وی با تاکید بر خطرناک بودن مصرف کالاهای قاچاق و یا تقلبی، یادآور شد: لازم است خانوادهها براى حفظ سلامت خود به برچسب اصالت کالا توجه کنند و هرگز فریب عدهایی سودجو و متقلب را که هدفی جز منفعت طلبی نداشته و اهمیتی برای سلامتی مردم قائل نیستند را نخورند.
مدیرکل فراوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به تکنیکهای سودجویان در مورد لوازم و فراوردههای آرایشی و بهداشتی، توضیح داد: معمولا هنگام فروش محصولات غیرمجاز به خریداران گفته میشود که این کالا به صورت چمدانی یا از طریق مسافران از اروپا و آمریکا به صورت موردی وارد شده است، که در اکثر موارد ناصحیح و ادعای نادرستی است.
وی بیان کرد: سلامت مردم و حفظ و ارتقاء آن از اولویتهای کاری سازمان غذا و دارو است و اداره کل آرایشی و بهداشتی سازمان، با هماهنگى و همکاری دانشگاههای علوم پزشکى، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ... با جدیت بیشتری به بازرسىها در سطح عرضه اقدام و موارد تخلف را به مردم اطلاع رسانى میکند.
بهفر گفت: به مردم توصیه میکنم از خرید کالاهای بدون برچسب اصالت خودداری کنند و در صورت وجود برچسب اصالت نیز با خراشیدن این برچسب، کد ١٦ رقمی آن این عدد را به سامانه ۲۰۰۰۸۸۲۲ پیامک کرده و حتما مشخصات ارسالی از طریق پیامک را با کالای در دست مطابقت دهند و فقط به جمله کالا اصالت دارد اکتفا نکنند.
انتهای پیام/