سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون دادستان کل کشور مطرح کرد؛

سارقانی که مجازات حبس آن‌ها به اتمام رسیده یا عفو شده‌اند تحت نظارت هستند

معاون نظارت بر دادسرا‌ها و ضابطین دادستانی کل کشور گفت:برای پیشگیری از سرقت و حفظ امنیت جامعه به دادستان‌های عمومی و انقلاب سراسر کشور اعلام شده است که سارقان سابقه دار تحت نظر باشند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالصمد خرم آبادی معاون نظارت بر دادسرا‌ها و ضابطین دادستانی کل کشور اظهار کرد: برای پیشگیری از سرقت و حفظ امنیت جامعه به دادستان‌های عمومی و انقلاب سراسر کشور اعلام شده است دستور کنترل، نظارت و پایش سارقین سابقه داری را که مجازات حبس آن‌ها به اتمام رسیده و یا به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران مورد عفو واقع شده اند صادر کند.

معاون قضایی دادستان کل کشور گفتَ: دستور پایش و کنترل سارقین سابقه دار در اجرای مواد ۱۰ و ۱۲ «دستورالعمل اجرایی کنترل مجرمان حرفه‌ای و سابقه دار» صادر شده است.

وی گفت: به موجب بند الف. ماده ۱۰ «دستورالعمل اجرایی کنترل مجرمان حرفه‌ای و سابقه دار» سازمان زندان‌ها مکلف است حداقل ۷۲ ساعت قبل از آزادی مجرمان سابقه دار مراتب را به ضابطان ذی ربط (به منظور پایش بعد از آزادی) اعلام نماید.» همچنین به موجب ماده ۱۲ این دستورالعمل «ضابطان می‌توانند در صورت ضرورت بر حسب مورد پس از کسب دستور مقام قضایی نسبت به پایش مجرمان اقدام کنند.»

خرم آبادی در خصوص نحوه نظارت، کنترل و پایش سارقین اظهار نمود: دستور کنترل، نظارت و پایش مجرمان از سوی دادستان یا دیگر مقامات ذیصلاح قضایی دادسرای محل صادر می‌شود و اجرای دستورات بر عهده ضابطین است. در مورد جرم سرقت پایش مجرمان سابقه دار و پیشگیری از وقوع سرقت بر عهده ضابط عام یعنی نیروی انتظامی استان‌ها شهرستان‌ها و بخش‌ها است که تحت ریاست ونظارت دادستان انجام وظیفه می‌کنند.

معاون نظارت بر دادسرا‌های سراسر کشور گفت: به موجب ماده ۱ «دستورالعمل اجرایی کنترل مجرمان حرفه‌ای و سابقه دار» منظور از پایش: «مجموعه اقدامات پیشگیرانه است که در مرحله‌ی بعد از اتمام محکومیت مجرمان، حسب ضرورت در چارچوب دستور مقام قضایی توسط ضابطان اعمال می‌گردد» و منظور از نظارت: «نظارت غیرمحسوس بر اعمال و رفتار مجرمان و تحت نظر قراردادن محل سکونت، اشتغال و تردد آنان با رعایت حقوق شهروندی و بدون دخالت در حریم خصوصی است.»

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۶ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
کجای اسلام در مورد سارقین این چنین برخوردی درنظر گرفته شده .با این آزادی ها سرقت بیشتر و امنیت جامعه بیش از پیش به خطر می افتد . اگر دیدگاه قوه قضائیه در مورد سارقان این است چرا نیروی انتظامی خودش را به زحمت بیندازد تا سارق دستگیر کند . از وال به نیروی انتظامی دستور میدادید بی خیال سارق بشوند.
م
۰۸:۰۴ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
باید بهشون کار داد تا مشغول کار بشن
اکبر
۰۶:۵۲ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
کاربدن بهشسون
سید
۲۳:۱۲ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
آیا شما میدانید چند نفر سارق در جامعه وجود دارد ؟شما مگر میتوانید همه اینها را کنترل کنید
ناشناس
۲۳:۰۴ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
وقتی سارقی را عفو میکنید منتظر پیامدهای آن هم باشید..چنین فردی معمولا دوباره تشویق به سرقت میشود.
ناشناس
۲۲:۳۴ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
این ها تربیت نشده اند و شکست زندگی شان خدا و دولت و ملت میدانند و میخواهند انتقام بگیرند .کرم بودند وارد زندان شده اند و از بقیه حسابی درس جنایتی گرفته اند و مار کبرا شده اند .همشون را در جزیره‌ای که دسترسی به خشکی نداشته باشد همرا معتادها برده شوند تا در ان جا عمرشون تمام شود .و به پایشان دستگاه وصل کنید .مثل اینور اب
سرباز
۲۱:۰۹ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
همبن امروز جمعه سارقین موبایل قاپ که به تازگی مورد عفو اسلامی قرار گرفتند وازاد شدند بیش از ده مورد موبایل قاپی در محدوده چهارراه مولوی و میدان قیام انجام دادند با چه مشقتی پلیس این افراد را دستگیر کرده بود.چرا به مردم بی گناه ظلم میکنید.
مگر دین ما تکلیف سارق رامشخص نکرده...؟
جمال
۲۰:۴۵ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
خدا به مردم رحم کنه
از فردا گوشی و کیف پول تو خیابون نبرید
کارمون دراومد
چند وقت مانور میذارید به زور دستگیرشون میکنید چند وقت دیگه همونها رو آزاد میکنید
والله ما هاج و واج موندیم
انشاالله اینطور که شما برنامه ریزی کردید باشه