وی افزود: همایون اسعدیان هر ایده و نظری را قابل بحث می دانست و تا جایی که خللی به درام و کلیت کاراکتر وارد نمی کرد می پذیرفت و دست بازیگر را باز می گذاشت.
این بازیگر جوان درباره سختی های ایفای یکی از نقش های اصلی در این سریال تاریخی بیان کرد: این کار برای من فراز و نشیب های زیادی داشت اما از بازیگری در «لحظه گرگ و میش» لذت بردم.
وی ادامه داد: تنها چیزی که در طول یک سال و چند ماه فیلمبرداری مرا تحت فشار قرار می داد، دوری از خانواده بود چراکه خانواده ام تهران نبودند و من تقریبا هر روز می بایست سر صحنه حاضر می شدم و وقت نمی کردم آنها را ببینم.
دهقانی درباره تلاش هایش برای رسیدن به نقش در این سریال گفت: به نظر من اولين مرجع برای بازیگر فيلمنامه است كه به او كمك مى كند شناسنامه و خصوصيات اخلاقى و رفتارى كاراكتر را در ذهن خود بسازد. بعد از آن كارگردان است كه فرم كلى كار را در ذهن دارد و مى تواند بازيگر را به سمت و سوى درست هدايت كند. علاوه این موارد، تك تك عوامل مى توانند در ساختن يك كاراكتر، الهام بخش بازيگر باشند مانند طراح گريم، طراح لباس، صحنه و... . جدا از همه اين موارد، تحقيقات ميدانى از نسلى كه در آن دوره زندگی کردند تا ديدن فيلم ها و سريال هاى مربوط به آن زمان براى من راهگشا بود.
دهقانی افزود: اولین چالش، بازی کردن در کاری بود که تاریخش تاریخ روز نبود و مربوط به گذشته بود. هرچند در این سریال تقریبا تاریخ معاصر روایت می شود اما با این حال فکر می کنم در این سی سال فرهنگ عامه مردم و حتی فرهنگ لغات به شدت دستخوش تغییر شده است و کاراکتر یاسمن در اتمسفری نفس می کشد که از زمین تا آسمان با امروز ما فرق دارد. از طرفی چالش بازی کردن در سن های مختلف یکی از سخت ترین تجربه های بازیگری ست که با تمرین و استفاده از تکنیک ها می توان مقداری از مسیر را رفت.
بیشتر بخوانید:راز پربیننده بودن سریال «لحظه گرگ و میش» چیست؟
بازیگر سریال «لحظه گرگ و میش» در نهایت بیان کرد: تا الآن واكنش ها مثبت بوده و فكر مى كنم كه مردم سريال و نقش ياسمن را دوست دارند و پذيرفته اند. اميدوارم كه در ادامه هم اين روند ادامه پيدا كند.
مجموعه تلویزیونی «لحظه گرگ و میش» به کارگردانی همایون اسعدیان هر شب ساعت ۲۰:۴۵ روی آنتن شبکه سه سیما می رود. این سریال ۵۰ قسمتی، روایت فراز و فرود زندگی خانواده اصیل ایرانی در طول سه دهه و با محوریت زندگی تنها دختر این خانواده است.
منبع:صبا
انتهای پیام/
حرف هاي دهه نود رو تو دهه شصت نميزدند
فيلم هيچ روند بالا و پايين نداره روال عادي زندگي رو نشون مي ده حيف پول ملت كه دادند به ابنا
یکی از اون سریال هاست که نه فقط باعث ضایع شدن وقت انسانه ،بلکه دراخر نیز به خستگی روان دچار میشی.
حیف این همه هزینه که برا ساخت این سریال شده.متاسفم
کمی چشم ها را باز کنید درست تصمیم بگیریم
شاید ضعیفترین بازی را
اسم فيلم اصلا مناسب نبود
تا کی باید به اقوام توهین بشه
واقعا عرب های خوزستان اینجوری هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نجابت و پاکی آنها را زیر پا می گذارید؟؟
این فیلم فقط ساخته ذهن کارگردان هست و اصلا صحت ندارد.
آیا کسی نیست که جلوی این کارگردان ها رو بگیره؟؟
بازی نمیکنه که مسخر بازیه
آدم تلویزیون رو که باز میکنه اعصابش خورد میشه
اه
نذارین این سریال های مسخره پخش بشن
صداوسیما میتواند فرهنگ ساز باشد
فعلا خانه کوچک با بچه ها می بینم
کم بی حیایی عادی شده
اصلا دخترهای قدیمی ارایش نمیکردند نجابت خاصی داشتند.
این فیلم بد آموزی داشت مثل فیلم بچه مهندس ..واقعا کشور ما فقط سوژه فیلماش ازدواج واقعا تو این شرایط اقتصادی به جای اینکه فیلم شاد درست کنن همش فیلمای تکراری که بداموزی دارن...
همیشه همهچیز از ابتدا بوده و مختص اکنون نیست
حیف از پول بیت المال که در این شرایط سخت اقتصادی براحتی هدر می رود.
جای مسائل ارزشی و دفاع مقدس بجای خود قابل احترام هست ولی مردم را باسایر اموری که شما تیز اشاره نمودید نباید ناراحت تر کنند.