سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرداخت وام ازدواج نوبتی می‌شود؟

دبیر کانون بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری خصوصی با انتقاد از افزایش سقف وام ازدواج در این کمیسیون معتقد است که با این شرایط پرداخت وام ازدواج نوبتی می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا جمشیدی  دبیر کانون بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری خصوصی درباره منابع تأمین وام ازدواج، اظهار کرد: برای اعطای وام ازدواج مجموع مانده سپرده‌های قرض‌الحسنه در نظر گرفته شده که البته در سال ۱۳۹۵ تصمیم بر آن شد که بخشی از حساب‌های جاری نیز به این موضوع اختصاص پیدا کند.

وی با بیان اینکه استفاده از مانده حساب‌های جاری برای پرداخت وام قرض‌الحسنه از نظر شرعی درست نیست، تصریح کرد: وجوه جاری وجوهی است که در هر لحظه می‌تواند از سوی صاحب حساب برداشت شود و نمی‌توان روی آن حساب کرد.

دبیر کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی ادامه داد: از سوی دیگر ما باید از منابع سپرده‌گذار، پول بدون سود را در اختیار کسی که وام قرض‌الحسنه می‌گیرد، قرار دهیم و این اختیاری است که متعلق به صاحب حساب است و بانک مرکزی نمی‌تواند از آن استفاده کند.


بیشتر بخوانید:وام‌هایی که برای ازدواج دانشجویی می‌توانید روی آن‌ها حساب کنید + جدول


استفاده از حساب‌های جاری برای وام ازدواج شرعی نیست

جمشیدی با بیان اینکه به جز مانده سپرده‌های قرض‌الحسنه و بخشی از حساب‌های جاری که آن هم شرعی نیست، منبع دیگری برای تأمین مالی وام ازدواج مشخص نشده است، گفت: دولت بر اساس توان بانک‌ها و حساب و کتابی که کرده رقم ۱۵ میلیون تومان را در بودجه برای سقف وام ازدواج تعیین کرده است و زمانی که مجلس با وجود محاسبات دولت و محدود بودن منابع، رقم وام ازدواج را افزایش می‌دهد، به نظر می‌رسد که یک کار سیاسی است.

وی افزود: اگر متقاضی برای وام ازدواج باشد و منابعی برای آن وجود نداشته باشد، باعث می‌شود که مردم در صف باشند و پرداخت وام ازدواج نوبتی باشد.

دبیر کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی با انتقاد از افزایش سقف وام ازدواج از سوی کمیسیون تلفیق مجلس، اظهار کرد: وقتی منابع جدیدی برای این تسهیلات تعیین نمی‌شود، چرا رقم وام را افزایش می‌دهند؟ برای افزایش سقف وام ازدواج، موجودی کافی وجود ندارد و منجر به بلاتکلیفی متقاضیان می‌شود.

دولت در لایحه بودجه سال آینده سقف ۱۵ میلیون تومان را برای وام ازدواج در این سال پیش‌بینی کرده بود، اما هفته گذشته کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی این لایحه با افزایش ۱۰۰ درصدی سقف وام ازدواج در سال آینده، رقم این تسهیلات قرض‌الحسنه را به ۳۰ میلیون تومان افزایش داد.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
هادی
۲۲:۴۹ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
اولاتااطلاع نداری روهواحرف نزن..هیچ بانکی نمیتونه بدون سودبه پرسنلش وام بده..اینافقط شایعه هست که توجامعه افتاده..بعدشم همی ادارات یه سری تسهیلات خیلی بیشتربه کارمندانش میدن این وسط فقط اسم کارمندای بانک بدنام شده..
ناشناس
۲۲:۴۲ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
مردم به فکر این هستن که از گرسنگی نمیرن،کی به فکر ازدواجه
ناشناس
۲۱:۴۵ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
از منابعی که برای اختلاسها درنظر گرفته میشود یکی هم برای وام ازدواج منظور شود
ناشناس
۱۹:۲۸ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
میخام زن دوم بگیرم بهم وام میدن
ناشناس
۱۸:۴۹ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
چطور برای اختلاس های میلیاردی بودجه تعیین میشه ولی برای وام ازدواج که مهمترین رکن در جامعه است اعتبار نیست
ناشناس
۱۸:۲۷ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
تو یحث خرید خودرو دولت 25 تومن وام داد، هیچ مشکلی هم در بحث بودجه نداشت. حالا به وام ازدواج که رسید یک دفعه نوبتی شد؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۷:۵۶ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
30 میلیونو چی جوری من جوان پس بدم
ناشناس
۱۷:۵۰ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
سلام چطور بانک ها میتونن به کارمنداشون وام بدون سود با اقساط خیلی بلند مدت از حساب قرض الحسنه مردم بدند!کاری که سالها با پول مردم کردند!
محمد حسین
۱۸:۳۴ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
چرا روی هوا حرف میزنی...کی گفته کارمندای بانک وام بدون سود می گیرند....
ناشناس
۲۰:۲۵ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
کارمندای بانک با سود کم وام میگیرن همه ملت میدونن اینو...
محسن
۱۷:۰۷ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
با این شرایط اقتصادی کاری کردن که اصلا ما جوونا نمی تونیم به ازدواج فکر کنیم،حالا چه ۱۵ میلیون چه ۳۰ میلیون
ناشناس
۱۷:۰۲ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
دیگر برای هر اقدامی دیر شده است . خیلی دیر.