سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نوریان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

از کم کاری مسئولین آگاهی داریم/ تمام حوزویان و دانشگاهیان نیز باید پاسخگوی مردم باشند

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه تهران گفت: نمی‌توان تنها از مسئولین مطالبه کرد، تمام حوزویان و دانشگاهیان نیز باید پاسخگوی مردم باشند.

امیر نوریان مسئول دبیر جامعه اسلامی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره حضور در صحنه پرشور مردم اظهار کرد: مردم همیشه جلوتر از مسئولین حرکت کرده‌اند، مردم شریف ایران همیشه در مواقع حساس انقلاب اسلامی، در جایگاهی که دشمنان می‌خواستند از موقعیت‌های سخت ما سوء‌استفاده کند در صحنه حضور موثر داشته‌ و نقش خود را بهتر از مسئولین انجام داده‌اند.

وی با اشاره به چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بیان کرد: باید به این نکته توجه کنیم که انقلابی که آرمان‌های بلند، هدف تمدن سازی و جامعه سازی بر مبنای اسلام را دارد چهل سالگی زمان بلوغ فکری یک انقلاب است، این دعا نمی‌تواند یک شبه و یک روزه همه چیز دگرگون شده و شکل اسلامی به خود بگیرد، نباید چنین توقعی را داشته باشیم. مردم این نکته را در نظر بگیرند ما علاوه بر اینکه در این چهل سال پیشرفت‌هایی بسیار را در حوزه‌های مختلف که همه به آن‌ها آگاهی دارند دست پیدا کرده ایم.

نوریان با بیان کرد: مردم باید نظام اسلامی را از تشکیلات دیوان سالار دولت جدا بدانند. همه آگاه به ناکار آمدی‌های دولت مردان در قوای مختلف هستیم، نظام اسلامی آمد تا این مشکلات را اصلاح کند، ساختار‌ها را تغییر دهد. نظام اسلامی دارای چهار چوبی کلی است که لزوما تمامی ساختار‌های درونی اش اسلامی نیست. همه این‌ها قابل تغییر است و باید تغییر کند.

وی در ادامه تاکید کرد: همه این تغییرات و پیشرفت در ساختار نظام منوط بر آن است که مردم در صحنه بمانند. جوانان و مردم باید نقش‌های خود را به خوبی انجام دهند، تا با پیروزی از این فتنه و مشکلات بیرون بیاییم.

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه شهید بهشتی با بررسی پیشرفت‌های انقلاب اسلامی اظهار کرد: باید به هدف انقلاب توجه داشته باشیم تا بتوانیم تفاوت انقلاب اسلامی ایران را با دیگر انقلاب‌های جهان همچون انقلاب فرانسه، انقلاب مارکسیستی داشته است چه بود، در این انقلاب هدف یک هدف نامحدود بوده، هدف در تغییر ذهن ها، تغییر باور ها، تغییر اعتقادات بود. قطعا نتیجه این انقلاب با دیگر انقلاب‌ها قابل مقایسه نخواهد بود چرا که نتیجه نیز نتیجه نامحدود است. کما اینکه ما بر این باور هستیم پیشرفت‌های مادی نیز دارای اهمیت هستند، زیرا پیشرفت‌های معنوی در بستر پیشرفت‌های مادی اتفاق می‌افتند. اگر به طور کلی به پیشرفت‌های علمی و غیره نگاه کنیم می‌توانیم دریابیم برایند نتیجه برایند مسبتی بوده است.

وی با اشاره به اهمیت مردم در این انقلاب تصریح کرد: ما به کم کاری مسئولین آگاهی داریم، می‌دانیم درگیریک سری مسائل دنیایی می‌شوند و از مردم غفلت می‌کنند. با آن که حکومت مشروعیت الهی و ولایت، ولایت خداوند است، اما مقبولیت آن برپایه مقبولیت، ایمان و اعتقاد مردم شکل میگیرد. پیشرفت آن نیز با حضور مردم صورت خواهد پذیرفت.

وی با ایجاد پرسش از نخبگان توضیح داد: با توجه به هدف این انقلاب، که انقلاب فرهنگی بود تا اعتقادات را بهبود بخشد و ذهن‌ها را هدایت کرده و به مردم جهان بینی درستی را آموزش دهد. چقدر در این زمینه موفق بوده است؟! آیا آن بینش اسلامی که حوزه وظایف حوزه علمیه بوده است توانسته اند به سطح جامعه برسانند؟! آیآ دانشگاهیان که سطح جهان نهاد علم و فرهنگ مطرح می‌کردند توانسته اند اهداف انقلاب را محقق کنند؟! بدون آنکه از پیشرفت‌ها چشم پوشی کنیم، در کنار تمام پیشرفت‌ها در حوزه‌های مختلف علمی به کدام حوزه نپرداخته ایم و در کدام حوزه کم کاری صورت گرفته است. نمی‌توانیم فقط از مسئولین مطالبه گری داشته باشیم باید تمام حوزویان و دانشگاهیان نیز خود پاسخگوی مردم باشند، زیرا که خود آن‌ها نیز مسئول هستند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.