عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی گفت: به دنبال اصلاح قیمتها در بازار هستیم و در صورت افزایش قیمت سوخت تنها درد مردم را اضافه کردهایم.
وی ادامه داد: در عرصه واقعیت و نه شعار، هر زمان در بحث بنزین و سوخت مورد نیازمان خودکفا شدیم دیگر موضوع سهمیهبندی لغو خواهد شد، زیرا علم اقتصاد سهمیهبندی را تنها برای مواقع بحرانی که یک کالا یا محصول مورد نیاز شدید مردم باشد، تعریف کرده است، حال که میخواهند بنزین را صادر کنند پس نباید برای استفاده داخلی آن هم محدودیتی ایجاد کرد.
ساعدی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا نباید براساس برنامه ششم توسعه هر سال درصدی بر قیمت حاملهای انرژی افزوده شود، بیان کرد: مجلس و دولت باید وضعیت زندگی و معیشت مردم را در نظر داشته باشند، مردم هم اکنون وضعیت مناسبی به دلیل شرایط اقتصادی حاکم ندارند، لذا افکار عمومی به هیچ عنوان ظرفیت و تحمل افزایش قیمتها را در عرصه حاملهای انرژی ندارد و با افزایش قیمت تنها نگرانتر میشوند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد: مجلس امروز به دنبال اصلاح قیمتها در بازار است و اگر بخواهیم بر قیمت سوخت و به ویژه بنزین بیفزاییم یعنی درد مردم را هم اضافه کردهایم.
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا عدم افزایش و اصلاح پلکانی قیمت حاملهای انرژی در حال حاضر مشکلی را مانند افزایش جهشی و ناگهانی نرخ ارز در آینده برای سوخت بوجود نخواهد آورد، تصریح کرد: اینگونه نیست که قیمت حاملهای انرژی بخواهد به صورت یکباره افزایش داشته باشد بلکه براساس اقتصاد جامعه، وضعیت معیشت مردم، سیاسی کشور و به صورت اصولی نرخ آن تغییر خواهد کرد، مجلس هیچگاه موافق افزایش قیمتها حتی در بحث ارز به صورت جهشی نبوده است.
ساعدی با تاکید براینکه بحث نرخ ارز مربوط به سیاستهای مالی و پولی کشور است و مجلس چندین بار جلسات غیرعلنی را با حضور مسئولان مربوطه برای اصلاح برخی موارد برگزار کرد، گفت: اختلاف نظر شدیدی درباره سیاستهای پولی و مالی میان مجلس، دولت و بانک مرکزی وجود داشت، اکنون هم مجلس وضعیت مردم را درک میکند و هیچگاه به دنبال افزایش قیمتها نخواهد بود.
انتهای پیام/