سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطر جدی در کمین تلفن‌های همراه؛ آیا آب و هوای زمستانی روی تلفن همراه شما تاثیر دارد؟

تلفن همراه افزون بر امکان سرقت، هک شدن یا شکستن در اثر ضربه ممکن است دچارمشکل جدی به نام آسیب دیدگی در اثر سرمای شدید زمستانی شود.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، این روز‌ها استفاده از تلفن همراه در دنیا بسیار رواج یافته است و بیشتر افراد قسمتی زیاد از زندگی خود را در کنار تلفن‌های همراه می‌گذرانند، اما در این بین بد نیست بدانی که درجه حرارت استاندارد استفاده از این وسایل بین صفر تا ۳۲ درجه سلیسیوس است و گرمای شدید یا سرمای شدید می‌تواند به آن آسیب برساند.
 

همزمان با اوج گرفتن سرما در زمستان و کاهش شدید درجه حرارت در بسیاری از مناطق دنیا یکی از مشکل‌های شایع برای صاحبان تلفن همراه بروز اختلال در این وسایل است.

در برخی موارد استفاده از این وسایل زمانی که هوا سرد است سبب می‌شود تا تلفن همراه یا سایر وسایل الکترونیکی به طور کامل خاموش شوند؛ کارشناسان دلیل بروز مشکل را وجود باتری یون لیتیوم برای تامین انرژی وسیله می‌دانند که درهوای سرد قابلیت خود را ازدست می‌دهد.

افزون بر تلفن همراه این مشکل در سایر وسایل الکترونیکی که دارای باتری یون لیتیوم هستند نیز روی می‌دهد.

بسیاری از افرادی که به مناطق سردسیر از جمله ارتفاع کوه‌ها می‌روند یا درهوای سرد زمستانی از تلفن همراه خود استفاده می‌کنند با مشکل اختلال و از کار افتادن تلفن همراه مواجه می‌شوند.

حتی سفر به مناطق بسیار سرد در زمستان نیز می‌تواند سبب از کار افتادگی تلفن همراه شود، به ویژه اگر فرد دچار وضعیت اورژانسی و نیاز به کمک داشته باشد بروز اختلال تلفن همراه مشکلی بزرگ است.

کارشناسان برای سالم نگه داشتن تلفن همراه توصیه می‌کنند افراد آن در مکانی گرم داخل کت یا پالتوی خود قرار دهند تا باتری تلفن همراه دچار افت درجه حرارت نشود.

تلفن همراه دارای باتری یون لیتیوم است که به الکترولیت مایع نیاز دارند تا بین ۲ الکترود جریان داشته باشند و به این ترتیب انرژی مورد نیاز را فراهم کنند.

زمانی که گوشی تلفن همراه در مکانی بسیار سرد قرار می‌گیرد الکترولیت مایع موجود در باتری منجمد می‌شود و به این ترتیب امکان ایجاد انرژی از بین می‌رود.

به گفته کارشناسان باتری‌های یون لیتیوم در وضعیت آب و هوایی سرد به شدت آسیب پذیرهستند، زیرا مقاومت داخلی بسیار کمی دارند.

بنا بریک توصیه اشتباه به کاربران دارای وسایلی با باتری یون لیتیوم مانند تلفن همراه یا لپ تاب که باتری آن‌ها آسیب دیده و عمر آن کم شده است توصیه می‌کنند این وسیله را در فریزر قرار دهند تا مجدداً شارژ شود، اما کارشناسان انجام این کار را نادرست می‌دانند که سبب کاهش عمر مفید باتری و خرابی کامل آن می‌شود.

کارشناسان توصیه می‌کنند درآب وهوای سرد افراد تلفن همراه خود را در دستکش یا جلوی بخاری خودرو روی داشبور قرار دهند تا مانع از آسیب دیدن باتری تلفن همراه شوند.

همچنین در صورت وجود هر گونه خراش یا شکستگی در بدنه یا صفحه نمایش لمسی تلفن همراه امکان شکستگی کامل آن در آب و هوای سرد وجود دارد.

اگر در مواجهه با آب و هوای سرد تلفن همراه شما از کار افتاد ساده‌ترین راهکار انتقال آن به محیطی با آب و هوای گرم مانند درون ماشین یا خانه است تا به تدریج در اثر گرم شدن تلفن همراه روشن شود، همچنین اتصال دستگاه به شارژر هم می‌تواند سبب تقویت باتری و روشن شدن آن شود.

آسیب پذیری باتری یون لیتیوم دربرابر آب و هوای بسیار سرد و گرم یکی از دلایلی است که کارشناسان به دنبال بافت باتری جایگزین برای تلفن‌های همراه هستند که مقاومت بالاتری داشته باشد.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

لزوم مراقبت‌ از تلفن همراه حین سفر‌های جاده‌ای زمستان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.