محسنی بندپی گفت: با واحدهای صنفی که سه مرتبه مرتکب تخلف شدهاند و نسبت به اجرای قانون مبارزه با کالای قاچاق همکاری لازم را نداشتند، برخورد میشود.
وی افزود: مبارزه با قاچاق کالا و ارز در راستای حمایت از تولید داخلی صورت میگیرد و سیاست استانداری در راستای اخطار تذکر و آگاهیبخشی به افراد متخلف در این زمینه است.
استاندار تهران با اشاره به اینکه اشخاصی که اقدام به عرضه پوشاک با برندهای خارجی کرده بودند از سوی استانداری تهران اخطار و تذکر دریافت کردند، تصریح کرد: با توجه به اینکه این اخطارها اثربخشی لازم را نداشت موضوع مبارزه با مداخله قانونی مطرح شد و تیمهایی به صورت ویژه برای این کار در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: برای مبارزه با قاچاق تیمهایی متشکل از وزارت صنعت معدن و تجارت، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، تعزیرات حکومتی و همچنین کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری تهران هستند.
محسنی بندپی اظهار کرد: این تیمها پس از شناسایی ۲۵ مجتمع تجاری و ۱۱۳ فروشگاه با ۱۴۰ برند نسبت به تذکرات لازم اعمال قانون اقدام کردند .
استاندار تهران خاطرنشان کرد: برخی از این واحدها اهتمام جدی برای جمع آوری کالاهای قاچاق خود نداشتند و به همین دلیل در این جلسات تصمیماتی در خصوص جمع آوری کالاهای قاچاق اتخاذ شد.
محسنی بندپی گفت: در این جلسه مقرر شد تعداد تیمهای بازرسی افزایش پیدا کنند و در ساعت کاری بیشتری نسبت به بازرسی از واحدهای صنفی اقدام کنند؛ چرا که این فروشگاهها بیشتر در ساعتهای ۸ شب به بعد به عرضه کالاهایشان اقدام میکنند.
وی ادامه داد: همچنین مقرر شد که با واحدهای صنفی که سه مرتبه مرتکب تخلف شده اند و نسبت به اجرای قانون همکاری لازم را نداشتند برخورد و سازمان تعزیرات حکومتی نسبت به صدور رای علیه این واحدهای صنفی سرعت عمل بیشتری داشته باشد.
محسنی بندپی گفت: همچنین از دستگاههای پنجگانه در این تیمها خواسته شد که گزارش مکتوب خود را در زمینه قاچاق کالا ارائه دهند تا مشخص شود دستگاههایی که به عنوان متولی و مسئول کار وظیفهای دارند چنانچه کم کاری انجام دهند، نسبت به تذکرات لازم به این دستگاهها اقدامات لازم نیز صورت گیرد.
انتهای پیام/