وی افزود: ما از سال ۹۲ به صورت میانگین سالانه حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان به بودجه افزودهایم، اما امسال در شرایط جنگ اقتصادی آیا نباید این رقم به ۵۴ هزار میلیارد افزایش مییافت؟
کاتب تصریح کرد: واگذاری سرمایه در کشور به میزان ۳۷ درصد رشد کرده، یقینا میدانیم که اداره کشور در این شرایط غیرممکن است لذا وقتی نمیتوانیم ۱۵۰ هزار میلیارد تومان درآمد ناشی از مالیات و فروش نفت داشته باشیم، چگونه میخواهیم هزینههای کشور را تأمین کنیم.
نماینده مردم گرمسار افزود: دولت ۱۷۱ بند به کمیسیون تلفیق ارائه داد که این رقم به ۲۴۳ بند افزایش یافته و ۶۸ بند نیز به آن الحاق شده و ۲۴ بند نیز حذف شد. این چه بساطی است که دولت لایحه بیآورد و دستگاههای اجرایی به آن بند اضافه کنند؟
وی ادامه داد: بودجه شرکت ملی نفت ۶۰۰ هزار میلیارد تومان است که کسی به آن رسیدگی نمیکند لذا این مسیری که ما میرویم به ناکجا آباد ختم میشود و باید مورد اصلاح قرار گیرد چرا که با این رقم نمیتوان کشور را اداره کرد.
کاتب بیان کرد: ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی اختصاص داده شد، اما با این حال نیز تورم به مردم تحمیل شده پس به عبارتی دیگر هم منابع کشور به هدر میرود و هم نتوانستهایم معیشت مردم را تأمین کنیم چرا که در کشور ابزار نظارتی درستی وجود ندارد.
نماینده مردم گرمسار تصریح کرد: در مبحث اشتغال و تبصره ۱۸ بزرگترین چالش کشور اشتغال است که البته هیچ اتفاقی نیز در آن نیفتاده است لذا نباید بحث تخصصی بودجه را به موضوع امنیت گره بزنیم چرا که خدا به ما عقل داده و باید بر اساس منطق تصمیم بگیریم و پس بخاطر منفعت ملت و نظام نباید به بودجهای که به نفع کشور نیست رأی بدهیم.
انتهای پیام/