علیرضا شجاع نوری تهیه کننده سینما درباره اهدافش از ساخت «بنفشه آفریقایی» به خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: این فیلم فرصتی برای ایجاد روزنه ای بود که از داخل آن بتوانیم زندگی دل چند آدم را تماشا کنیم؛ آدم هایی که اصیل باشند.
وی افزود: از اولین فیلمی که تهیه کردم امید داشتم فیلم هایی بسازم که لحظاتی از زندگی و آدم های ایرانی را به خوبی نشان دهد و خارجی و ایرانی با آن همزاد پنداری کنند.
شجاع نوری ادامه داد : دوست دارم سینمای ملی به گونه ای باشد تا زمانی که مانند هالیوود و بالیوود در دنیا گسترده شدیم همه بگویند ما ایرانی ها را دوست داریم و چقدر خوب هستند یعنی دلنشینی و انسانیت ایرانی ها را نشان دهیم.
وی در خصوص لبه تیغ حرکت کردن شخصیت پردازی آدم های «بنفشه آفریقایی» و به ثمر رسیدن این هدف بیان کرد:کارگردان ، من ، فیلمنامه نویس و هرکسی که در این اثر همکاری داشته تمایل به هنجارشکنی نداشتیم. همدلی در کار بود تا توانستیم این اتفاق را رقم بزنیم و به قول سینمایی ها کار در آمد تا بتوانیم مهر و لطف انسان بودن و ایرانی بودن را نشان دهیم.
این تهیه کننده درباره طراحی صحنه و لباس فیلم که به خوبی اتفاق افتاده بود و ورود تفکر و سلیقه کارگردان به این جریان بیان کرد: افکار و سلیقه کارگردان در همه کارها دخیل بود ، زمانی که کارگردان بداند چه می خواهد همه کارها به خوبی پیش می رود. طراحی صحنه نیز با با مهر و عشق انجام شد.
شجاع نوری گفت : گروه «بنفشه آفریقایی» همه عاشق بودند؛ عاشق رسیدن به هدفی مثبت که فکر می کنم این مهم با همدلی و عشق ورزیدن اتفاق افتاد.
انتهای پیام/