مدیر بخش به علاوه فجر در خصوص فراخوان این بخش اضافه کرد: جشنواره امسال با همراهی ده سالن خصوصی همراه خواهد بود؛ سالنهای «مان»، «استاد مشایخی»، «مستقل»، «نوفل لوشاتو»، «دا»، «ایران تماشا»، «مکتب تهران»، «سه نقطه»، «همای سعادت»، «دیوار چهارم» و «شانو» با ۷۷ اجرا در بخش صحنهای حضور داشته که بخشی از این نمایشها تولیدات تازه اند و بخشی از آنها برآیند بهترین اجراهای سال گذشتهی این تماشاخانهها هستند.
هنگامی همچنین افزود: برخی از این تماشاخانهها در بخش مسابقه کنار ما خواهند بود. برنامه دیگر سالنها نیز اعم از کنفرانسهای خبری، جلسات نقد و بررسی، جلسات گریم و لباس، نشستهای تخصصی، نشستهای آموزشی و اجراهای محیطی جداگانه اطلاع رسانی خواهند شد. با توجه به برنامه ریزی همکاران ما برای برنامههایی که جدا از اجرای نمایشها تدارک دیده شده، لازم است برای هرکدام از آنها اطلاع رسانیهای جداگانه صورت بگیرد. به طور مثال اجرایی با بیماران اعصاب و روان در میان اجراهای عمارت نوفل لوشاتو وجود دارد که از منظر تئاتر درمانی بسیار حائز اهمیت است. تماشاخانهی دا دو پژوهش با عنوان بدن در تئاتر و کاربرد بدن در هنرهای نمایشی ارائه خواهد کرد و مکتب تهران با برآیند یکسال آموزش در کنار ماست.
ندا هنگامی در خصوص نحوه همیاری جشنوارهی تئاتر فجر با سالنها اینگونه توضیح داد: حتی الامکان جشنواره تئاتر فجر از تماشاخانهها حمایت خواهد کرد و نادر برهانی مرند در تعاملی گروهی برای تخصیص کمک هزینه به سالنها تلاش کرده است.
وی در پایان صحبتهای خود گفت: مسئولیت بزرگی بر عهده تماشاخانهها برای اجرای مدون برنامهها خواهد بود و به همین علت بنا داریم تا از سه طرح برتر تماشاخانههای خصوصی در جشنوارهی تئاتر فجر تقدیر کنیم تا با این تقدیر رقابتی درون گروهی و جدی را شکل دهیم. تلاش شده تا علاوه بر بار هنری سالنهای خصوصی، بار علمی، آموزشی و رقابتی نیز به حضور این سالنها افزوده شود در نهایت نیز جا دارد تا از تمامی مدیران سالنها تشکر کنم که با وجود زمان کم، با همکاری و تعامل شبانه روزیشان سبب شدند تا این بخش را به سرانجام برسانیم.
سی و هفتمین جشنوارهی بین المللی تئاتر فجر به دبیری نادر برهانی مرند از ۲۲ بهمن تا ۴ اسفند برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/