عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه حوزه ایمپلنت قابل مقایسه با رشته آی تی است، گفت: آی تی رشتهای است که نیاز به بروز شدن دارد و البته مورد غفلت قرار گرفته و اگر در حوزه ایمپلنت هم غفلتی شود، عقب ماندگی از دستاوردهای ساخت ایمپلنت برای کشور به بار میآید.
پرهیز با اشاره به اینکه کمبود داروی بی حسی در ایران وجود دارد بیان کرد: تجهیزات مصرفی در رشته جراحی فک و صورت، به خصوص داروی بی حسی بسیار کم است، سعی میکنیم که بتوانیم مشکلات را در این زمینه برطرف کنیم و از بهترین مواد بهره ببریم.
وی با تاکید بر اینکه اکنون از تجهیزات کرهای استفاده بیشتری میشود، تصریح کرد: تاکنون جراحان فک و صورت از ایمپلنت چینی استفاده نکردهاند ما تمام تلاش خود را به کار میگیریم تا جراحان ما از بهترین نمونههای موجود در بازار استفاده کنند.
دبیر علمی کنگره بین المللی جراحان دهان و فک و صورت با انتقاد از بیمههایی که خدمات جراحی فک و صورت را تحت پوشش قرار نمیدهند، اظهار کرد: درست است که در جراحی فک، صورت فرد زیباتر میشود؛ اما این جراحی اقدامی درمانی است و بسیاری افراد فقط برای زیبایی این جراحی را انجام میدهند، اما باید گفت که این جراحی را تنها باید در موارد ضروری که منجر به افسردگی فرد میشود انجام داد.
وی یادآوری کرد: مشکلات گوارشی و سایر اختلالات فک نامناسب، با انجام جراحی قابل درمان هستند اما به واسطه اینکه ارزیابی این قبیل درمانها توسط کارشناس معمولی بیمه که هیچ آشنایی با این قبیل عارضهها و بیماریها ندارد انجام میشود؛ این خدمات تحت پوشش بیمه قرار نمیگیرد.
انتهای پیام/