وی بیان نمود:محوریت موضوع آثار ارائه شده کاملا اختیاری و بصورت آزاد بوده و هر دانش آموزی بنا بر استعداد و علاقه خود دست به خلق اثر قابل ارائه در نمایشگاه زده است.
رئیس اداره آموزش و پرورش بخش کوهپایه آشنایی دانش آموزان دختر با حرفههای مختلف و کارهای عملی، زمینه سازی برای آشنایی دانش آموزان با کار آفرینی وشیوههای کسب و کارو در نهایت کسب درآمد حلال را از اهداف برگزاری این نمایشگاه برشمرد.
وی افزود:آثار ارائه شده در این نمایشگاه در زمینههای نقاشی، صنایع دستی، مصنوعات چرمی و چوبی، گل و گیاه، بافتنی، فرش، عروسک سازی و. بوده است که تنوع آثار نشان از گستردگی آثار، نبوغ و استعداد دانش آموزان دختر این منطقه در زمینههای مختلف هنری دارد و انشاالله تلاش میشود با هدایت تعریف شده و مدون در زمینههای ذکر شده، برگزاری کلاسهای آموزشی تخصصیتر در اوقات فراغت و تعطیلات تابستانی، زمینهای مناسب برای کشف استعدادهای برتر و بستر سازی در جهت اشتغال، کارآفرینی و تولید درآمد ایجاد شود.
صدری در پایان از حمایت مدیریت دبیرستان دین و دانش خانم یوسفی، تلاش معلمین و کارکنان دبیرستان که در برپایی این نمایشگاه از هیچ تلاشی دریغ نکردند و پل ارتباطی مناسب بین مدرسه و خانه را جهت هدایت دانش آموزان به سوی آینده نگری و ایجاد اشتغال فراهم نمودند تشکر ویژه کرد.
حضور صد درصدی دانش آموزان در شرکت و ارائه اثر در این نمایشگاه از برجستهترین نکات برگزاری نمایشگاه دست سازههای دانش آموزی بود.
انتهای پیام/ز