وی اظهار داشت: ضروری است با ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، توسعه صادرات، گسترش صنعت بیمه محصولات کشاورزی، اعمال قیمتهای تضمینی و توافقی، رونق بازار بورس محصولات کشاورزی، اعطاء تسهیلات بانکی ارزان قیمت و استمهال تسهیلات هنگام مواجه با بلایای طبیعی از تولیدات کشاورزی حمایت و پشتیبانی انجام شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: در ۴۰ سال گذشته ۲۷۷ واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت جذب یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن و فرآوری ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تن محصول انجام شده است.
وی ادامه داد: ۵۰ سردخانه نگهداری محصولات کشاروزی با ظرفت ۱۶۰ هزار تن ایجاد شده و ۴۸ سردخانه با ظرفتی ۱۳۰ هزار تن نیز در دست احداث است.
رضوانیجلال با بیان اینکه صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری بخش خصوصی در استان تشکیل شده، خاطرنشان کرد: این صندوق دارای ۱۱۹ عضو و ۱۹۷ میلیارد ریال سرمایه مشغول به فعالیت است.
وی با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته ۱۰۶ کلینیک، داروخانه، آزمایشگاه و مراکز خدمات بهداشتی- دامپزشکی ایجاد شده، گفت: در حال حاضر ۳۳ مرکز جهاد کشاورزی و ۴۸ شرکت خدمات فنی و مهندسی و مشاورهای در سطح مراکز دهستانها ایجاد شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان توسعه صنعت بیمه، ارائه خدمات بیمهای به بهرهبرداران و خرید تضمینی ۶۲۸ هزار تن گندم را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای پشتیبانی و حمایت از کشاورزی عنوان کرد.
رضوانیجلال اضافه کرد: از سال ۹۲ تا پایان آبان ماه ۱۳۹۷ بالغ بر یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی به کشورهای دیگر صادر شده است.
انتهای پیام/ج