سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل تأکید کرد:

ضرورت ساماندهی متکدیان در استان اردبیل

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: ساماندهی متکدیان در سطح استان اردبیل امری ضروری است که باید با برنامه‌ریزی دقیق اقدامات لازم انجام گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل در نشست مجمع خیران که با حضور مسئولان موسسات خیریه و مراکز نیکوکاری اردبیل برگزار شد، افزود: ضرورت دارد راهکار‌ها و اقدامات مناسبی برای تکدی‌گری که چهره شهر اردبیل را مخدوش کرده است به کار گرفته شود تا کمک‌های مردمی به صورت هدفمند به دست نیازمندان حقیقی برسد.

وی با اشاره به اینکه هیچ‌یک از متکدیان در سطح استان اردبیل تحت حمایت کمیته امداد نیستند، بیان کرد: موضوع تکدی‌گری در استان اردبیل مسئله فرهنگی است که باید دستگاه‌های اجرایی مربوطه به خوبی وارد عمل شوند و با «فرهنگ‌سازی» مناسب تمهیدات لازم را به کار گیرند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه بیشترین افراد متکدی در سطح شهر اردبیل غیربومی هستند، اعلام کرد: حتی برخی افراد از خارج مرز‌های کشور وارد شهر اردبیل شده‌اند و با تحریک احساسات مردم خیر و نوعدوست این استان تکدی‌گری می‌کنند.

دشتی با اشاره به اینکه وجود متکدیان که اکثر آن‌ها به صورت حرفه‌ای عمل می‌کنند مانع دستگیری مناسب از نیازمندان حقیقی شده است، گفت: ساماندهی متکدیان در سطح استان اردبیل امری ضروری است که باید با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری‌های همه‌جانبه راهکار‌ها و اقدامات لازم را در این خصوص به کار گرفت.

وی با بیان اینکه کمیته امداد استان اردبیل آمادگی دارد با همکاری موسسات خیریه و مراکز نیکوکاری گام‌های موثرتری را در عرصه شناسایی متکدیان بردارد، افزود: برخورد قانونی با متکدیان حرفه‌ای موجب خواهد شد تا دیگر شاهد حضور تکدی‌گران در سطح شهر نبوده و لطمه‌ای نیز از سوی آن‌ها به استان توریستی و مهمان‌نواز اردبیل وارد نشود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه باند‌های تکدی‌گری با سوءاستفاده از کودکان در آستانه سال نو و فصل سرما روحیه شهروندان اردبیلی را جریحه‌دار می‌کنند، بیان کرد: باید همگی دست به دست هم دهیم و با همکاری‌های گسترده چنین اقدامات شومی را متوقف کنیم.

دشتی با اعلام اینکه بسیاری از شهروندان اردبیلی در خصوص جولان متکدیان در سطح شهر و لزوم برخورد با آن‌ها تأکید دارند، افزود: کمیته امداد استان اردبیل تنها موظف است که متکدیان را در صورت شرایط لازم و احراز نیازمندی تحت حمایت قرار دهد و جز این وظیفه دیگری بر عهده این نهاد گذارده نشده است.

وی با بیان اینکه از مردم نیک‌اندیش استان اردبیل خواستاریم تا کمک‌های خود را به نیازمندان حقیقی پرداخت کنند، اعلام کرد: اگر به متکدیان کمک نشود، آن‌ها بار خود را بسته و دیگر در سطح شهر جولان نخواهند داد که بهتر است نیکوکاران اردبیلی کمک‌های‌شان را طبق نظر خود در اختیار موسسات خیریه، مراکز نیکوکاری یا کمیته امداد قرار دهند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل به بحث حاشیه‌نشینی و لزوم به کارگیری تمهیدات مناسب در این مناطق اشاره کرد و گفت: از دیگر مشکلات شهر اردبیل که آسیب‌های اجتماعی بسیاری را نیز در پی دارد، بحث حاشیه‌نشینی است که باید با برگزاری برنامه‌های فرهنگی و همکاری دستگاه‌های اجرایی اقدامات مناسبی را برای زدودن چهره فقر و محرومیت از این مناطق به انجام رساند.

دشتی با اشاره به برگزاری جشن نیکوکاری در آستانه سال نو، گفت: در آستانه عید نوروز همچون سال‌های گذشته، جشن بزرگ نیکوکاری به منظور کمک به اقشار آسیب‌پذیر برگزار می‌شود که از موسسات خیریه و مراکز نیکوکاری خواستاریم با توجه به شرایط اقتصادی، بیش از پیش به یاری نیازمندان بشتابند.

وی هدف از برگزاری جشن نیکوکاری را توسعه فرهنگ انفاق در جامعه مطرح کرد و گفت: جشن نیکوکاری فرصت بسیار مناسبی برای کمک به محرومان و نیازمندان جامعه است که همگی وظیفه داریم بخشی از نیاز‌های اساسی خانوار بی‌بضاعت جامعه را تأمین کنیم.

انتهای پیام/ح

برگزاری جشن نیکوکاری در آستانه سال نو در اردبیل

برچسب ها: کمیته امداد ، خیران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.