سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی؛

رتبه بندی ۲۱ هزار بازرگان فعال اقتصادی در کشور/ ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور داریم

پورابراهیمی گفت: ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور داریم، طی یک سال و نیم گذشته ۱۸ هزار میلیارد تومان مالیات از کسانی که تاکنون مالیات نداده بودند از طریق تراکنش‌های بانکی اخذ شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  محمدرضا پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، در جمع مردم کرمان گفت: ظرفیت تحریم‌ها در ارتباط با مشکلات اقتصادی کشور ما زیاد نیست و ما سال‌ها تحریم‌ها را شاهد بوده ایم، عمده مشکلات ما در حوزه اقتصاد، تورم و اشتغال به مسائل داخلی مربوط می‌شود.

وی بیان داشت: اقتصاد ایران از سال‌های قبل از انقلاب اسلامی از ساختار وابسته به نفت رنج می‌برد، تحریم‌هایی که آمریکایی‌ها در حوزه نفتی بر ما وارد کردند، شرایطی ایجاد کرده که ما از این وابستگی خارج شویم.

پورابراهیمی حضور دولت در اقتصاد و مشکلات ناشی از آن را بیان کرد و افزود: سیاست‌های اصل ۴۴ و خصوصی سازی به شکل واقعی اجرایی نشد و کاهش سهم دولت در اقتصاد را آنگونه که باید نداشتیم، به جای اینکه بخش خصوصی واقعی یعنی مردم وارد شوند، نهاد‌های عمومی غیردولتی وارد خصوصی سازی شدند که اکثرا توسط دولت اداره می‌شدند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بخش عمده‌ای از مشکلات ما از حضور دولت در اقتصاد این است که ساختار‌های آن دچار اشکال هستند و باید اصلاح شوند، سهام عدالتی که ۱۲ سال قبل به مردم داده شد، باید به مردم برگشت داده شود، اما عده‌ای با این کار مخالفت می‌کنند در حالی که ۳ میلیون نفر از سهام داران عدالت، بدون هرگونه استفاده‌ای از آن فوت کرده اند.

پورابراهیمی تصریح کرد: ۴۰ درصد از ۶۰ شرکت بزرک اقتصادی سهام عدالتی است که مردم باید در آنجا تصمیم بگیرند، ۵۰ میلیون نفر در کشور برگه سهام عدالت دارند که باید به دست خودشان برسد و شخصا برای آن تصمیم گیری داشته باشند.

وی بیان داشت: قانون کار در ایران سخت ترین قانون است و چند بار اصلاح آن را در دستور کار مجلس قرار دادیم، اما عده‌ای که از قبال کارگران به نفع می‌رسند و تشکیلاتی به نام دکان سیاسی برای خود به راه انداخته اند اجازه نمی‌دهند.

پورابراهیمی تصریح کرد: سازمانی که شفافیت اطلاعات نداشته باشد احتمال تخلف در آن وجود دارد و اطلاعات دستگاه‌ها باید شفاف وجود داشته باشد، این کار را گفتیم از مجلس شورای اسلامی آغاز کنیم.

وی با بیان اینکه شفافیت اطلاعاتی موجب ارتقای عملکرد حوزه‌های اقتصادی می‌شود ابراز داشت: اعتقاد ما این است که آمریکاهی ها هیچ تاثیری بر براندازی انقلاب اسلامی نخواهند داشت، بلکه فساد سیستمی در درون است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: ۱۷ میلیارد دلار منابع ارزی کشور با سیاست‌های غلط دولت ابتدای امسال از بین رفت، نزدیک به ۳ میلیارد دلار منابع ارزی کشور را برای واردات کالای اساسی دریافت کرده اند، اما هنوز تسویه نشده است و بعضا با سوء استفاده از کارت‌های بازرگانی بوده است.

پورابراهیمی از رتبه بندی ۲۱ هزار بازرگان فعال اقتصادی را در کشور خبرداد و گفت: عدم شفافیت موجب بروز فساد است، ۹۵ درصد از فعالیت ما در مقابله با فساد‌ها باید در حوزه پیشگیری باشد، چون هزینه آن هم کمتر است.

وی بیان داشت: درامد‌های ما نباید فقط به نفت بسته باشد در یک سال و نیم گذشته به سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کردیم که افرادی که میلیاردی تجارت دارند، اما یک ریال هم مالیات نمی‌دهند این‌ها باید رصد شوند.

پورابراهیمی ادامه داد: ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور داریم، طی یک سال و نیم گذشته ۱۸ هزار میلیارد تومان مالیات از کسانی که تاکنون مالیات نداده بودند از طریق تراکنش‌های بانکی اخذ شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: میلیارد‌ها پول به خارج از کشور می‌رفت، برای جلوگیری از آن محدودیت تراکنش‌ها ایجاد کردیم، چک‌های تضمینی حذف شد و چک‌های حامل را می‌خواهیم حذف کنیم و این‌ها مانع از فساد‌های مالی می‌شود.

وی گفت: آمریکایی‌ها بعد از ریاست جمهوری ترامپ روند جدیدی برای خود گذاشتند، عربستان هم محور شرارت در منطقه شده است، بغض و کینه وهابی‌ها علیه ما به دلیل پرچم علی بن ابیطالب (ع) است و میلیارد‌ها دلار برای نابودی جمهوری اسلامی ایران خرج می‌کنند.

پورابراهیمی بیان داشت: بعضی در کشور جفا به مردم ایران می‌کنند و تریبون خارجی‌ها شده اند، می‌گویند مسئولان به فکر مردم نیستند و بعضا مشکلات اقتصادی را به رهبری نسبت می‌دهند که این حرف‌ها جفا در حق مردم و کشور است.
انتهای پیام/ی

سیاست‌های اصل ۴۴ و خصوصی سازی به شکل واقعی اجرایی نشد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.