وی افزود: تمامی کشاورزانی که تاکنون باغهای انگور خود را بیمه نکرده اند تا پایان بهمن ۹۷ فرصت دارند به کارگزاران بیمه و شعب بانک کشاورزی مراجعه کنند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه پارسال سه هزار و ۵۰۰ هکتار از سطح تاکستانهای استان زیر پوشش بیمه رفت، گفت: تمامی کسانی که سال گذشته باغهای انگور خود را بیمه کرده اند سهم بیمه آنها تهاتر شده است و نیازی به پرداخت حق بیمه مجدد ندارند.
یوسفی گفت: ۱۱ درصد از درآمد کشاورزان استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی از تاکستانها به دست میآید که در چند سال گذشته تاکداران از ناحیه بیماری سفیدک داخلی انگور، سرمازدگی خسارت زیادی دیدند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی افزود: سالانه از سطح ۱۸ هزار و ۵۲۰ هکتار تاکستانهای خراسان شمالی بیش از ۱۸۵ هزار تن محصول برداشت میشود، بیش از نیمی از انگور استان شامل رقم کلاه داری است.
یوسفی گفت: وجود شرایط اقلیمی و جغرافیایی مناسب استان خراسان شمالی را هم ردیف استانهای آذربایجان غربی و همدان به یکی از قطبهای مهم تولید انگور کشور تبدیل کرده، از کل انگور تولیدی حدود ۱۳ هزار تن به صورت تازه خوری و ۲۵ هزار تن فراوری و حدود ۹۰ هزار تن مازاد وجود دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی افزود: ۲۰ هزار خانوار در استان معیشت و درآمد خود را از تاکداری و تولید انگور به دست میآورند و این نشان از سهم زیاد تولید انگور در اقتصاد روستاهای استان دارد.
گفتنی است: خراسان شمالی جایگاه پنجم در میزان سطح تاکستانها و جایگاه دهمی در میزان تولید انگور در میان استانهای کشور را به خود اختصاص داده است.
منبع/ایرنا
انتهای پیام/ط