این روزها یک روش متداول کسب درآمد که در زیر پوست خود فحشا را پرورش میدهد، ماساژ است، ماساژ به روش کالیفرنیایی، اِسالِن، تایلندی، وَتسو، شیاتسو و ... . کافی است چند کلمه کلیدی مانند ماساژ را در سایت "دیوار" جستجو کنید تا نتایج جالبی برایتان نمایش داده شود.برای مثال گفتگو با یکی از کسانی که این کار را از طریق سایت دیوار انجام میدهد را گوش دهید.
در ظاهر این موضوع چندان بد به نظر نمی رسد، از آنجایی هنجارشکنی و بیبند و باری بیداد میکند که این امکان وجود دارد برای ماساژ، فردی با جنس مخالف فرستاده شود. این موضوع آنچنان پرسود جلوه کرد که علاوه بر مراکز مجاز و رسمی ارائه دهنده ماساژ بدون منع قانونی که در فضاهای رسمی تبلیغ میکنند، مراکز غیرمجاز و زیرزمینی نیز بدون توجه به نهادهای نظارتی انواع ماساژ را به جنس مخالف تبلیغ میکنند و ارائه میدهند.
این شاید سرآغاز شیوع فحشا و بیبند و باری در سطح شهر است.کافی است به سایتهای خرید و فروش که این شرایط را مهیا کردهاند، سری بزنید و شمارهای را بردارید تا عمق فحشا را درک کنید. در اولین گام برای شما محیطی اغواکننده را توصیف میکنند که موجب آرامش مشتریان میشود. در دومین گام برقراری ارتباط ماساژورهای جنس مخالف با کاربران و ترسیم عملیاتی که قرار است اجرا کنند. عاملی که موجب میشود بسیاری از کاربران به سمت آن سوق شهوانی داده شوند. محل ماساژ توسط ماساژ گیرنده مشخص میشود و بعد از هماهنگیهای لازم آقا یا خانم ماساژور طبق انتخاب کاربر با امکانات کامل در محل حاضر میشود. نحوه پرداخت اینگونه است جلسه اول رایگان و اگر راضی بودید، میتوانید پول را در محل پرداخت کنید، بازی روانی و جنسی که از سوی افراد ماساژور کلید میخورد و در نهایت به سوءاستفادههای جنسی و اخاذی از این افراد میانجامد.
شاید بسیاری از افراد پیش خود بگویند ارائه اینگونه خدمات هیچگونه ایرادی ندارد و میتواند یک نوع درمان باشد. این جمله زمانی صحیح خواهد بود که افکار پلید در سر بسیاری از سودجویان نباشد اما تا زمانی که اندیشههای نادرست در سر بسیاری جا گرفته است، نمیتوان راه را هموار و حقیقی پیمود اما چرا یک سایت باید شرایطی را مهیا کند که مطابق شرع و قوانین یک کشور نیست؟ چرا باید یک سایت مضمون کلاهبرداری را با روشی وسوسهانگیز برای جوانان یک کشور گسترش دهد؟ یا اصلاً چرا نظارت باید به قدری کم باشد تا افراد سودجو به خود این اجازه را دهند تا فعالیت خارج از عرف داشته باشند؟
افراد غیرمتخصص اقدام به ماساژ درمانی میکنند یا با حضور در منازل افراد، خدمات ارائه میکنند یا در مراکز زیرزمینی و منازل شخصی خود دست به این کار میزنند و همین مسئله خود مخاطرات امنیتی برای مشتری ایجاد میکند. این مسئله هم به لحاظ شرع و هم از نظر قانونی یک تخلف عیان محسوب میشود.
با توجه به تخلفات متعددی که در سایت دیوار رخ داده است، پروندهای در خصوص مسدود شدن این سایت و جلوگیری از فعالیت آن تشکیل و مقرر شده این سایت با حکم قضایی مسدود شود.
چندی پیش سردار سید کمال هادیانفر درباره فعالیت سارقان و مجرمان وتخلفات در سایتهای خرید و فروش مانند دیوار و شیپور اظهار کرد: متأسفانه با وجود استفاده مردم از این سایتها (دیوار، شیپور و...)، تخلفات و خلافهایی در آن روی میدهد، از بحث خرید و فروش اموال مسروقه توسط مالخران بیهویت گرفته تا فروش کد و کارت ملی، موضوعات ضداخلاقی و ... که به مدیران آنها تذکرات لازم ارائه شده است.
رئیس پلیس فتا ناجا با بیان اینکه تخلفاتی که در سایت دیوار صورت میگیرد، بیشتر از سایر سایتها است، یادآور شد: مردم صرفاً به سایتهای این چنینی اعتماد نکنند زیرا مدیران این سایتها بیش از توجه به بحث امنیت، به درآمد توجه میکنند.
این تنها یک بعد داستان است و گویا پرونده مسدود شدن سایت دیوار در روز سه شنبه (16 بهمن ماه) برای رسیدگی به دادسرا ارجاع داده شده است.
علیرضا لطفی رئیس پلیس آگاهی پایتخت در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سایت دیوار و کلاهبرداریهایی که در آن رخ میدهد، اظهار کرد: فضای مجازی علاوه بر تبادل اطلاعات، بستر و زمینه وقوع جرایم و سوءاستفاده برخی از افراد سودجو را فراهم کرده است.
سردار لطفی با اشاره به اینکه سایتهای دیوار، شیپور و ... محلی برای تبلیغات آگهیهای بازرگانی کالاها هستند، تصریح کرد: در پی انتشار آگهیهای تبلیغاتی، برخی افراد سودجو با استفاده از شیوههای مختلفی به کلاهبرداری از شهروندان اقدام میکنند و حتی این موضوع از فضای مجازی به فضای حقیقی نیز کشیده شده است و در برخی از پروندهها نیز ما شاهد زورگیری و خفتگیری هستیم.
در این گزارش نظر کارشناس دیگری را نیز جویا شدیم تا به عمق فاجعه پی ببریم.
سید علیرضا آل داوود، کارشناس حوزره فضای مجازی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که این روزها با آن دست و پنجه نرم میکنیم این است که محتوای قوانین بسیار قدیمی است. قانون تجارت الکترونیک در سال ۸۲ در خصوص فضای سایبری نوشته و پرداخته شد که متناسب حال حاضر نیست.
وی ادامه داد: متأسفانه الان استارتاپهایی را داریم که زیر چتر حمایتی بعضی از گروههای سیاسی قرار دارند و چند تابعیتی هستند، همچون سایت دیوار و گروه کافه بازار که هلندی _ سوئدی بوده و با قوانین داخلی ما هماهنگ نیستند. این هشدار بارها از سوی کارشناسان بیان شده بود که استارتاپهای چند تابعیتی فعالیت شان براساس مسائل سیاسی طراحی و تدوین میشود بجای آنکه اقتصادی و فناورانه باشد.
آل داوود تأکید کرد: سیاسی از این حیث که گره زدن اقتصاد کشور به یک فضای استارتاپی در حوزه فضای مجازی و به مرور زمان تغییر سبک زندگی و ذائقه مردم را با خود به دنبال دارد. سایت دیوار نیز علاوه بر تبلیغات خلاف شرع به تبلیغاتی با مضمون قمار و شرطبندی نیز میپردازد که هیچ ساز و کاری برای این موضوع در نظر گرفته نشده است. در حقیقت این اپلیکیشن از مسیر درست خارج شده و تا زمانی که نهاد نظارتی، فکری برای این موضوع نکند، باید این سایت بسته شود.
انتهای پیام/
من خودم از دیوار ماشین خریدم خونه اجاره کردم . مغازمو جمع کردم تمام وسایلمو به قیمت مناسب تو این سایت فروختم بدون دلال! وواقعا خیلی مفید بوده برام چون اگه دیوار نبود باید نصف قیمت میدادم دلال و سمسار.
همه جای دنیا ازین سایتا هست.
اینا باید محاکمه بشن
میدونی حداقل ۶۰ درصد این گرونیها کاذب و نتیجه محیط بی حساب و کتاب همین فضای بی درو پیکره کدوم جنس تو کشور ما کم شده همش جوسازیه همش حتی دلار و طلا هم ما بیش از کشورای دیگه ذخیره داریم خونه های خالی هم بیش از بی خونه هاست خودرو هم بیش از نیازه یه تعداد دلال با استفاده از این فضا افتادن به جون مردم
از نظارت در بازار و ورود و خروج دام زنده و فروش کامیونی خاک کشاورزی وطن و عدم ثبات قیمت جنس مغازه ها گرفته تا نظارت بر عملکرد سایتها و اپلیکیشن های فضای مجازی!!!
مثلا چاقو می برد ولی یک پزشک با چاقو جراحی می کند و جان انسانی را نجات می دهد و در مقابل یک شرور با همان چاقو جان کسی را می گیرد. پس نحوه عملکرد مهم است ولی بطور ویژه نظارت مستقیم دولت بر فضای مجازی را می طلبد نه اینکه برای سهولت کارمان صورت مسئله را پاک کنیم و سایت را ببندیم...
بعضی از ماساژور ها کارشان واقعی و بعضی غیر واقعی هستند و این صنف یک صنف قدیمی در ایران هست که در حمام های ایران وجود داشته است.
باید نظارت بر روی این شغل وجود داشته باشد تا هیچ گونه سوء استفاده نشود.
این که بگوییم به خاطر این یک سایت بسته شود واقعا کاریست اشتباه و مثل فیلتر کردن تلگرام است که باعث نابودی یک سری مشاغل می شود.
من مخالف فیلتر و یا بسته شدن این سایت دیوار نیز هستم.
باز هم می گویم بر این صنف ماساژور که یک شغل قدیمی و ایرانی است باید نظارت و هیت مدیره داشته باشد.
باید چاقو رو جمع کنیم
این شرایط الان ماست
هر چیز بدش رو میبینیم
فساد هست یکی دوتا ده تا
ولی چندین نفر هم دارن نون میخورن
خیلی کار ایجاد کردین
اینم ببندید
راه راحتی برای کلاه برداری شده
ما عادت داریم
همیشه تو این کشور صورت مسِئله رو پاک میکنن
ربطی به سایت دیوار ندارد خلاف همه جا وجود دارد
پلیس را برای همین کشورها دارند.
فقط می ماند همکاری صد درصدی این گونه سایت ها با پلیس کشور ، که باید همکاری داشته باشد.
با تشکر
من نمیدونم واقعا چرا هیچ نظارتی نمیشه.
ضمنا سایت آپارات هم همینطوره، خانمها با هر پوشش (و یا بدون پوشش) و آرایشی خیلی راحت ویدئو میذارن
و خیلی بده که باعث شده گرانی ها با سرعت بیشتری پیش بره ، نمونه اش همی قیمت خودرو که دلال ها دارن سواستفاده میکنن
دیگه بحث کلاهبرداری ها و ماساژ و ... جای خود.