وی ادامه داد: طبق مطالعات، مشارکت مردم به افزایش موفقیت و پیشرفتهای جامعه پزشکی در ارائه خدمات بهداشتی درمانی منجر شده است؛ این مسئله مورد توجه جوامع پیشرفته قرار دارد.
رحمان دوست بیان کرد: امروزه دولتها به تنهایی نمیتوانند از عهده هزینههای حوزه سلامت برآیند به همین دلیل مردم و خیرین سلامت باید سازمانهای ذیربط را در تامین هزینههای مالی درمان بیماران به خصوص مبتلایان به عارضههای صعبالعلاج یاری کنند.
مدیر عامل مجمع خیرین کشور بیان کرد: ساختار کشور باید به گونهای باشد که در زمینه آموزش درمان بتوانیم مطابق استانداردهای روز دنیا عمل کنیم، در این راستا مردم و خیرین سلامت میتوانند کمک حال وزارت بهداشت و سازمانهای ذیربط باشند.
وی اظهار کرد: باید درمان بسیاری از بیماریها به شکل مردمی باشد و خوشبختانه خیرین سلامت در زمینه پیشگیری و درمان کودکان بیمار اقداماتی خوب از جمله راهاندازی بخشهای ویژه انجام میدهند.
رحمان دوست افزود: مرکز سلول درمانی جامع طبی کودکان در راستای ارائه هرچه بهتر خدمات بهداشتی درمانی به کودکان بیمار و انجام مراقبتهای پس از عمل پیوند راهاندازی شده است و خیرین سلامت بخشی مجهز با تمام امکانات در راستای سلول درمانی و ژن درمانی کودکان افتتاح کردهاند.
مدیرعامل مجمع خیرین کشور ادامه داد: خیرین سلامت به طور کلی در حدود ۶ هزار میلیارد تومان به حوزه بهداشتی درمانی کشور کمک کردهاند و بیش از ۵۰ بیمارستان در سراسر کشور ساختهاند.
وی ادامه داد: خیرین سلامت خانههای بهداشت، پایگاههای بهداشت و جامع سلامت را در سراسر کشور راهاندازی کردهاند و در بسیاری از طرحهای حوزه سلامت مشارکت فعال دارند.
انتهای پیام/