در حالی که انتظار میرفت در چهلمین سال انقلاب اسلامی شاهد تولیدات چشمگیرتری در حوزه سینمای انقلاب، تاریخ معاصر و روایت دوران دفاع مقدس و مفهوم مقاومت میبودیم، متاسفانه به طرز آشکاری شاهد کمکاری و بیمهری دستگاههای فرهنگی و اجتماعی و سازمانها و نهادهای مختلف در زمینه تولید فیلمهای انقلابی هستیم.
جای سوال است دستگاهها و سازمانهای عریض و طویلی که سالانه بودجههای زیاد را به نام فیلمهای انقلابی و دفاع مقدس در قالب تشکلها، کارگروهها و شوراهای گوناگون اخذ میکنند چرا کارنامه آبرومندی را در حساسترین مقطع تاریخ انقلاب به نمایش نگذاشتهاند؟ متولیان و مسئولان این نهادها و سازمانها نسبت به این بیتوجهی، کمکاری و عدم اهتمام باید پاسخگو باشند. چرا شاهد خروجیها و فرایندهای قابل دفاعی نیستیم؟
در این میان، تلاشها و مجاهدت تعدادی از فیلمسازان که با همت و به صورت خودجوش دست به آفرینش فیلمهای ارزشمند و ماندگار زدند نمیتوان نادیده گرفت. آثاری که به حساسترین مضامین انقلاب و تاریخ معاصر مانند: جریان منافقین، اسلامهراسی، جریانشناسی ضد فساد اقتصادی و رانتخواری و میراث فخرآمیز دفاع مقدس و مفهوم مقاومت اسلامی پرداختهاند.
خدا را شکر که فیلمهای شما عزیزان تا حدودی کمکاری بسیار دستگاهها و نهادهای ذیربط را جبران کرد.
وظیفهام میدانم خداقوت و خسته نباشید بگویم به سینماگران عزیزی همچون: سرکار خانم نرگس آبیار (شبی که ماه کامل شد به تهیه کنندگی محمدحسین قاسمی) و آقایان: محمدحسین مهدویان (ماجرای نیمروز: رد خون به تهیه کنندگی سیدمحمود رضوی)، مهدی جعفری (۲۳ نفر به تهیه کنندگی مجتبی فرآورده)، رضا زهتابچیان (دیدن این فیلم جرم است به تهیهکنندگی محمدرضا شفاه)، هادی حاجتمند (مدیترانه به تهیهکنندگی رشید حاتمند)، سلما بابایی و ونداد دوشن (وکیل مدافع به تهیهکنندگی محسن علی اکبری) و ... که در نقطه عطف چهل سالگی تاریخ انقلاب اسلامی و در جشن سینمای انقلاب آبروداری کردند و با خلق فیلمهای تأثیرگذار و پرمایه گوشههایی از ظرفیت و انرژی سینمای انقلاب را به رخ کشیدند.
انتهای پیام/