سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احیای بافت فرسوده در ارومیه با مشارکت مردم امکان پذیر است

قائم مقام شهردار ارومیه گفت:احیای بافت فرسوده در ارومیه با مشارکت مردم امکان پذیر است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ،غلام رضا عدل دوست، قائم مقام شهردار ارومیه در جلسه دیدار مردمی در مسجد امام (ره) واقع در خیابان ملت بیان کرد: هدف از برگزاری دیدار‌های مردمی فرصتی در جهت آشنایی بیشتر با مشکلات شهروندان در محلات و رفع آن‌ها است که هر ساله در هنگام تدوین برنامه‌های سنواتی و تعیین اولویت‌ها و برنامه‌ها صورت می‌گیرد.

وی در ادامه با بیان این که شهر، موجود زنده، پویا و همواره در حال تغییر و تحول است، بیان کرد: شهر ارومیه در حال رشد است و طی چهل سال اخیر مساحت این شهر از حدود ۳۲۰۰ هکتار به ۱۰۴۴۴ هکتار رسیده است و جمیعت آن در حدود ۴.۵ برابررشد داشته است که بر این اساس این گونه رشد از نظر کمیت، نیاز شده نسبت به ارائه خدمات بهتر و بیشتر و افزایش کیفیت زندگی شهروندی اقدام شود.

عدول دوست اظهار کرد: این تحولات نیازمند تغییردر نگرش رویکرد قراردادی از یک سازمان صرفا خدماتی و عمرانی به یک نهاد فرهنگی و اجتماعی و به منظور پاسخگویی مناسب در قبال انتطارات یعنی شهروندان و تسهیل و تسریع و تکریم ارباب رجوع و اعتماد سازی و به منظور تحقق و اجرای برنامه‌ها و پروژه‌ها نیازمند تهیه برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت و میان مدت شود که این موضوع در شهرداری ارومیه انجام و نسبت به تنظیم برنامه‌ها در ۷ محور تا افق ۱۴۰۴ اقدام شده است.

وی عنوان کرد: شورای اسلامی شهر در دوره پنجم توجه ویژه‌ای به ارتقای کیفیت زندگی شهروندی و افزایش سرانه خدماتی به ویژه در بافت فرسوده داشته است و این مهم در اولویت‌های بودجه سال ۹۸ شهرداری ارومیه است.

قائم مقام شهردار ارومیه بیان کرد: علاوه بر افزایش سرانه خدماتی، ارتقاء ارزش‌های سکونت در بافت‌های قدیمی و بازگشایی معابر و شناسایی و حمایت از طرح‌های مسکن و ضوابط و سیستم‌های تشویقی به منظور ساخت و ساز و توجه همزمان به ابعاد فرهنگی و اجتماعی و زیست محیطی و اقتصادی و درآمد‌های پایدار و ایجاد نشاط و سر زندگی و عدالت خدمات رسانی و توجه به محلات مذکور که هویت و اصالت شهر‌ها را تشکیل می‌دهد و نوسازی نیازمند مشارکت همه اقشار و مسئولان است.

وی گفت: شورای اسلامی شهر ارومیه به عنوان سیاست گذار و برنامه ریز و شهرداری به عنوان مجری و شهروندان بعنوان مشارکت کننده که با چنین برنامه ریزی می‌توان ارتقاء شاخص‌های زیست پذیری دست یافت.

به گفته قائم مقام شهردار ارومیه براین باوریم که بدون مشارکت شهروندان اجرای برنامه‌ها عملا امکان پذیر نخواهد بود و مشارکت در تمام برنامه‌ها از بحث مسایل مربوط به پسماند مثل تفکیک زباله از مبدا در بحث مسایل ترافیکی و استفاده از حمل و نقل عمومی و پرداخت عوارض نوسازی و پسماند و احیای بافت فرسوده ضروری است.

وی ابراز امیدواری کرد که با مشارکت شهروندان و سیاست گذاری‌های و برنامه ریزی‌های شورای شهر و شهرداری ارومیه شاهد شهری زیست پذیر و ایمن و اباد باشیم.
 
انتهای پیام/م
 

لزوم احیای بافت های فرسوده در ارومیه

برچسب ها: شهرداری ، شورای شهر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.