سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار قم عنوان کرد؛

سرمایه اجتماعی مهم ترین عامل پیشرفت ملت های ثروتمند جهان است/به دغدغه های تشکل های مردم نهاد قم رسیدگی شود

سرمست گفت:برای تقویت سرمایه اجتماعی در قم تلاش شود، سرمایه اجتماعی مهم‌ترین عامل پیشرفت و ترقی ملت‌های ثروتمند و متمول جهان است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، بهرام سرمست استاندار قم عصر امروز در نشست با تشکل‌های مردم‌نهاد که در سالن جلسات استانداری برگزار شد،گفت: به دغدغه‌های تشکل‌های مردم‌نهاد قم رسیدگی می‌شود.

استاندار قم ابعاد اجتماعی و خدماتی تشکل‌های مردم‌نهاد را مورد توجه قرار داد وگفت: اهمیت تشکل‌های مردم‌نهاد در این است که به افرادی خدمت می‌کند که نوعاً افرادی آسیب‌پذیر و نیازمندی ازنظر اجتماعی و اقتصادی هستند.

وی با اشاره به اهمیت تشکل‌های مردم‌نهاد اضافه کرد: نقش و عملکرد تشکل‌های مردم‌نهاد در مسئله مسئولیت‌پذیری اجتماعی قابل‌تقدیر است، سازمان‌های مردم‌نهاد در امر سیاست‌گذاری باید نقش واقعی پیداکرده و از حالت نمادین خارج شوند.

وی بیان کرد: نظریه‌های سیاسی و اقتصادی در جای خود محترم است، اما آن چیزی که درصحنه واقعی جامعه حرفی برای گفتن دارد تشکل‌ها و افرادی بوده که به‌صورت واقعی وارد عرصه خدمت‌رسانی و اقدام شده‌اند. مکانی مناسبی باید برای ساماندهی تشکل‌های مردم‌نهاد به سمن‌های استان اختصاص پیدا کند.

سرمست عنوان کرد: بازیگران اصلی حوزه سیاست و قدرت در رسیدگی به افراد آسیب‌پذیر و نیازمند نمی‌توانند مانند تشکل‌های مردم‌نهاد فعالیت داشته و اثرگذاری آن‌ها را به بار بیاورند. از مزیت‌های تشکل‌های مردم‌نهاد این بوده که بدون چشمداشت و منفعت‌طلبی در راستای خدمت گذاری به افراد آسیب‌پذیر فعالیت می‌کنند.

استاندار قم با اشاره به تخصص و مهارت مطلوب تشکل‌های مردم‌نهاد در حوزه‌های تخصصی تصریح کرد: حضور سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در مراکز تصمیم‌ساز خواست معقولانه‌ای است چراکه این تشکل‌ها در حوزه‌های تخصصی از مهارت بیشتری برخوردار هستند، سعی می‌شود حضور تشکل‌های مردم‌نهاد در بدنه اجرایی استان جا بیفتد.

سرمست افزود: اعتقاد مسئولان در امر سیاست بر اجتماعی و مردمی کردن آن است، تا زمانی که سیاست در امر تصمیم‌گیری به مردم مراجعه نکند به نتیجه مطلوبی نمی‌رسد. مقابله و کاهش آسیب‌های اجتماعی و صیانت از منشور حقوق شهروندی ازجمله مباحث مهمی بوده که با مشارکت و تعامل سمن‌های استان قابل تحقق است.

وی اشاره کرد: ایجاد بستری برای فروش محصولات مددجویان در بازارچه‌های محلی در ایام عید نوروز در استان قم عملیاتی شود، سیاست زدگی بزرگ‌ترین آسیب تشکل‌های مردم‌نهاد بوده و ثمر دهی آن‌ها را از بین می‌برد.

استاندار قم یادآورشد: برای تقویت سرمایه اجتماعی در قم تلاش شود، سرمایه اجتماعی مهم‌ترین عامل پیشرفت و ترقی ملت‌های ثروتمند و متمول جهان است. توسعه صنعت گردشگری قرآنی از ظرفیت مغفول مانده قم است، درزمینهٔ فعالیت‌های قرآنی ظرفیت بزرگی برای صنعت گردشگری وجود دارد، بسیاری از حافظان و فعالان عرصه قرآن از ویژگی‌های منحصربه‌فردی برخوردار هستند.

سرمست تصریح کرد: نسبت به توسعه آموزش در امر آسیب اجتماعی به‌ویژه در مناطق کم‌تر برخوردار توجه ویژه‌تری شود. آموزش آسیب‌های اجتماعی باید همراه با مخاطب شناسایی باشد.

انتهای پیام/ ح

صنعت گردشگری قرآنی در قم راه‌اندازی می‌شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.