سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی‌های علمی؛

پیری را با معجونی جادویی به زانو درآورید/ خوراکی خوشمزه‌ای که از قلبتان محافظت می‌کند/ نکاتی مهم هنگام مصرف چای

مقادیر بالای پونیسیک اسید، آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های موجود در روغن هسته انار از پیری زودرس در بدن جلوگیری می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید،‌ را دنبال می‌کنیم.

زردچوبه و خواص بی‌شمار آن

زردچوبه را از فهرست ادویه‌های خود حذف نکنید، زردچوبه می‌تواند باعث سم‌زدایی از کبد شود و نفخ مواد اولیه موجود در غذا‌ها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد، بهتر است برای بهره بردن هرچه بیشتر از خاصیت‌های زردچوبه، این ادویه را حدود ۱۵ دقیقه مانده به پایان زمان پخت به غذا اضافه کنید.

رفع چروک پوست صورت و دور چشم

مقادیر بالای پونیسیک اسید، آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های موجود در روغن هسته انار از پیری زودرس در بدن جلوگیری می‌کند؛ روغن هسته انار با افزایش تولید کلاژن، به رفع چین و چروک پوست صورت و دور چشم کمک می‌کند و باعث جوان سازی پوست صورت می‌شود؛ ۱.۵ قاشق چای خوری روغن هسته انار را با ۱.۵ قاشق چای خوری روغن جوجوبا، ۵ قطره روغن بذر هویج و ۱۰ قطره روغن اسطوخودوس ترکیب کنید و در یک ظرف شیشه‌ای بریزید، هر روز این ترکیب را بر روی پوست صورت و دور چشم‌ها بمالید.

شکلات تلخ و فواید بی‌نظیر آن

شکلات تلخ سرشار از آنتی اکسیدان است؛ این نوع شکلات با کمک به حفظ انعطاف پذیری سرخرگ‌ها و جلوگیری از چسبیدن گلبول‌های سفید به دیواره‌های عروق خونی گردش خون را تقویت می‌کند، فشار خون را کاهش می‌دهد و از قلب ما در برابر بیماری‌های قلبی محافظت کند، مصرف شکلات تلخ می‌تواند به کاهش وزن کمک کند، اگر ۲۰ دقیقه قبل از خوردن غذا، یک تکه‌ کوچک شکلات تلخ را روی زبان خود بگذارید تا آب شود، این کار باعث تولید هورمون‌های سیری در مغز می‌شود.

ژل آکدین و درمان آکنه‌های پوستی

ژل آکدین یک داروی ضد آکنه است که آکنه‌های خفیف تا متوسط را کاهش می‌دهد؛ این ژل، حاوی اسانس درخت چای است، استفاده طولانی مدت از این داروی ضد آکنه، به مرور باعث بهبود آکنه‌های پوستی شده و از بروز آکنه جدید پیشگیری می‌کند، اسانس درخت چای مؤثرترین ماده آنتی باکتریال گیاهی تایید شده است و بر طیف وسیعی از میکروارگانیسم‌های ایجادکننده عفونت‌های سطحی پوست اعم از باکتری‌ها، قارچ‌ها و مخمر‌ها تاثیرگذار است، ژل آکدین حاوی ۵ درصد اسانس درخت چای و ۱ درصد مترونیدازول است.

چای و عسل را چه زمانی مصرف کنیم؟

چای خوب چایی است که دیر دم بکشد، زود رنگ ندهد و معطر نباشد؛ خوردن چای بعد از غذا ۲ ضرر عمده دارد که شامل اخلال در کار معده - اختلال در جذب آهن می‌شود، خوردن چای داغ، زمینه ساز سرطان حنجره است،  چای را کمرنگ بخورید؛ طبع چای، سرد و خشک است؛ بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است، اگر چای را به دلیل آنتی اکسیدان آن می‌خورید، چای سبز گزینه بهتری است، خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است، اگر داخل چای عسل میریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای ۶۰ درجه، خواص عسل را از بین می‌برد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
علیرضا قربانزاده
۰۳:۵۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
بعضی از این چیزایی که شما میگید رو بعید می دونم بشه پیدا کرد. خیلی هاش رو هم به عمرم اسمش رو هم نشنیده بودم
ناشناس
۲۳:۴۰ ۲۹ بهمن ۱۳۹۷
ترجیحا" عسل را ، در مایعات بیش از 45 درجه ، وارد نکنید
بسیاری از آنزیمهای موجود در عسل به دمای بالای 45 درجه حسّاسند!
ش ه
۲۰:۵۷ ۲۹ بهمن ۱۳۹۷
سلام. میگم همه چیز بخورید اما غصه نخورید. عمر دو روزه ما ارزش غم ندارد.
زهرا
۰۸:۵۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
آفرین ، گل گفتی