«دیدن این فیلم جرم است» روایتی جنجالی و دراماتیک از دستگیری یک تبعه انگلیسی به دست بسیجیان است. این موضوع در نهایت به ضرر بسیجیها تمام می شود. این فیلم جنجالی بار ها در زمان تولید و پیش تولید توقیف شده است و فیلمنامه پس از یک دهه به ثمر نشسته است.
درباره امکان اکران «دیدن این فیلم جرم است» با محمد رضا شفاه تهیه کننده اثر گفتگو کردیم. شفاه به خبرنگار سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما مشکلات فراوانی را برای تولید فیلم پشت سر گذاشتیم و قطعا برای اکران این اثر مشکلات فراوانی مقابلمان است؛ با این وجود امیدواریم که «دیدن این فیلم جرم است» اکران شود.
وی با اشاره به مضمون داستان اظهار کرد: «دیدن این فیلم جرم است»، آینه اجتماع و سیاست امروز ماست. بعضیها از من می پرسند، این داستان نمود واقعی دارد؟ در جواب می گویم، این فیلم یک روایت دراماتیک است. در این اثر ما یکسری موضوعات اجتماعی را نشان دادیم و یکسری چیزها را نشان ندادیم. بنابراین داستان بر اساس واقعیات جامعه ساخته شده اما عینا یک اتفاق واقعی در فیلمنامه روایت نشده است.
این تهیه کننده سینما در ادامه بیان کرد: در ساخت فیلم، تلاش شده که المانهایی به کار رود که داستان را جذاب کند. در این فیلم مخاطب از بیرون سیر داستان را میبیند و آن را به راحتی قضاوت میکند.
شفاه با اشاره به آینده فعالیتش در سینمای کشور خاطر نشان کرد: من حتما این روند از فیلمسازی را که دغدغه من است، ادامه می دهم. ما یک مجموعه به نام باشگاه فیلم سوره داریم. این مجموعه طبق چارچوبهایی که دارد با افراد مختلف کار میکند. باشگاه فیلم سوره دو سال پیش فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» را ساخت که مردم از آن استقبال کردند.
وی در پایان اضافه کرد: این فیلم پر هیجان تر از آثار قبلی بود و تنش فراوانی در فیلمنامه داشت. خدا را شکر بازخوردهای خوبی در اکران جشنواره داشتیم، ابراز احساسات و سانس فوق العاده در روزهای مختلف گویای این موضوع است.
انتهای پیام/