وی افزود: آمارها نشان میدهد قبل از انقلاب در افغانستان سالانه دویست تن مواد مخدر تولید می کردند که این رقم در حال حاضر به هشت هزارتن رسیده است و قاچاقچیان روز به روز تمام تلاششان را میکنند تا مواد را از طریق ایران به دیگر کشورها انتقال دهند.
وی با بیان اینکه تصور کنید چه وظیفه خطیری بر عهده پلیس مواد مخدر است، بیان کرد: پلیسهای ما تمام سعی و تلاش خود را در کنترل کردن این جریان مخرب دارند و و به نیابت از کشورهای اروپایی مجروح و شهید میدهند.
ساداتیان ادامه داد: کشور ما به شدت عزم خود را برای برخورد با پدیده ترانزیت مواد مخدر جزم کرده است به همین دلیل نزدیک به سه هزار شهید و بیش از دوازده هزار مجروح دادیم. اینجاست که متوجه می شویم چه فشاری به پلیس مواد مخدر و کشور وارد می شود.
این تهیه کننده بیان کرد: طبیعی است بخشی از صادرات مواد مخدر به دلیل درآمدهای زیادی که برای قاچاقچیان دارد در ایران توزیع میشود پس قطعا منافعشان ایجاب میکند بازار خود را در کشور حفظ کنند. ما در «متری شیش و نیم» به دنبال این بودیم که گوشهای از بلایا و آثار مخربی که موضوع اعتیاد برای جوامع مختلف دارد و اگر گریبانگیر هرخانوادهای شود نابودگر خواهد بود را نشان بدهیم.
وی ادامه داد: در این فیلم مشقتها و مشکلاتی که سر راه پلیس مواد مخدر در رویارویی و جلوگیری از گسترش این پدیده مخرب وجود دارد نشان داده میشود اما اینکه تا چه حد موفق به بیان این موضوعات شدیم را مخاطب تعیین میکند.
ساداتیان گفت: جا دارد از خدمات پلیس مواد مخدر که سختیهای فراوانی در مبارزه با این سوداگران انجام می دهند، تشکر کنم. ما سعی کردیم با نشان دادن بخشی از این مشکلات در «متری شیش و نیم» مردم را بیشتر آگاه کنیم و به آنها بگوییم پلیس با چه مشکلاتی روبرو است.
انتهای پیام/