوط به یک شرکت پروتئینی خبر داد.


بیشتر بخوانید: انتقاد دادستان از چند قیمتی، احتکار و توزیع خارج از شبکه گوشت قرمز/ دولت آبادی: بخشی از توزیع گوشت به اصناف سپرده شود


دادستان تهران آخرین کشفیات معاونان دادسرا در این زمینه را کشف ۴ تن گوشت تنظیم بازار با نماد جعلی در تاریخ ۲۳ بهمن سال جاری اعلام کرد و افزود آمار ذکر شده صرفاً در بردارنده مقادیر کلان می‌باشد و شامل موارد مکشوفه کمتر از ۱۰۰ کیلوگرم نیست.

وی خاطرنشان کرد: گوشت‌های مکشوفه با نظارت معاونان دادستان در میان مردم توزیع شده است.

جعفری دولت‌آبادی با اشاره به ضرورت جلوه‌گر ساختن ابعاد کارآمدی نظام برای جامعه، خاطرنشان کرد: مردم خادم و خائنین را از هم تشخیص می‌دهند، بنابراین باید اقدامات همه مسؤولین محور‌های کارآمدی نظام، امید به آینده و افزایش اعتماد مردم متمرکز شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
حسن
۱۱:۱۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
احتکار چی؟وقتی دیگه تولیدی شکل نگیره....اگر از تولید کننده مثلا مرغدار و دامدار و.... حمایت بشه تو تهیه خوراک دام و طیور دیگه احتکار جایگاهی پیدا نمی کنه....
ناشناس
۱۰:۴۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
چرا در ادارات گوشت یارانه ای توزیع می شود بیچاره مردم ومعلمان بی بهره هستند این است عدالت
احمدی
۱۴:۱۷ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
چرا وقتی کالائی (چه خوراکی چه غیر خوراکی ) را کشف میکنن نمیریزن تو بازار !! طرف احتکار کرده و جریمه میشه و بعد دولت احتکار میکنه !! مثل گوشت - موبایل - خودرو و... !! وقتی کالائی کشف میشه باید در عرض 1 هفته تو بازار بریزنش ولی دولت اون محل احتکار را پلمپ میکنه و تا میاد کارشناسی بشه و از زیر دست این مسئول بره زیر دست اون یکی و .... انقدر طول میکشه که اصلا فراموش میشه که کشفی هم شده . پس اگه اینطور بخواد باشه دولت دخالت نکنه که خیلی بهتره و محتکر زودتر از دولت کالاها را تو بازار میریزه !! و مورد دیگه اینکه وقتی کالائی کشف میشه محتکر که اونا خریده وپولش را داده واحتکار کرده و اینجا مردم از کمبود همون کالا ضررو زیان دیدن وچون مردم این وسط زیان دیدن و همون کالا را به خاطر کمبودش تو بازار 3-4 برابر خریدن پس باید دولت اونا بایک سوم قیمت تو بازار بریزه نه به قیمت مصوب بازار . مردم ضرر کردن اونوقت دولت اینجا میخواد سودش را ببره ؟؟!! مگه دولت ضرر داده که سودش و جریمه اش(جریمه ای که محتکر میشه) را به جیب دولت میریزن ؟؟!! همین 200تن گوش را اگه در عرض 1 هفته تو بازار بریزن خیلی تاثیر روی قیمتها میگذاره ولی انقدر این گوشتها را نگه میدارن که فراموش بشه و مردم هیچ نفعی از این کشف 200 تنی نخواهند برد!!
علیزاده
۰۹:۳۳ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
کمبودها و گرانی ها ربطی به تحریم ندارند؟
ناشناس
۰۸:۵۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
وقتی ناظران و بازرسان از خیابان و کوچه و محله خود فراتر بروند کشف قاچاق ها هم احراز میشود نه اینکه فقط محله ای را که در آن ساکن هستند کنترل کنند تا خانواده و اقوامشان راحت خرید کنند.....در مرحله بعدی نباید جریمه نقدی کنند باید آنچه را کشف کرده اند در جا در همان محل به حراج بگذارند با نصف قیمت تنظیمی بازار به نفع خریدار وبه ضرر( جریمه ) محتکرکننده و صاحب کالا این راه است که چاره ساز خواهد بود....
ناشناس
۰۸:۱۷ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
بایذ در دادگاه علنی محاکمه شوند
ناشناس
۰۸:۱۰ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
مگر با جنگ اقتصادی تمام عیاری که راه افتاده در شرایط جنگی نیستیم چرا با مفسدین مطابق شرایط جنگی بر خورد نمی شود
ناشناس
۰۷:۳۹ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
چه طور تو این ملکت قیمت خودرو رو که چند سال تو انباراشون خاک خورده رو به قیمت الان و با افزایش قیمت نجومی می فروشن چیزی نیست ولی در مورد دام که خوراکش ۳ برابر شده توقع کاهش قیمت دارن با مردم رو راست باشین قیمت ها با این وضع پایین نمیاد بالاتر هم میره
باقری
۰۷:۰۵ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
نظر???????????????????
ناشناس
۰۶:۲۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
یک چیزی مثل شوخی است با چمدان اوردند شاید 30کیلویه به شما اشتباه گزارش دادند برسی شود
ناشناس
۲۳:۳۲ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
حرفهایی ک مسئولین چند وقته در مورد دامداری و چرایی گران بودن گوشت زدند معلوم کرد که اونها هیچ چیز در مورد دامداری نمیدونن.کاش حدقل یک نفر رو مسئول بخش کشاورزی ک قبلا کشاورز بوده کاش ی نفر رو مسئول کارهای عشایر و دامداری میکردن ک از دل همون قشر بیرون اومده بود و از درد اون جامعه خبر داشت.با توجه به گرون شدن گوشت هر مسئولی از طرف خودش نظر کارشناسانه میده که وقتی بعضی از نظرها رو میشنوم دوست دارم گریه کنم .یکیشون میگه دلیل گرونی دامدارا هستن ک گوسفندهای پروار شده رو به بازار عرضه نمیکنن.با اینکه اصلا خبر ندارن با توجه به گرون بودن خوراک دام یک روز بیشتر نگه داشتن بعد از پروار شدن یعنی زیان.اخبار اومده قیمت پروار بندی رو حساب کرده میگه یک بره ماهانه فلان قدر خرجش میشه پس قیمتی ک واسه دامدار تموم میشه فلانقدره الانم مثلا فلان قدر گرون میده و... اصلا تو حساب کتاباش قیمت خرید بره یا اینکه به ی گوسفند یک سال باید غذا بدیم تا بره به دنیا بیاد هزینه جا گارگر و.. نیاورده.الانم اومدن گفتن گوسفندا باید پلاک بخورن اخه چرا قبل از انجام هر کاری یا تصویب هر قانونی یکم فکر نمیکنن.؟یعنی ی دامدار باید ی نفر رو بگیره فقط بره دنبال پلاک کردن بره هایی ک به دنیا اومدن وباطل کردن پلاک گوسفندایی ک مردن.به نظر این شدنیه؟گران شدن الان گوشت تنها نتیجه ی چند سال بیتدبیری دولت بوده توی این چند سال هر وقت ک خواستن گوشت ارزون بشه قیمت خوراک دام رو گرون کردن تا دامداری به صرفه نباشه و دامدار از سر ناچاری دامهاش رو بفروشه و قیمت دام و گوشت بیاد پایین.و اینقدر این کار رو کردن ک دامی باقی نمونه.یکی از دوستام میگفت روستای ما ۱۰ سال پیش ۷ هزار گوسفند داشت الان ۴۰۰ تا هم نداره.واقعا چرا دولت برای حل مشکل گوشت به سراغ دامدارا نمیاد تا با کمک اونها و کنار زدن واسطه ها مشکل گوشت حل بشه.بیشترین کسایی ک دلشون برای نظام میسوزه همین دامدارا و کشاورزا هستن.به جای اینکه بره ارز بده فقط گوشت وارد کنه بیاد با دامدارا قرار داد ببنده ازشون حمایت کنه دام داخل اینهمه دامداری ک خالی افتاده بریزن و در اخر دام رو به قیمتی ک تو قرارداد اومده از دامدار تحویل بگیره.هم به نفع دامدار باشه و هم مردم دست دلالهایی هم ک باعث بیشتر گرانیها هستن کوتاه بشه.در اخر کاش ی نفر پیدا بشه حرفم رو بخونه.
ناشناس
۰۸:۴۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
دولت و وزارت کشاورزی و جهادسازندگی و.....اگر واقعاً میخواهند کاری کارستان کنند بیایند مانند کاری که روی زمینهای کوچک کردند و آنها را یکپارچه کردند و کشت و صنعت های کوچک و تعاونی مانند ساختند و در نتیجه در محصول گندم خودکفا شدیم.....در مورد دامداریها هم بیایند در هر استان تمام آنها ( دامداران ثابت و عشایر هر استان ) را با هم مجتمع کنند و مکانیزه کنند و سرمایه های کوچک را با هم در اجتماعی عظیم از دام در هر استان سازماندهی و ساماندهی کنند و هم دولت و هم ملت همه با هم سود ببرند و حتی به جائی برسیم که صادرات کنیم ان شاء الله
داود
۲۲:۴۹ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
قانون جلوگیری از احتکار بسیار ضعف است که با جریمه اش هم بازبه صرفشان است.
ناشناس
۲۱:۳۸ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
این چه سودی بحال مردم داره چون تا الان توی انبارهای محتکرین بود بعد از این هم میرن توی انبارهای دولت یعنی هیچ سودی بحال مردم نداره .
امیر
۲۱:۰۹ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
کافیه دو نفر ازشون رو اعدام کنید مابقی حساب کار دستشون میاد.
پیمان اشراقی
۲۰:۵۷ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
مفسدان دستگیر شده را آزاد کنید تا کار خود را درست کنند .
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
عزیزان ، افرادی که قوت مردم را احتکار می کنند یا خیانت می کنند اعدام کنید .
ناشناس
۲۰:۳۰ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
خواهشا خودرو رو درست کنید پراید شد 42 میلیون 206 شده 85 مگه چه خبره هست.
ناشناس
۲۰:۲۵ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
پس آقای دادستان کی باید جلو اعتکارکنندگان کالا هان بگیره
ناشناس
۲۰:۱۲ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
به خدا که همش کار خود دولت هستش،بدبخت مردم
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
مطمئناً 300 تن گوشت را نمی توان به غیر از مبادی رسمی تهیه و در یخچالهای خانگی و مغازه ها نگهداری کرد. و ....
sf
۱۹:۳۵ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
این گوشت ها و اجناس احتکار شده گوشیهای احتکار شده که توقیف میکنین چرا به بازار تزریق نمیکنین کجا میرن این اجناس
چرا یه جواب قانع کننده به ملت نمیدین
ناشناس
۱۹:۳۴ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
اینهمه کشف و دستگیری ، اجناسش روانه بازار میشه برا شکست قیمت طبیعتآ باید شکست قیمت حاصل بشه ولی فک میکنم صندوق دولت خیلی بزرگه.
ناشناس
۰۸:۴۴ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
چرا باور کردید این یک فیگور 20 کیلو بوده اشتباه ثبت شده شما تا بحال اقازاده ای را دیده اید صف گوشت ایست کند ؟؟؟؟
ناشناس
۱۸:۵۲ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
باید محتکرین را در ملاء عام شلاق زد تا درس عبرت بشه چون این احکام جریمه چند ملیونی کارساز نیست
ناشناس
۱۸:۴۴ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
پس چرا ارزون نشد
ناشناس
۱۸:۳۷ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
فقط اعدام جوابگوی جلوگیری ارمفاصداقتصادی است روزی۱۰۰۰نفررااعدام کنیدکارحله
ناشناس
۱۸:۰۳ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
س چرا نتیجه شو نمی بینیم و اجناس ساعت به ساعت گرون میشه .
ناشناس
۱۸:۰۱ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
آقای دادستان کشور در بین مردم یه شایعه به واقعیت تبدیل شده است . این شایعه دل خانواده شهدا را آزار می دهد . اینجاست باید حرف آقا رو بشنوید
حسبن
۱۷:۴۵ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
آقای دادستان سری به انبارهای گمرکات جنوب بزنید ، هزاران تن گوشت در آنجا احتکار می شود و نوعی همکاری با محتکران صورت می گیرد
میلاد
۱۷:۴۵ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
درود بر جعفر دولت آبادی
ناشناس
۱۷:۱۷ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
مگه می شه گوشت را احتکار کرد. حتما به تجهیزات و هزینه های بالا نیاز داره که این هم از عهده افراد معمولی بر نمی آید
ناشناس
۱۸:۵۲ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
این گوشتها را کول بران بانه می اورند چرا فکر می کنید رانتی در کار است
م ح
۱۷:۰۸ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
خدا عاقبت قوم مسلمین را به خیر کند امین
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
جلوی قاچاق هر چه زودتر گرفته شود