وی افزود:در چهلسالگی انقلاب پیام و شعارهای انقلاب از سطح مرزهای کشور خارجشده و رنگ و بوی فرا منطقهای به خود گرفته است.
امام جمعه قم گفت: انقلاب اسلامی حرکت جدیدی را برای احیای تمدن نوین اسلام و مأموریتهای الهی انقلاب اسلامی آغاز کرده است، حضور در ۲۲ بهمنماه امسال واجب عینی و یک عمل ضروری سیاسی است، حضور پرشور مردم قم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ محکمی به یاوهگویان و تجدیدعهد و میثاق مجدد با آرمانهای رهبری و امام راحل خواهد بود. ازآنجاییکه قم حرم اهلبیت (ع) است دشمن علیه آن چشم طمع دوخته است چراکه در طول تاریخ هر مکانی که نشان از اهلبیت (ع) داشته به مرکزی برای انقلاب و مقابله با ظلم و ستم شده است.
آیت الله سعیدی با تأکید بر ضرورت حفظ چهره ظاهری شهر مقدس قم و سخنان مقام معظم رهبری در دیدار مردم قم در ۱۹ دیماه امسال تصریح کرد: متأسفانه انگیزههای برای کمرنگ کردن فضای ظاهری و انقلابی قم وجود دارد، مردم قم با حفظ وحدت و انسجام و بدون وابستگی به هیچ جبهه و جریانی در لبیک گفتن به این خواست مقام معظم رهبری آمادگی کامل دارند. دشمنان اسلام برای به هم ریختن وضع یک جامعه و تزلزل در بنیان خانواده، زنان و دختران آن جامعه را مورد هدف قرار میدهد، حفظ و تقویت عفاف و حجاب دغدغه اصلی بزرگان در شرایط فعلی است.
امامجمعه قم تأکید کرد: دشمن بعد از شکست در جنگ سخت، جنگ نرم را برای زمینگیر کردن انقلاب به کار گرفته است، گسترش و اشاعه مواد مخدر، مشروبات الکی و فحشا از مهمترین ابزارهای دشمن در این نوع از جنگ نرم بوده که اراده یک ملت را از بین برده و همان اتفاقی را که سر جامعه میآورد که چند قرن قبل بر سر مسلمانان اندلس آورد. دشمن امروز میخواهد بداند تحریمهای اقتصادی تا چه اندازه بر روی اراده و خواست ملت ایران تاثیر گذاشته است مردم با همدلی و تعامل خود این آرزوی چهلساله دشمنان را به گور ببرند.
وی با اشاره به تفسیر نخستین آیه از سوره مبارکه برائت و پیمانشکنی منافقان در عهدشکنی با پیامبر اکرم (ص) گفت: همانگونه که آمریکایی در مسئله برجام نقض عهد کردند به التزام اروپاییها نیز در پایبندی به برجام اطمینانی نیست بنابراین نباید منتظر اروپا بمانیم.
آیتالله سعیدی عنوان کرد: حصول هر مهارتی نیازمند ممارست و تمرین است و برای کسی هم که طالب تقواست باید از هر طریقی که ممکن است برای تحقق این ارزش الهی، عادت و کارهای اشتباه خود را ترک و آنها را تبدیل به اعمال و عادتهای خوب و پسندیده کند، ممارست در انجام عادتهای نیکو بهتدریج زمینه ملکه شدن تقوای الهی را در انسان به وجود میآورد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:تقوا به لحاظ اخلاقی یک صفت نهادینه شده در نفس انسان و یک مهارت ویژه بوده که سبب میشود انسان اعمال خیر را بهراحتی انجام و از ارتکاب گناهان نیز بهراحتی پرهیز کند.
آیت الله سعیدی افزود: در تقوا نوعی ترس لحاظ شده که عبارت است از ترس از خروج از دایره بندگی خداوند متعال چراکه انسان متقی عاشق قرب الهی بوده و از هر چیزی که وی را از خداوند متعال دور میکند بهشدت در ترس و هراس است.
انتهای پیام/ ش