سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هجوم ملخ‌های صحرایی به استان بوشهر تحت کنترل است

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تاکنون هزار هکتار از زمین‌های استان بوشهر به صورت زمینی و هوایی سم پاشی شده و شرایط تحت کنترل است.

خسرو عمرانی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در گفتگو با با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، با اشاره به اینکه تاکنون بخشی از زمین‌های دشتستان، دشتی و تنگستان سم پاشی شده است، افزود: در دیر نیز تعدادی ملخ صحرایی دیده شده که در حال بررسی وضعیت و روش مبارزه با آن هستیم.

وی شهرستان‌های دشتی، دشتستان و تنگستان را کانون مبارزه با ملخ‌ها عنوان کرد و ادامه داد: اکنون مبارزه با ملخ‌ها در اطراف شهر دلوار شهرستان تنگستان، روستای چاوشی شهرستان دشتی و روستای عیسوند شهرستان دشتستان صورت می‌گیرد.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به فعالیت ۳۵ گروه ردیاب کانون ملخ‌های صحرایی در استان، گفت: به علت بارندگی، سم پاشی از یکی دو روز گذشته متوقف شده است که با بهبود وضعیت آب و هوا مجدد مبارزه را آغاز خواهیم کرد.

عمرانی با اشاره به اینکه از دیروز چهار خودرو سم پاشی به ناوگان مبارزه زمینی با ملخ‌های صحرایی اضافه شده است، افزود: در اسفند مبارزات گسترده تری با ملخ‌ها انجام خواهد شد.

وی یادآور شد: برای مبارزه زمینی با ملخ‌های صحرایی در هر هکتار ۲۵۰ سی سی و در سم پاشی هوایی ۱.۵ لیتر سم مصرف می‌شود و مشکلی در تامین سم مورد نیاز وجود ندارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، از دامداران و زنبورداران استان خواست با توجه به تاثیر ۱۲ روزه مواد موجود در سم‌های مصرفی بر روی گیاهان، از چرای دام و زنبور عسل در این مناطق خودداری کنند.

عمرانی از هم استانی‌ها نیز درخواست کرد، با دیدن کانون ملخ‌های صحرایی در اطرف محیط زندگی خود با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی، به گروه‌های ردیاب اطلاع دهند تا اقدام لازم برای نابودی این ملخ‌ها صورت گیرد.

انتهای پیام/ک

پیوستن چهار خودرو سم پاش به ناوگان مبارزه با ملخ‌های صحرایی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.