وی افزود: هم اکنون بازرگانی دولتی قطره چکانی گندم را در اختیار کارخانه های آرد سازی قرار می دهد که این امر موجب شده است تا نتوانیم آرد مورد نیاز را تامین کنیم.
کرمی با بیان اینکه در شرایط کنونی امکان انتخاب آرد از کارخانه های منتخب آرد سازی وجود ندارد، گفت: با وجود آنکه در سال ۹۳ همزمان با آزادسازی نرخ نان، امکان خرید آرد از هر کارخانه های آرد سازی وجود داشت، اما در شرایط کنونی این امکان وجود ندارد که انتظار می رود در روزهای آتی مشکل کمبود آرد در واحدهای نانوایی مرتفع شد.
بیشتر بخوانید: صادرات ۵۰۰ هزار تن آرد به عراق/ ایران جزو ۱۰ کشور اول دنیا از نظر تکنولوژی آرد است
این مقام مسئول ادامه داد: با وجود آنکه بازرگانی دولتی با راه اندازی سامانه جامع آرد و نان در سراسر کشور در نظر دارد که از سودجویی احتمالی جلوگیری کند، اما بروز برخی اشکالات در این سامانه موجب شده است که سهمیه آرد برخی نانوایی ها به طور کامل حذف یا کاهش یابد از اینرو انتظار می رود مشکل سامانه هر چه سریع تر مرتفع شود.
وی از منتفی بودن افزایش قیمت نان تا پایان سال خبر داد و گفت: با توجه به آنکه تا پایان سال زمان زیادی باقی نمانده است، از این رو قیمت نان گران نخواهد شد تا هزینه های دستمزد و بیمه برای سال آینده مشخص شود.
رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی با اشاره به اینکه بسیاری از واحدها به نقطه سر به سر رسیدند، بیان کرد: هم اکنون هزینه بسیاری از واحدهای نانوایی با درآمدشان به نقطه سر به سر رسیده است، حال باید منتظر ماند و دید که قیمت دستمزد، بیمه و سایر هزینه های سربار برای سال آینده چقدر افزایش می یابد تا براساس آن پیشنهاد خود را به ستاد تنظیم بازار اعلام کنیم.
انتهای پیام/
اینقدر بهونه نیارید