وی گردشگری را اقتصاد سوم جهان دانست و گفت: به ازای هر ۵۰۰ میلیون ریال امکان ایجاد یک شغل درحوزه گردشگری وجود دارد از طرفی به دلیل سرعت زیاد ایجاد اشتغال در این زمینه، گردشگری میتواند به عنوان یکی از محورهای مهم توسعه پیشرفت در کشور باشد.
مونسان با بیان اینکه رعایت شئونات اسلامی و قوانین اسلامی توسط گردشگران خارجی از جمله امور مورد تاکید این سازمان است گفت: عمده گردشگران ورودی به ایران، فرهنگی هستند که پس از بازدید و آشنایی با غنای فرهنگی کشور به سفیران و مبلغان جمهوری اسلامی تبدیل میشوند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گفت: حوزه بوم گردی، در دورترین روستاهای کشور موجب تحول شده به گونهای که برخی روستاها با صنایع دستی و بوم گردی توانسته اند بیکاری را ریشه کن کنند.
مونسان عنوان کرد:سال گذشته ۵۲۰ میلیون دلار صنایع دستی کشور صادر شده است که با برنامه ریزی صورت گرفته این میزان به ۲ میلیارد دلار درسال افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه ۲۹۵ رشته صنایع دستی در کشور فعال است، گفت: به دلیل بی توجهی به بسیاری از این رشتهها در پیش از انقلاب، شاهد فراموش شدن برخی از آنها پس از انقلاب بودیم که بسیاری از این رشتهها از جمله صنایع دستی اسلامی و ایرانی احیا شده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد فعالان صنایع دستی کشور را خانمهای سرپرست خانواده تشکیل میدهند، افزود: بسیاری از روستاهای کشور که دست به گریبان کم آبی هستند توسط گسترش و ترویج صنایع دستی اقتصاد آنها احیا شد.
وی نگهداشت ساختمانهای تاریخی و دینی را از جمله دیگر وظایف این سازمان دانست و گفت: دراین راستا بناهای تاریخی و دینی در اختیار اوقاف نیز توسط سازمان میراث فرهنگی بهسازی میشود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گفت: اماکن مذهبی که توسط میراث فرهنگی بهسازی شده است موجب تغییر نگاه توریستهای خارجی به ایران و فرهنگ کشور شده است به گونهای که همه توریستهای خارجی تبدیل به سفیران جمهوری اسلامی میشوند.
مونسان با تاکید بر اینکه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری توانسته است به دیپلماسی عمومی و فرهنگی کشور کمک شایانی کند اظهار داشت: به منظور رونق و بهسازی آثار باستانی و تاریخی در کشور سیاست واگذاری این اماکن به بخش خصوصی در دستور کار است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گفت: با واگذاری آثار تاریخی به بخش خصوصی، آنها با استانداردهای سازمان میراث فرهنگی بهسازی و احیا شده است به گونهای که امروز زیباترین هتلهای سنتی ایران آثار تاریخی خصوصی سازی شده در کشور است که در این زمینه اشتغال زیادی ایجاد کرده است.
انتهای پیام /ش