سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نظر سلبریتی‌ها درباره لباس‌های جنجالی‌شان در جشنواره فجر/ از قیمت لباس ابریشم خانم بازیگر تا مدل خاص کُت آقای کارگردان + تصاویر

مدتی است لباس بازیگران در جشنواره‌های فیلم فجر و فستیوال‌ها در رسانه ها حاشیه ساز شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چند سالی است، لباس هنرپیشه‌ها روی فرش قرمز جشنواره‌های فیلم فجر و فستیوال‌ها واکنش‌های بسیاری را داشته و این واکنش‌ها هم با باز شدن پرونده جشنواره بعدی بیشتر و با تمام شدن این رویداد می‌خوابد. امسال هم پوشش بازیگران در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر حاشیه‌هایی داشت.

از تعریف و تمجید درباره سادگی پوشش لیلا حاتمی گرفته تا اظهار نظر درباره اینکه چرا برخی از بازیگران لباس‌های نامتعارفی در جشنواره فیلم فجر می‌پوشند، در شبکه‌های اجتماعی مورد بحث قرار گرفت و دست به دست شد. با این وجود برخی هنرپیشه‌ها معتقدند لباسی که برای پوشیدن انتخاب می‌کنند یک امر شخصی است؛ برخی دیگر هم برای لباس خود از قبل فکر و برنامه‌ریزی می‌کنند و حتی برخی از آن‌ها در یک روز و به واسطه چند ساعت با لباس‌های متفاوت روی فرش قرمز حاضر می‌شوند!

رضا رشیدپور - مجری - درباره واکنش‌ها نسبت به لباس‌هایی که هنرمندان در جشنواره فیلم فجر پوشیدند، توئیت کرد: «می‌گم چرا انقدر گیر دادن به لباس هنرمندا؟ حالا به تیپ‌های عجیب و غریب کاری ندارم، ولی خب همه جای دنیا توی جشنواره‌ها لباس‌های شیک می‌پوشن. این کجاش غیر طبیعیه؟»

البته توجه به پوشش در جشنواره‌ها در همه جای دنیا مرسوم است و خاص بازیگران در ایران نیست. پیش از این برخی از هنرمندان ایرانی در جشنواره‌های بین المللی با پوشش خاصی حاضر شدند. لیلا حاتمی در جشنواره کن سال ۲۰۱۴ با یک لباس ۱۸۰ ساله با دوخت سنتی «نقده دوزی» حاضر شد. بسیاری این انتخاب او را تحسین کردند و این کار را معرفی هنر‌های سنتی ایران به کشور‌های دیگر دانستند. پوشش ترانه علیدوستی هم در جشنواره کن ۲۰۱۶ که نگار نعمتی طراحش بوده، مورد توجه بسیاری قرار گرفت.

ساره بیات که بیش از یک سال است به عنوان سفیر صنایع دستی انتخاب شده، ترجیح داد لباسی که با آن روی فرش قرمز جشنواره فجر حاضر می‌شود برند معروف «شنل» باشد.

در کنار او نرگس آبیار بهترین کارگردان این دوره از جشنواره فیلم فجر ترجیح داد با یک کت خاص که روی آن با رودوزی‌های خاصی مشابه ابریشم‌دوزی تزئین شده است، به روی صحنه بیاید و سیمرغ بلورینش را دریافت کند.

نرگس آبیار در اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

اما برخی از بازیگران حاضر در این دوره جشنواره نظرشان را درباره لباس‌هایی که می‌پوشند و اینکه تا چه اندازه می‌توانند در این زمینه مؤثر باشند با ما به اشتراک گذاشته‌اند که در ادامه می‌خوانید:‌
مهناز افشار - بازیگر - در نشست پرسش و پاسخ فیلم «قسم» یک کت و شلوار پوشید که آن را خواهر همسرش طراحی کرده بود.


بیشتر بخوانید:انگیزه بازیگران از پوشیدن لباس‌های عجیب و غریب در جشنواره فیلم فجر چه بود؟


او درباره انتخاب این لباس می‌گوید: «طراح این لباسم دنیای مد امروز را دنبال می‌کند و آن را با ذوق برایم طراحی کرد و از آنجایی که نمی‌توانم لباس رنگی رنگی بپوشم از این لباس استقبال کردم.»

افشار درباره اینکه هنرمندان تا چه اندازه می‌توانند روی مخاطبانشان و مردم تأثیر بگذارند، معتقد است: «اگر همیشه سلیقه را در لباس لحاظ کنیم و به آن احترام بگذاریم بسیار خوب است. اما یک لباس در عین شلوغی می‌تواند نظمی داشته باشد و هارمونی رنگ را در آن رعایت کنیم. به هر حال ما هم نمی‌توانیم از یک خط مشخصی خارج شویم. اگر لیدی گاکا را مابه‌ازای خارجی می‌بینیم که لباس‌های عجیب و غریبی می‌پوشد، وقتی دقت می‌کنیم متوجه می‌شویم که در عین بی‌نظمی هارمونی خاصی را در نظر می‌گیرد و فکر می‌کنم لازم است ما هم این موضوع را رعایت کنیم.»

مهناز افشار در فتوکال فیلم «قسم»‌

نمی‌خواهم بگویم فقط لباس سنتی می‌پوشم

نسیم ادبی - بازیگر - نیز برای نمایش فیلم «مردی بدون سایه» با روسری ترکمنی روی فرش قرمز آمد. او برای نمایش فیلم «قسم» در پردیس سینمایی ملت، پالتویی با رودوزی‌های سنتی دست‌دوز پوشیده بود.

این هنرمند می‌گوید: «نمی‌خواهم بگویم فقط لباس سنتی می‌پوشم. من همه مدل لباسی را دوست دارم و هر چه که به من بیاید و احساس کنم متناسب با حالم باشد، می‌پوشم. اما یکی از لباس‌هایی که برای این دوره از جشنواره پوشیدم را از مزونی انتخاب کردم و لباس دیگرم را هم یکی از دوستان طراحم برایم طراحی کرد. در کل لباس‌هایم تقریباً به سبک سنتی و با نواردوزی بوده است. برایم مهم بود که لباس‌هایم کمی شاد و در عین حال ساده باشد.»

ادبی با بیان اینکه لباس‌های سنتی به فرهنگ ما نزدیک‌تر است، ادامه می‌دهد: «مردم دوخت سنتی که روی لباس‌ها هست را بیشتر دوست دارند. به عقیده من هنرمندان و لباس‌هایی که می‌پوشند، تا حد زیادی روی انتخاب مردم تأثیر می‌گذارند. لباسی که هنرپیشه مورد علاقه آن‌ها می‌پوشد، تأثیر خودش را می‌گذارد.»

نسیم ادبی در مراسم فتوکال فیلم «آشفته‌گی»

دوست دارم سنگین و رنگین باشم

لاله اسکندری - بازیگر - که طراحی لباس یکی از بخش‌های مورد علاقه‌اش است و خودش هم در این زمینه فعالیت‌هایی دارد، درباره لباسی که در مراسم نشست پرسش و پاسخ فیلم «تیغ و ترمه» پوشیده بود، می‌گوید: «پوشش عوامل این فیلم در جشنواره فجر چندان با برنامه‌ریزی خاص یا هماهنگی عوامل فیلم نبوده است و هر کسی بر اساس سلیقه خاص خودش، لباسش را انتخاب کرده است.»

او ادامه می‌دهد: «لباسی که برای این مراسم انتخاب کردم به دلیل علاقه‌ام به نقوش قدیمی است و طرح‌های روی لباسم الهام‌گرفته از نقوش گلیم است. زیورآلاتی را هم که استفاده می‌کنم از یکی دوستانم که سال‌هاست طراحی جواهرات انجام می‌دهد، تهیه می‌کنم. برای خودم مهم است پوششی که دارم به قول قدیمی‌ها سنگین و رنگین باشد. زیرا عکس‌هایی که از این مراسم گرفته می‌شود در فضای مجازی منتشر می‌شود و برایم مهم است که به عنوان بازیگر، پوشش قابل دفاعی داشته باشم و در آن حرف و حدیثی نباشد.»

لاله اسکندری در مراسم فتوکال فیلم «تیغ و ترمه»

برای خوشایند کسی زندگی نمی‌کنم

بهنوش بختیاری - بازیگر - هم یکی دیگر از بازیگرانی است که لباس‌هایش با رنگ‌های متفاوت در این دوره از جشنواره مورد توجه دوربین عکاسان قرار گرفت؛ موضوعی که انتقاد‌هایی هم در بر داشت و این بازیگر هم آن را تأیید کرد.

این بازیگر در واکنش به نقد‌هایی که در این‌باره به او شده، می‌گوید: «برخی به من ایراد می‌گیرند و می‌گویند سعی کن کمی لباس مشکی بپوشی، اما من به خاطر خوشایند کسی زندگی نمی‌کنم و لباس نمی‌پوشم و برای خودم زندگی می‌کنم.»

او بیشتر سعی می‌کند از لباس‌های اقوام ایرانی الگوبرداری کند. به همین دلیل در بسیاری از لباس‌هایش رنگ، نقش اساسی دارد. لباس‌هایی هم که در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر پوشید یا برگرفته از لباس اقوام بختیاری بود یا از نقوش فرش الهام گرفته یا سوزن‌دوزی شده بود.

بختیاری درباره استفاده از این لباس‌ها بیان می‌کند: «احساس کردم عده‌ای روی پارچه‌هایی تلاش زیاد کرده‌اند و رودوزی‌های سنتی متفاوتی انجام داده‌اند، پس لازم است رنگ و لعاب ایرانی را در لباس‌هایمان داشته باشیم و به زنان یادآوری کنیم که لباس‌های اصیل ایرانی پر از رنگ هستند و هنرمندانه تهیه شده‌اند.»

او با بیان اینکه طراح لباس خاصی ندارد، اضافه می‌کند: «برخی دوستان به من پیشنهاد‌هایی می‌دهند و من هم یک دوست خیاط دارم که نظرم را به او می‌گویم و برایم لباس می‌دوزد. البته گاهی اوقات هم لباس‌هایم را از مزون‌ها تهیه می‌کنم.»

این بازیگر با اعلام اینکه هنرمندان و بازیگران با پوشش خود می‌توانند نقش زیادی در تعیین و انتخاب پوشش مردم داشته باشند، اظهار می‌کند: «من درباره لباس ایرانی حرف دارم و در تمام این سال‌ها تلاش کردم به مردم بگویم رنگارنگ لباس بپوشید. خانم‌ها از ترس اینکه لاغر نشان داده شوند به لباس‌هایی با رنگ مشکی عادت نکنند. من هم دوست دارم لباس رنگارنگ بپوشم و معتقدم لباس‌های ایرانی بسیار شاهکار هستند و بهتر از مانتو‌های تنگ و کوتاه هستند و می‌توانیم لباس‌های پوشیده بدون آنکه زننده باشد، بپوشیم تا خیلی هم رنگارنگ باشند.»

بهنوش بختیاری روی فرش قرمز سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

پوشش یک موضوع کاملاً شخصی است

اما شبنم مقدمی - بازیگر - معتقد است: «پوشش یک موضوع کاملاً شخصی است. در چهارچوب ضوابطی که برای ما و همه‌ی شهروندان تعریف شده است، حق انتخاب داریم که چه رنگ و مدلی را انتخاب کنیم. اینکه فکر کنیم حتماً بر اساس اینکه کدام بازیگر، ورزشکار یا هنرمند چه لباسی می‌پوشد و به آن تأسی شود، خوب نیست، زیرا این موضوع کاملاً سلیقه‌ای است.»

او می‌گوید: «شاید کسی با توجه به اینکه مثلاً گردی صورت یک هنرمند مثل خودش هست، تصور کند رنگ لباسی که آن هنرمند پوشیده به او هم بیاید و الگوبرداری کند، اما بعید می‌دانم کسی با این تصور که هنرمندی لباسی پوشیده، او هم همان لباس را بپوشد. حداقل در جامعه‌ی ما چنین نیست.»

شبنم مقدمی در فتوکال فیلم «شبی که ماه کامل شد»

در این میان کُت یکی از فیلمسازان هم در جشنواره مورد توجه قرار گرفت. اشکان رهگذر - کارگردان - انیمیشن «آخرین داستان» کُت متفاوتی برای مراسم نشست خبری فیلمش در پردیس سینمایی ملت پوشید. روی این کت با استفاده از چوب و منجوق، رودوزی خاصی شده بود.

لباس این کارگردان با توجه به داستان فیلم طراحی شده و در این‌باره می‌گوید: «سولماز ایمانی طراح این لباس بوده و سعی کرده با توجه به حال و هوای ایرانی، اسطوره‌ای و لباس کاراکتر‌های داستان طراحی شود. او چند طراحی انجام داد که انتخاب از بین آن‌ها برایم دشوار بود. حتی یک طرح جذاب با توجه به شخصیت ضحاک طراحی کرده بود که آن را خیلی دوست داشتم، اما چون ضحاک بودن را دوست نداشتم، طرح فعلی را انتخاب کردم.»

کارگردان فیلم «آخرین داستان»

چالش‌های کمی نداشتیم

حمید قبادی - دبیر کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - در این‌باره معتقد است: «گرچه لباس هنرپیشه‌های سینما در جشنواره فیلم فجر امسال هم حاشیه‌هایی در بر داشت، اما در طول این سال‌ها شاهد نوعی نگاه کیفی در این زمینه هستیم که معتقدیم نیاز به توجه بیشتری دارد. همکاری هنرپیشه‌ها با طراحانی که زیر مجموعه کارگروه ساماندهی مد و لباس بوده‌اند، موجب چنین موفقیتی شده است. کارگروه مد و لباس بیشتر طراحان لباس هنرپیشه‌ها را می‌شناسد و می‌تواند اسم آن‌ها را بیاورد.»

او با تحلیل این موضوع به دو بخش تاریخی می‌گوید: «شاید در شش سال پیش شاهد پوشش‌های نامتعارفی بودیم، زیرا در این دوره‌ها طراحان لباس کمتری وجود داشت. از طرفی این امکان وجود نداشت که هنرپیشه‌ها با طراحان درجه یک لباس ارتباط برقرار کنند. همه‌ی هنرپیشه‌ها در دنیا یک طراح لباس در کنار خود دارند. وجود یک طراح لباس در کنار هنرپیشه‌های ما نیز موجب می‌شود تا لباس‌هایی که برای آن‌ها طراحی می‌شود با ارزش‌ها و ویژگی‌های جامعه انطباق داشته باشد.»

قبادی ادامه می‌دهد: «این امکان تا شش سال پیش کمتر وجود داشت یا اگر هم بود محدود به گروه خاصی بود به همین دلیل بیشتر شاهد لباس‌های نامتعارف بودیم که با سلایق فردی طراحی می‌شد و اقتضای فرهنگی در آن کمتر دخالت داشت. اما در یک دوره تاریخی، طراحان لباس معرفی شدند و هنرپیشه‌ها نیز به این موضوع اقبال نشان دادند. در حال حاضر در کنار بیشتر هنرمندان درجه یک، هنرمند طراح لباس هم وجود دارد. طراح لباس نه به معنای نگاه تجملاتی بلکه از نگاه فرهنگی که اقتضا و کاربرد لباس را مورد توجه نشان می‌دهد. دلیل اینکه برخی افراد از لباس مناسب و برخی دیگر از لباس نامناسب استفاده می‌کنند، در کمک گرفتن از یک طراح لباس است. کسانی که از لباس نامتعارف استفاده می‌کنند، یک هنرمند متخصص طراح لباس را در کنار خود نداشته‌اند.»

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس بیان می‌کند: «در دوره‌های قبل به دلیل نشناختن طراحان و نبود نگاه تخصصی به حوزه مد و لباس مراجعه کمتری به طراحان لباس می‌شد، اما در سال‌های اخیر همکاری خوبی بین ستاد جشنواره فیلم فجر و جشنواره مد و لباس شکل گرفته است. در سال‌های اخیر شاهد نگاه کیفی به حوزه مدولباس هستیم، اما معتقدیم این موضوع نیاز به توجه بیشتری دارد. در حال حاضر بیشتر هنرمندان سینما و خوانندگان به موضوع مد و لباس توجه نشان می‌دهند و ارتباط آن‌ها با خانه‌های مد و طراحان لباس نسبت به قبل بیشتر شده است، اما در این مسیر چالش‌های کمی نداشتیم و با مشکلاتی مواجه بوده‌ایم.»

ساره بیات سفیر صنایع دستی در فتوکال فیلم «سمفونی نهم»

دوخت این لباس‌ها چقدر هزینه دارد؟

شهین پزشکی - پژوهشگر دوخت‌های سنتی می‌گوید: قیمت‌ها با توجه به مواد اولیه، نقش‌ها، مدت زمانی که برای یک دوخت گذاشته می‌شود و اینکه دست‌دوز باشد یا چرخ‌دوز، تغییر می‌کند.

پزشکی ادامه می‌دهد: ما نقش‌های شلوغی داریم که تا یک میلیون تومان هم قیمت دارند. 

این مدرس دانشگاه درباره رودوزی لباس نسیم ادبی که با آن در مراسم فتوکال فیلم «آشفته‌گی» روی فرش قرمز جشنواره حاضر شد نیز می‌گوید: در این لباس از گلدوزی‌های قدیمی و نوستالژی استفاده شده است. این گلدوزی اگر کار یک هنرمند حرفه‌ای باشد ممکن است با حداکثر ۳۰۰ هزار تومان آماده شده باشد، اما اگر کار یک دوزنده مبتدی باشد می‌تواند با مبلغ ۱۰۰ هزار تومان هم دوخته شود.

او معتقد است: لباس‌های بهنوش بختیاری در این دوره از جشنواره بیشتر شبیه لباس‌های سنتی هندی و تبتی هستند و اصلا شبیه لباس‌های اقوام بختیاری نیستند. البته شاید فقط از رنگ‌های لباس اقوام بختیاری در این لباس‌ها استفاده شده باشد.

پزشکی درباره لباس نرگس آبیار در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر هم بیان می‌کند: این لباس نوعی ابریشم‌دوزی است که احتمال می‌دهم کار دست زنان بلوچ اهل افغانستان باشد. اگر نخ این رودوزی ابریشم باشد می‌توان آن را با قیمت ۸۰۰ هزار تومان تهیه کرد، اما اگر از نخ کاموا برای دوخت آن استفاده شود ممکن است ۳۰۰ هزار تومان هزینه بردارد.

این پژوهشکر با بیان اینکه بر خلاف تصور عامه مردم استفاده از دوخت‌های سنتی هزینه زیادی ندارد، ادامه می‌دهد: یک طراح لباس با استفاده از دوخت‌های سنتی هزینه قیمت تمام‌شده یک دست لباس را بالا می‌برد در حالی که وقتی بررسی می‌کنیم که از چه مواد اولیه‌ای برای این دوخت‌های سنتی استفاده شده یا این نوع دوخت تا چه اندازه از پارچه را پوشش داده، قیمت آن حداقل از ۲۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و بالا می‌رود.

او اضافه می‌کند: اگر یک لباس چند میلیون تومان قیمت می‌خورد به دلیل هزینه طراحی آن است.

پزشکی می‌گوید: کسانی که این سوزن‌دوزی‌ها و رودوزی‌ها را انجام می‌دهند نمی‌دانند که لباسی که روی آن کار می‌کنند قرار است تن چه کسی برود. یک طراح، این رودوزی‌ها را تهیه می‌کند و در بخشی از لباس به کار می‌برد که موجب بالا رفتن قیمت و خاص بودن آن می‌شود، زیرا دوخت‌های سنتی، خاص و منحصر به فرد هستند. آنچه که مثلا لباس خانم آبیار را شاخص کرده طراحی آن نیست بلکه سوزن‌دوزی آن است که به آن لباس روح داده است. یک سوزن‌دوز حداقل قیمت را می‌گیرد و حداکثر زیبایی را روی یک لباس به وجود می‌آورد.

پزشکی معتقد است: همیشه مد و درخشش هر چیزی از قله هرم به پایین می‌آید. معمولا سلبریتی‌ها و شخصیت‌های مطرح در چشم افراد مختلف با سلیقه‌های مختلف هستند بنابراین استفاده آن‌ها از رودوزی‌های سنتی در لباس‌هایشان می‌تواند دید بسیاری از مردم را نسبت به هنر‌های سنتی ما تغییر دهد تا برای شاخص‌شدن خود و لباس‌هایشان از این ایده الگو بگیرند.

این پژوهشگر ادامه می‌دهد: فکر می‌کنم ما باید هنرمندانمان را به این موضوع واقف کنیم که اگر می‌خواهند یک لباس اصیل و سنتی داشته باشند حتما از سوزن‌دوزی‌های ایرانی الهام بگیرند یا استفاده کنند. البته سوزن‌دوز در هر کجای دنیا که باشد هنرمند است و باید دست‌های او را بوسید، اما اگر تاکید می‌کنیم از سوزن‌دوزی‌های سنتی ایران استفاده شود به دلیل این است که برای فرهنگ خودمان ارزش قائل هستیم و دلمان می‌خواهد اعتقادات و گرایشات بومی و محلی خودمان را نشان دهیم.

پزشکی می‌گوید: تصاویری که از این هنرمندان منتشر و دست به دست می‌شود می‌تواند تاثیر بسیاری در نگاه بیننده بگذارد. وقتی هنرمندی از قلاب‌دوزی زنان جنوب کشور در لباسش آن هم سرآستین استفاده می‌کند، این موضوع خیلی می‌تواند به خلق اثر‌های بهتری از این دست کمک کند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

جزئیاتی درباره لباس‌های خاص سلبریتی‌ها

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۲۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
باید هنرمندان خیلی مراقب رفتار و پوششون خودشون باشند چون برای جوانان الگو هستن
یکی از فیلمسازان
۱۱:۲۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
کسانی که خود شیفته اند و دنبال کوچکترین فرصت برای خود نمایی می گردند خودشان چیزی نیستند در واقع کسانی که مبهوت کارها و حرفهای انها میشوند ، انها را اینقدر بزرگ می کنند ...اگر شما کارتان درست است چرا ارزوی مرگ نمی کنید حتما خداوند به خاطر اینهمه وطن پرستی و زنده کردن سنت ایرانی! به شما اجر خواهد داد ...
ناشناس
۰۲:۴۹ ۲۹ بهمن ۱۳۹۷
ی لباسایی میپوشن و میگن اینا اصالتا سنتی و ایرانیه.آخه کجای اینها ایرانیه.زنا کت و شلوار و چکمه بپوشن نشونه یه زن ایرانیه؟یا مرد مانتو پوش اصالتا ایرانیه؟
ناشناس
۱۳:۴۳ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
توی این اوضاع بیریخت اقتصادی مردم تنها دو مسئله میتونه سمباده روح و روان این مردم جنگ زده باشه :
1- نمایش و پر و بال دادن به این سلبریتی های مد پرست و خودشیفته !!!!!!!!!!
2- پرداختن به صفحات مجازی سلبریتی های خود فروخته!!!!!!!!!!
مینا
۰۳:۰۹ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
اینا از درد مردم خبر ندارن فقط میخوان تو چشم باشن.حالا اگه محرم بود یاد فقرا می افتادن،حالا نوبت خودشون رسیده از فقرا خیلی نیست
ناشناس
۲۲:۴۵ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
با خانما کاری ندارم چرا که خانم جماعت این گونه اند. ولی آقایان باید مردانه و استخوان دار باشند
برازنده ی یک مرد نیست
مکبر
۲۰:۲۵ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
بابا ما کبریتیا دلمون به همبن چنتا تیکه ا
لباس خوش است
خوشییو ازمون نگیرید
بختیاری
۱۸:۵۸ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
هیچ لباسی زیباتر از لباسهای فاخر و ارزشمند اقوام و ایلات ایرانی نیست.
ناشناس
۱۸:۵۷ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
اینقدر فضولی در زندگی مردم خوب نیست و پوشش افراد به خودشان ربط دارد مگر اینکه خارج از فرهنگ جامعه باشد.
ناشناس
۱۷:۲۹ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
زیادی به اینا شخصیت کاذب دادن ، شدن این!!!
ناشناس
۱۷:۱۶ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
خانم آبیارازسوزن دوزی بلوچی درلباسش استفاده کرده اماجیبش راچراپشت سرش نصب کرده بودایاواقعانمیدونه اینجورخنده داره ایشون فیلمش هم دربلوچستان ضبط شده ولباس ماروکه دیده جیب روجلونهایتا بغل نصب می کنندنه دیگه اینجوری
شرافت
۱۶:۱۱ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
تن ادمی شریف است به جان ادمیت نه همین لباس زیبا نشان ادمیت
ننگ بر تبعیض
۱۶:۰۹ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
متاسفانه تبعیض در همه جای ایران بیداد میکنه بازیگران با درآمدهای میلیاردی مالیات پرداخت نمیکنند در حالیکه یک آبدارچی اداره باید قبل از گرفتن حقوق مالیاتش کسر بشه و این تبعیض ها باعث میشه که فاصله طبقاتی زیاد بشه در حالیکه یک بازیگر برای اجرا یک ساعت و نیم برنامه در برج میلاد ۹ میلیون تومان دستمزد میگیره و اینها همه از بیت المال پرداخت میشه. بازیگران بیشتر از انکه فرهنگ ایران رو تبلیغ کنن خودشون رو در اختیار فرهنگ برهنگی غرب قرار داده اند و مسوولین ما هر روز بیشتر از دیروز خدمات به بازیگران ارائه می دهند
ع
۱۶:۰۶ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
آقا جون مطرب آخرش مطربه حالا هر اسمی می خوای روش بذار
ناشناس
۱۶:۴۰ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
مطربی با بازیگری متفاوته
ناشناس
۰۹:۰۶ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
درودبشرفت
س
۱۵:۴۹ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
فکر میکنند مردم با رنگ لباس اینها مشکل دارند
ناشناس
۱۵:۲۰ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
بادیدن این بازیگرا آدم حالش بد میشه.
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
فقط بهرام رادان خوبه
ناشناس
۱۴:۴۲ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
خسته شدم از اینهمه نطق بیسوادی این بازیگران.سواد اجتماعی و فرهنگی و دینی اصلا ندارن
ناشناس
۱۴:۳۷ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
لباس خانم افشار شاید گرون بوده باشه ولی زیبایی خاصی نداشت
خ دزفولی
۱۴:۱۵ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
این بد بختهای عقده ای اینجوری خودشان را نشان میدهند عقده ای تر آنهایی که به اینها بها بدهد!
ناشناس
۱۴:۰۶ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
اینا کین دیگه سلبریتی ها بیسواد
منوچهر
۱۳:۳۰ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
بی جنبه ها ! کمبود دارها! بهتره به این چیزها پرداخته نشه چون سال دیگه فراگیرتر میشه
علی
۱۲:۵۲ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
این همه فخر فروشی و پز دادن ،انوقت از فقر مردم هم دم میزنند. واقعا جای تاسف دارد.
ناشناس
۱۲:۲۲ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
بابا مرغ 15
گوشت115000
مازندرانی
۱۲:۰۹ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
آفرین به کسی که لباسی انتخاب کند(مخصوصا مشاهیر که الگوی مردم هستند) که پشت آن یک فکر، هدف، ایده خوب باشد نه خودنمایی و .... که به دید عموم مردم ناخوشایند، جلف و بد است
# باهم دوست باشیم
ناشناس
۱۲:۰۱ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
خواهشا دزدی ها اختلاسها تبعیض ها پارتی بازی ها که تو ادارات دولتی اتفاق میفته رو اینجوری تحلیل کنید باتشکر از شما
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
این سلبریتی ها کشور کدوم کارشون طبیعیه که لباس پوشیدنشون باشه بازیگر بازیگرای قدیم مشایخی نصیریان کشاورز خدا رحمت کنه ناصر ملک مطیعی که آرزوش رفتن به جبهه بود عاشق وطن بود که متاسفانه عقده ای عقده ای اجازه پخش حضورش در تلویزیون را ندادن اما باز این مرد هیچ گله ای نکرد خدا رحمتش کنه اینا بازیگر کشور بودن
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
نا شناس ۱۱:۳۸ کاری به کار بقیه نداشته باش لطفا
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
فکر نکنم خانم کارشناس واقعا کارشناس باشه دوخت یک شلوار ساده با پارچه این روزا کمتر از دویست سیصد نیست اونوقت لباس این عزیزان سیصد تا نهایت یک میلیون!!!! اگه جایی سراغ دارند معرفی نمایند
ناشناس
۱۶:۴۳ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
واقعا درست گفتید مثل اینکه ازقیمت بازار خبر ندارند
ناشناس
۱۱:۳۱ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
متاسفم‌برای‌‌سینمایی‌‌که‌اینها‌بازیگران‌‌ان‌هستند‌
سید رضا
۱۱:۳۰ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
این سرپیتی های بی وطن ؛ تنها یک چیز برایشان مهم است : دیده شدن به هر قیمتی !!
ناشناس
۱۱:۱۳ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
با سلام ،لباسشان مشکل نداشت،این حجابشان هست که مشکل دارد ،این ها الگو های جامعه هستند ،ما در کشور ی اسلامی هستیم باید عرف جامعه را رعایت کننند ،اونم برای جشنواره ای که متعلق به فجر انقلاب
ناشناس
۱۰:۵۴ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
ای کاش این افراد که همه از این افراد تقلید می کنند لباسی بپوشند که پوشیده باشد و حجاب خود را درست کنند
ناشناس
۱۰:۴۲ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
بوی عقده میاد
ناشناس
۱۰:۴۲ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
چرا جلوی این پوشش ها گرفته نمیشه؟
ناشناس
۱۰:۲۲ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
بسیار تاسف آور است
ناشناس
۱۰:۲۲ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
اين لباسا چشون بود!؟
ناشناس
۱۳:۳۷ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
چش نبود
ناشناس
۱۰:۰۸ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
کمبود معنویت سبب اینگونه جلوه گری ها ست ، وقتی از درون تهی باشیم با تظاهر وآراستگی با پوشش غیر متعارف می خواهیم دیده ها را به سوی خود کاذب جلب نماییم و غافل از خویشتن حقیقی خود هستیم
ناشناس
۱۱:۰۸ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
شما چقدر عارفید.برو به درون برس و بذار دیگران به برون برسن
ناشناس
۱۱:۴۷ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
برادرعزیز برون هرکسی تجلی درون اوست اینها را نمی شود تفکیک نمود ، از کوزه همان طراوت که دروست.
ناشناس
۱۱:۵۱ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
عزیزم خودشیفتگی عقده خودبزرگ بینی خود را تافته جدا بافته دانستن در عین بیسوادی از خصوصیاتی است که نشان میدهد طرف از درون تهی است درختی که بیشتر بار میده سرش پائین تر و افتاده تره اما متاسفانه بازیگرای ما که بیشتر برازنده شون هستش ثابت کردن چیزی بارشون نیست اما هیاهوی زیادی دارن
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
دین واقعی را نشناختند.فکر میکنند بیحجاب باشن اما دلشون صاف باشه یعنی آدم پاک و باخدایی هستن.خدا شما را بخاطر دل صافتون پاداش میده اما برای بیحجابیتون عذاب میده.همه مواردی که خدا ازمون خواسته حساب و کتابش از هم جداست
هادی
۰۹:۱۳ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
کسی حاضره از لیوان آبی که بیرون لیوان به کثیفی آغشته است بخوره ؟
هرچند آب داخل لیوان پاک باشه
ظاهر انسان باید با باطن او همخوانی داشته باشه
دلت صاف باشه و... از این حرفا نوعی فرار به جلو است
لباس پوشیدن در جامعه (نه در خانه) امر شخصی نیست وکاملا اجتماعی است