به گزارش خبرنگار به گزارش خبرنگار
حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود مانی رئیس دانشکده هوا فضا دانشگاه صنعتی امیر کبیر در دومین رویداد بینالمللی ایده پردازی در هوا فضا با اشاره به اهمیت رشته هوا و فضا اظهار کرد: هنگامی که در دهه ۶۰ دانشگاه هوا فضا تاسیس شد این رشته چندان شناخته شده نبود، اما اکنون بسیاری از مردم با کاربردهای این رشته آشنا هستند.
وی با اشاره به ایجاد استارت آپهای فضایی گفت: اکنون دانشکده هوا فضای وارد بحث استارت آپها شده است و به دنبال ایجاد استارت آپهایی در حوزه هوا فضا است.
مانی ادامه داد: در حال حاضر مسابقات دانشجویی و دانش آموزی در بخش فضایی طراحی شدهاند و امیدواریم در بستر این مسابقات بتوانیم ایده های دانشجویی را عملیاتی کنیم.
توسعه فناوری فضایی سبب توسعه کشور میشود
همچنین در ادامه این مراسم محمدرضا میگونپوری عضو ستاد فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: ایران اولین کشور مهندس ساز جهان است و کارآفرینی و مدیریت توسعه در آن رونق بسیاری دارد.
عضو ستاد فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی درباره توسعه فناوری هوا فضا بیان کرد: اگر این فناوری در کشور توسعه پیدا کند میتوانیم شاهد توسعه فناوری در کشور باشیم.
وی ادامه داد: ما پول میدهیم و اطلاعات را خریداری میکنیم در حالی که کمترین ایدههعا را در آن قسمت عملیاتی میکنیمف اکنون در حوزه پهبادها کاربردهای زیادی میتوانیم داشته باشیم و به توسعه مورد نظر خود برسیم.
میگونپوری درباره دانشگاههای کشور اظهار کرد: دانشگاههای مادر حال حرکت به سمت نسل چهارم شدن هستند و دانشگاهی که بتواند خروجی مناسب برای نوآوری داشته باشد موفق میشود.
عضو ستاد فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی درباره شتابدهندههای حوزه هوافضا اظهار کرد: در حال حاضر ۶ الی ۷ شتاب دهنده تخصصی در حوزه فضایی ایجاد شده است و امیدواریم بتوانیم همکاریهای بیشتری در بخش فضایی با سازمانهای مختلف داشته باشیم.
انتهای پیام/